LOOPCAM

Jag läste i en tidning om appar och tankade några stycken. En app som jag tankade heter loopcam. Man tar flera bilder och så sätter loopcam ihop bilderna och gör att det ser ut som en film. Jag testade detta idag på min lunchrast, det blir ganska kul. Problemet är bara detta, det går inte att lägga ut. Jag får hela tiden upp felmeddelanden när jag försöker. "Try again later" säger den bara, vilket är otroligt störande. Förutom det faktum att jag inte får ut bilderna/filmerna så älskar jag appen. Jag passar på att uppmana mina vänner med iphone att skaffa den, gratis är gott. Men dom skulle gärna få uppdatera appen, göra den lite mer lik instagram.

Någon som har samma app som vet hur man gör? 

JORDGUBBAR

Jag skämde bort mig själv imorse med jordgubbar. Nu ska jag till min mor. Men före det ska jag nog plocka upp mitt löshår. Hörs senare.

SÖNDAG


Att göra mest ingenting är ibland det bästa som finns. Pizza och one tre hill, en perfekt söndag. Det gäller dock bara fram till klockan 16 då jag börjar jobba.

GÅRDAGEN

Alex slutade jobba klockan 14 och kom hem med mat från wok n roll

Efter att ha städat hemma hämtade vi grabbarna och åkte och handlade middag och snacks

Killarna hade köpt shots.. Jag var mesig och drack en halv. Senare på kvällen kom Gukke och hans tjej förbi och minglade

Vid 00.30 betalade vi in oss på all star och fuldansade tills vi åkte hem igen




LÖRDAG

Nu åker jag och Alex iväg och ska hämta Tugge och hans vän från Stockholm som också heter Alexander. Vi var hos Tugge snabbt igår efter att jag slutat jobba. Men när grabbarna drog ut på krogen åkte jag och Alex hem till oss istället. Ikväll blir det nog utgång däremot. Kanske på det nya stället the nova som har premiär i helgen. Om jag nu blir insläppt på 23 vill säga.

WORK


Jag spenderar min fredagkväll med jobb. Tur att man har roliga arbetskompisar så att det inte känns jobbigt.

AOUCH..

Det är lätt att vara efterklok. Jag nyttjade löpbandet vi har i stugan nyss första gången. Allt gick bra, jag kände mig typ aldrig trött. Sedan ser jag något som svävar i luften rakt framför mig. Det liknar typ spindelväv eller något. Jag försöker ignorera det men det går inte. Jag bestämmer mig för att slita ner det. Sagt och gjort. Men i samma veva dunkar jag in handen i väggen hårt och när jag kollar på fingret så har blodet redan lagt sig under nageln. Nageln har gått av och blivit sådär kort att det är obehagligt. Det är både fult och gör ont.

BILDER I MÄNGDER

Jag tog tag i att föra över bilder igår till min nya externa hårddisk. Jag förde över bilder jag haft på datorn och började även föra över bilder från min gamla externa hårddisk till den nya. Det är bara tråkigt att det tar en timme per mapp. Inte så konstigt iof då en mapp är ett helt år. Jag försöker lägga in alla bilder från 2012 i en mapp och alla från 2011 i en annan. Ni förstår. Är i alla fall stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i att göra det. Härlig grej att boka av från att-göra-listan. Det är dock många grejer kvar att göra på den..
Bjuder på lite bilder från Paris där vi var i maj 2010

TORSDAG


MISCHA BARTON

Varje vardag 15.00 går O.C på tv. Jag såg på den serien mycket när den just kommit. Nu när man tittar på avsnitten i efterhand ser man hur mycket utförs det gått för Mischa Barton efter serien. Hon var så otroligt vacker dom första säsongerna. Jag undrar vad som hände. Hon verkar ha haft det struligt ett tag i alla fall.

MACKOR & CHOKLAD


FETTISDAG

Jobbade 07.45-15.00 idag. Efter att jag stämplat ut och bytt om satte jag mig i fikarummet och väntade på bussen. Det fanns semlor på bordet men jag var inte sugen på någon då. Men nu när kvällen lider mot sitt slut är jag besviken över att jag inte åt en semla på självaste fettisdagen. Jag gick på stan till 17.00 då Alex skickade ett sms och sa att han skulle bli sen. Då var jag redan riktigt less att vandra runt och kolla på grejer så jag gick och satte mig på waynes. Jag var den enda där förutom familjen som satt och pratade franska. Jag köpte en chailatte och satte mig ner vid ett bord och läste tidningar. Ungefär vid 17.40 dök Alexander upp på Waynes och vi gick upp köpte blommor åt hans mamma som fyllde år idag. Sedan gick vi tillbaka till Waynes och delade på en macka, osäkra på hur mycket fika Alexanders mamma skulle duka fram. Alex hjälpte mig att köpa min första app, angry birds. Efter det försvann det sociala med den måltiden. Sedan åkte vi dit och var där till 22 typ. Det var min dag. Godnatt.

IKEA MED MERA


IKEA

Nu är jag riktigt less på att vänta på att grabbarna Alex och Victor ska dyka upp. Vi ska iväg till IKEA en sväng och Alex försvann för en evighet sen för att hämta Victor. Självklart lämnar Alex mobilen hemma och Victor sin mobil hos Ahl...


LÖRDAG

Nu åker jag och äpplet mitt till Olles där en kväll med jobbarkompisarna väntar.

 


TACOS,VIN & SPEL

Jag har städat hela dagen känns det som. Riktigt less, musten gick som ur mig nu. Ikväll har jag och Alex bjudit över Victor, Linus, Johnny och Linnea på taco och spelkväll. Kom just på att vi glömt köpa ost till maten. Alla äter ju olika saker till tacos, vilket gör det smygsvårt att handla. Men jag hoppas vi prickat dom viktigaste sakerna.

NYA JOBBBYXOR

Jag måste välja ut nya jobbbyxor. Vi har flera olika modeller på dom och det känns jobbigt att behöva stå och prova. Det är inte ens kul att prova byxor när det kommer till vanliga byxor, ännu mindre roligt kommer det bli att prova jobbbyxor. Och jag älskade dom jag hade, fast än dom är missfärgade och sedan några månader tillbaka saknar en bakficka. Den sitter kvar men den sitter löst. Jag älskar att varje gång någon kommenterar det så vet jag att dom kollat på min rumpa och att jag kan påpeka det. Jag förstörde mina jobbbyxor yttligare gemom att gå in i en metallgrej på jobbet i tisdags som piercade mina byxor och mitt ben. Lite onödigt.

ALLA <3 DAG

Jag gillar alla hjärtans dag. Jag steg upp lite extra tidigt imorse för att locka håret och för att göra frukost till Alexander. Tråkigt bara att han mått illa sen igår och inte riktigt kunde njuta av den. Sedan har jag jobbat, riktigt kul att man märker att så många kunder varit på lite extra bra humör idag. Fick en gullig komplimang av en tjej och massa leenden, vilket smittar av sig. Jag har varit på systemet och köpt en liten flaska vin. Träffat mamma som gav mig godis, en mango och blommor (tack!). Nu inväntar jag Alexander, jag tänkte laga middag åt honom. Håller tummarna för att han inte längre ska må illa. Sedan har jag gjort en rolig present till honom, en personlig en. Kan inte skriva vad, han hinner säkert läsa det innan han kommer hem. Nu ska jag slå igång spotify och börja maten.

TRIST

Jag steg upp åtta fast än jag börjar 12.00 idag för att åka med Alex till hans jobb för att skriva ut några papper. Problemet är att jag nu inte har något att göra. Jag har skrivit ut det jag skulle, tog inte med någon egen dator och dom har ingen tv här. Vill mer än allt ha en tv så jag kan se grey's, men icke.


UMEÅ SÖNDAG

Åkte in till stan och lunchade på Barista
Jag provader lite kläder på Gina Tricot

Upptäckte då jag stod i provhytten att alla saker-man-har-skärpet-i utom en var trasiga...

Alex klarade ett spel

Vi gick till megazone och spelade biljard och åt middag. Skjutsa hem Rosanna när hon slutat jobba och gav tillbaka luftmadrassen, kramde Emil hejdå och åkte hem till Skellefteå

UMEÅ LÖRDAG

På lördagen tog vi en prommis till strömpilen. Emil ljög och sa att det bara skulle ta 20 min att gå.. Hatat.

Efter mer än 20 minuters gång kom vi fram och gick direkt till fiket som finns där

Jag köpte ett par byxor på MQ och sedan satte sig jag och Alex och väntade medan Emil hämtade bilen

På kvällen plockade vi upp Rosanna och drog ut och åt på Pepes. Trevlig middag!


Dom har byggt ett snöfort på torget där man kan åka stjärtlapp och grilla



Vid 02 på natten såg det ut såhär


UMEÅ FREDAG

Vi började köra hemifrån vid 17tiden och plockade upp Rosanna i stan
Vi fick låna en luftmadrass av henne som vi tog med till Emils studentrum
Åkte på ICA och köpte chips, sedan började förfesten

Alex tog en gruppbild på oss just innan utgång

Vi kom på att det kan vara kul att ha en riktig gruppbild någon gång senare och gick all in



Anders var duktig på att beställa i baren

Det var sista bilden jag tog på Corna innan vi åkte hem

FREDAG

Jag har inte varit så bra på att uppdatera här på ett tag. Slänger in bilder från igår och idag här.
Det må vara kallt, men ack så vackert

Min första semla detta år var hemmagjord utan mandelmassa, precis som jag gillar den
Gizmo passade på att stå ovanpå Alex artikel i guiden



PIZZA VS. TRÄNING

Igår skulle jag och Alexander åka och träna, jag vet inte hur det gick till men det blev en pizza istället för gym #fail.

Hanterar jag verkligen att använda #? Det verkar vara något nytt alla gör.


TRÅKIGT INLÄGG

Städat, suttit vid datorn, gjort tacos, sett tv, haft en man här som kollat på skåpet som sköter värmen, bytt om och nu blir det jobb. Jag har inte ens en bild att bjuda på.

MYS


SÖNDAG

Efter jag slutat jobba igår bestämde vi oss för att gå ut. Vi körde först en drive in på max och sedan drack vi några glas hos Victor. Kanske ett glas för mycket för min del. Vaknade upp i gårdagens smink. Mår ändå över förväntan bra, men det är ju alltid lite tungt dagen efter. Låg och kollade i mobilen i morse och hittade en film där Alex och Linus sjunger, den gjorde min morgon. Nu ska hoppa i badet nu sedan blir det att styra lite mat.
Håret åt alla håll

+ 11 GRADER

Problemet var inte fixat som vi trodde. På morgonkvisten bjöd stugan på +11 grader. Men sedan kom räddningen hem till oss och skruvade på rätt knappar och startade en eld. Så nu ska det bli varmt. Känns bra!


+12.5 INOMHUS

Nu har vi fått en förklaring till varför det har varit så otroligt kallt hemma. En propp hade gått. Han vi hyr av ringde och frågade hur vi hade det då han sett att vi enbart har +12.5 grader inomhus. Jag längtar inte hem jättemycket till det. Vi har precis varit på statiol och köpt ved som vi hoppas ska värma lite, och proppen är bytt så nu ska det ordna sig.


RAST

Jag sitter i min otroligt snygga mössan som jag måste ha i charken och dricker varm choklad. 

 


RÖSTA PÅ ALEX

Rösta på Alexander är ni gulliga! http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund


BUBBLEROOM


HATAR ATT FRYSA

Fötterna var kallare än kallast så det fick bli ett fotbad
Halsduk, täcke, tofflor och snart en varm kopp te/choklad

TORSDAG

Det tål att nämnas att det var -28 grader idag. BRrr. Jag har satt hemma och frös när Linnea ringde och frågade om jag ville hänga med på hockey med jobbet. Ibland får vi tydligen biljetter så jag, Emma, Linnea, Erik och Jon gick. Det blev 2-1 och platserna var riktigt bra. Jag var dock besviken att dom inte säljer varm choklad, det hade inte varit helt fel. Kanske gör dom det i någon av kioskerna. Jag hann knäppa någon bild på sällskapet.
Linnea passade på att spela på matchen

HEMNET

För ett tag sedan satt jag och kollade på hemnet för skojs skull. Jag klickade in mig på en lägenhet på torsgatan och anade snabbt vilken blomma som var favoriten hemma hos dom. Jag har aldrig sett så många tulpaner i mitt liv tidigare hemma hos någon. Det kändes kanske inte helt naturligt att ha flera vaser i duschen, men alla är vi olika. Nog för att dom verkar ha flyttat runt vaserna. För er som vill kolla på alla bilder länkar jag HÄR.

SLITEN

Jag var riktigt sliten imorse. Klockan ringde 06.30 och jag kände mig allt utom utvilad. Men nu börjar jag känna mig lite mer som människa igen. På tal om inget pressade Alex apelsinjuice imorse och den var sjukt god. 

 

 


RSS 2.0