UNDERHÅLL MIG

Jag åker buss själv. Resan tar ca. 2 timmar. Behöver jag ens säga att det är tråkigt? Kan ni inte underhåklla mig? Skriva en vits, ställa en fråga, live chatta med mig i kommentarfältet. Whatever. Jag kommer sitta och trycka på uppdatera stup i kvarten.

Kommentarer
Postat av: Matti

En medelålders man var ute och körde sin bil på motorvägen, ganska för fort. Som sin otur fick han polisen med blåljus efter sig. Han tänkte för sig själv!

- Nu ska dom få ett race!" Med sin sport bil drog han på allt vad bilen kunde. När han nått strax över 230km/h. Undrade han vad fan han sysslade med. In till vägkanten stannade han och polisen dök upp och sa:

- Det är fredag kväll. Mitt pass slutar nu och jag är jävligt trött o vill verkligen inte sätta mig med papper nu. Om du kommer med en bra anledning om varför du körde för fort som jag inte har hört innan. Så släpper jag dig. Mannen tänkte en stund o sedan sa han:

- Min fru lämnade mig förra veckan med en polis. Jag trodde det var han som skulle lämna tillbaka henne! Polisen önskade mannen en trevlig helg!:-P

2011-04-23 @ 15:38:50
Postat av: matti

du är väl snart framme i luleå att hinna underhålla dig mera

2011-04-23 @ 16:21:47
Postat av: Lina

Julia, vart ska du? sitta på bussen när vädret är så här lovely!



2011-04-23 @ 16:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0