SÄSONG 5

Efter att ha städat nu i typ en timme tänkte jag slappa i soffan och se Gossip Girl s05e01 och äta cashewnötter.

PRYLAR

Det tråkiga med att ha flyttat är att jag inte inte riktigt vet vart alla saker är. Jag saknar min kamerasladd till min nikon d40. Vart kan den vara? Vart är frukostskålarna vi tog med oss? Hm. Mysterium.

STICKAT


WHITE MUSK


PROMMIS I REGN

Sitter lite hungrig på Alex jobb och längtar till lunch. Jag fick ta hem en supergod smörgåstårta igår av mamma och det finns fortfarande någon bit kvar att äta. Annars då? Jag sitter och neggar lite över att jag ska behöva gå in till stan om ca 30 min i regn. Jag gick i regnet igår också och det var inte kul då och det kommer inte att vara roligt nu heller. Jag känner mig lite dum som nästan längtar efter kallare väder så att det kan sluta regna och snöa istället. Fast det jag mest av allt vill ha är ju soliga varma höstdagar, men det verkar ju vara totalt omöjligt.

STÖVLAR

hennes och mauritz

ÄLVSBACKA PARK

Om jag hade varit sugen på att köpa egen lägenhet i Skellefteå just nu så hade älvsbacka parks nya lägengeter nog varit ett alternativ. Jag gillar planlösningarna på både 2:orna och 3:orna. Och priset var också bra, en 2:a för 303 000:-  En 3:a kostar 436 000:-.

2:an på 60 kvm
3:an på 86,5 kvm

FRUKOST

Jag har suttit länge vid datorn och tänkt att jag ska snart gå och göra en hejdundrandes stor och god frukost. Det slutar med att jag går och tar fram en ostkrokspåse som varit öppnad i typ mer än en vecka och trycker det som var kvar i den..

BIOFILMER

Nu börjar alla filmer som vi såg i USA rulla in till Sverige. Jag funderar starkt på att se crazy stupid love, friends with benefits och the change up igen. Dom vi var mindre imponerade av var horrible bosses och 30 minuters or less. Dom var helt OK, men inget jag skulle se igen. För den som är sugen på att se trailers så gick jag all in med detta inlägg:
Crazy Stupid Love som redan börjat gå i Skellefteå var bra. Läste dock nyss i en intervju att Ryan Goslings magrutor var photoshopade..
Friends with benefits var också en favorit. Kommer den till Skellefteå? Dumt om dom valt att inte ta in den.
The change up tyckte jag nästan var bäst. Den börjar gå på bio den 11 november.
30 minuters or less var inte lika bra som trailern, men ändå helt OK
Horrible Bosses trodde jag skulle vara bättre.

HEMMA IGEN

Då var man hemma igen, vi kom tillbaka strax före 22 igårkväll. Det har varit en riktigt trevlig helg. Jag bjöd med mor min som 50-års present att bo på hotell, äta ute, gå på IKEA och träffa släkt i Sundsvall. Vi hann med mycket på kort tid. Jag är supernöjd. Det är alltid härligt med en liten trip. Idag väntar jobb och vardag igen. Bilder från S-vall lägger jag in i det gamla inlägget senare.

SUNDSVALL

Jag är snart framme i Sundsvall där vi ska spendera helgen. Det blir IKEA, träffa släkt och fika. Vi åkte från Skeå ungefär vid 7. Ska ta lite bilder som jag kan bjuda på sen.
På stan med strålande väder
Fika hos morbror
Jag fick se korta snuttar av filmer där jag var liten
Gullgull
Morbrors kniv som han fick då han var 4 år
Ute på kvällskvisten för att hitta en restaurang att äta på
Till slut hamnade vi på Invito som hade god mat och fin lokal
IKEA
Sittpaus
Dragkamp

56 months

september firande.

TRÖTT

Det var länge sen jag kände mig så sliten när jag vaknade. Tidiga mornar och sena kvällar med långa arbetspass visade sig hade satt sitt spår. Jag är i alla fall ledig idag vilket är härligt. Jag hade dock gärna varit piggare på min lediga dag.

USA

Idag saknade jag verkligen USA. Dom roliga utgångerna, motherlover, Julia och Viktor, stränderna, människorna och ledigheten. Det är lite mer än en månad sen vi kom hem nu. Jag är galet sugen på att åka igen!

MÅNDAG

God morgon! Jag ska iväg nu 08.30 till stan och sedan gissar jag att det blir att luncha med Alex innan det är dags för arbete.

SÖNDAG

Soligt och fint har det varit hela förmiddagen. Jag och Alex har legat ute på bryggan och lapat sol och åkt runt och kollat på stugor. Vi skulle egentligen ha cyklat och spelat minigolf men Alex cykel hade tydligen punktering på sin nya cykel. Men förutom punkteringen så var det en riktigt härlig söndag! 15.45-22.00 kvällsjobb.

BECKHAM AS RICKY


KLIPPT GRÄSET

Alex klippte gräset idag för första gången sen vi kom hem, vilket är exakt en månad sen idag. Såhär såg det ut.

TWO AND A HALF MEN

Snart börjar nya two and a half men med Ashton Kutcher. Jag är nyfiken på hur det kommer att bli. Satt nyss och tittade på deras nya intro. Jäklar vad stor Jake är nu jämfört med vad han var i början.

HÖSTSHOPPING

Tröja från Indiska

Poncho från Åhlens

Kofta från Gina Tricot

KARMA

Jag har varit på Karma 3 gånger den här veckan, måndag, onsdag och torsdag. Kan man kalla mig stammis? Idag är det dags att fixa naglarna. Dom är pinsamt fula. Jag gjorde dom när vi var i San Diego, och dom har hållt bra. Men nu har dom ju vuxit ut så förbannat långt. Det tog mig ett bra tag att fixa och få en tid att fixa dom. Efter idag är jag klar på Karma för den här månaden.

ONSDAG

07.45 var jag på jobbet imorse. Tobbe var sjuk och jag fick rycka in. Jag tog dock en liten brejk kl 08.45 för att åka till Karma och sätta i löshåret igen. Känns skönt att ha fixat det! Nu blir det bussen tillbaka till ICA igen och jobba.

HELGEN

I lördags hade vi bjudit över Emelie och Jocke samt Lina och Rasmus på middag i Boviken. Vi åt, spelade kubb och bastade hela kvällen. Klockan tre på natten vaknade vi i soffan och upptäckte att vi inte var dom enda som blivit trötta av att basta, Emelie och Jocke hade också hunnit slumra till. En riktigt lyckad kväll var det! Tack sällskapet! I söndags jobbade jag 13-21 och direkt jag slutade stack jag och Alexander på bio. Vi höll på att få problem med att ta oss hem då lyserna på bilen stått på, men hem kom vi. Nu sitter jag på Karma. Jag ska äntligen ta ut löshåret, det har verkligen vuxit ut långt. Satt i det i slutet på juni så det är ju inte så konstigt.

DIN SKO


KYLSKÅPET

Jag känner mig riktigt duktig, jag rensade nyss ur kylskåpet och sopade hela stället. Bra jobbat Julle, nu får du gå och se tv. Jag har längtat efter one tree hill hela morgonen. Det och lite frukost nu, sen blir det stan.

THE BEST MEMORIES

Life is a gift, don’t take it for granted.
Don’t look back and ask why,
look forward and ask why not.

GIRLS

Hemma efter en kväll hos Anneli med Emma, Julia och Helena. Imorgon drar Julia till Norge igen. Lite som en repris från förra året, då åkte hon till samma ställe också i september. Nu blir det sängen!
Jag snodde en bild från dig Emma

TONIGHT TONIGHT

Tänkte bjuda på en låt som jag hörde första gången när vi var i USA. Så den får mig att tänka tillbaka på resan varje gång jag hör den på radion.

KANDELABER

Alex kom hem med en riktigt fin 130 cms kandelaber från MIO här om dagen. Den passar perfekt!

IKEA I UMEÅ

När Alex var på sitt styrelsemöte i veckan så fick han höra att det är klart att IKEA kommer att komma till Umeå. Det lär väl inte ske över en natt att dom bygger upp det men jag kommer då hellre köra till Umeå än Happis hädan efter.

FÖRKYLD

Jag antar att det hör lite till nu på hösten. Men så värdelöst det känns att gå runt och snora.
Min nya bästa vän Kan Jang

BRUM

Idag började jag ta tag i något jag borde tagit tag i för 3 år sedan.

EN TIMME FÖR TIDIGT

Tydligen så steg jag upp en timme för tidigt och sitter nu här och väntar på att få åka till jobbet.. Hatar när min mobiltelefon ställer om tiden. Inte konstigt att man är trött.

STUGFEST

Rasmus har sin sista stugfest för detta år så jag och Alexander åker dit ikväll. Ses.

FRIDAY NIGHT

STAN, MAT, GOTT SNACK HOS TOMMY, BOWLING, HEM O MYSA


SEPTEMBER

Vaknade upp efter rätt antal timmars sömn, men icket utvilad. Vi gick ju från augusti till september igår ja, betyder det att det är officiellt höst nu? Det är då molningt idag. Jag som inte har badat i havet i sverige en endaste gång i år. Iof så brukar jag väl inte göra det heller.

INVENTERING

Jobbar 05.30-10.00 och 17.00-22.15 idag!

RSS 2.0