STOCKHOLM

Efter två veckors semester hemma i Skellefteå åker jag nu iväg till Stockholm. Jag åker dit med Alexander. Vi tänkte shoppa lite, äta mat med vänner och strosa runt på gatorna där fram till tisdagkväll då vi ska möta upp Erik och Stina på Arlanda för att åka iväg till Grekland. Det blir Kreta den här gången. Jag vill slappa i en solstol och Erik vill vandra i berg. Vi får se vilken typ av resa det blir. Jag kommer kanske uppdatera lite bilder därifrån under tiden vi är där, annars slänger jag upp alla när vi kommer hem. Hörs och ses, ha det bra. 

NOOMI 2 ÅR

Det blev shopping på stan idag för min del, jag hann köpa en hel del faktiskt. Klockan 14.45 hade jag tid hos Evelyn på Attityd för att fixa naglarna. Direkt efter det åkte jag och Alex och plockade upp ett packet vegburgare och åkte till Bäckmans där Noomi firade sin 2 års dag. Grattis bruden! Eftersom Alle fortfarande känner sig hängig kör vi en till soffkväll. Vi hyrde filmen wanderlust på hemmakväll. Jag tror den kan vara bra.

PAJ

Jag väckte Alexander vid 16 igår och så slappade vi bara i soffan ett tag innan vi åkte till ICA och handlade. Efter det körde vi till mamma och åt middag. Lugn och härlig kväll.


VILA

Medan Alexander sover som en stock i soffan lyssnar jag på regnet och kikar efter massager. Jag fick ett presentkort på VILA av karln på alla hjärtans dag som jag hade tänkt att använda. Det lutar mot en timmes massage och färgning av ögonbrynen. Ringde nyss dit men dom verkar hålla på att byta lokaler. Hoppas det går att boka in endå. 

09.59

 

CURLY HAIR

Man vill ha det man inte kan få sägs det va? Jag skulle typ vilja ha lockigt hår. Men alla som har lockigt hår verkar vilja ha rakt hår. Det är lite svårt att förstå. Tur att det finns locktänger man kan roa sig med. 

BACK IN TOWN

Alexander kom hem idag! Wieho. Just efter tio någon gång imorse kom han lite trött ut hit med sin väska.

MAROON 5

Det här är min nya kommer-spela-sönder låt. Kör den på repeat.

LÄGGDAGS

Nej nu måste jag lägga mig. Jag har vänt på dygnet en aning dom senaste dagarna. Inte bra! 

66 MONTHS

I lördags hade jag och Alexander fem och ett halvt år ihop. Han var i Oslo och jag i Skellefteå. Jag vaknade på morgonen av det finaste smset jag någonsin fått följt av ett telefonsamtal från buketten som senare på dagen kom med blombud hem till mig på eftermiddagen. Även fast jag har haft fullt upp med att hänga med brudarna medan han varit borta så har det varit tuffa fem/sex dagar solo här hemma. Känns inte likadant att ha semester och vara utan Alleponken. Som tur är så kommer han hem idag (klockan är efter tolv). 

GOE


TJEJFEST


FREDAG

Sedan jag fick semester i måndags så har det varit strålande sol varje dag, precis som jag föreställt mig. Positivt tänkande lönar sig visar det sig. Jag klagar inte. Ligger ute på min solstol nu och roar mig med att skriva ner vad jag gjort dom senaste dagarna. Snart dyker Emilia, Maggan, Evelina och någon till upp här och gör mig sällskap.


TORSDAG

Jag steg upp och började morgonen med ett avanitt sex and the city och frukost. Efter det bytte jag om till bikini och solade. Passade även på att bada lite jaquzzi. Klev upp där ur vid 14 och färgade håret som blivit lite blekt av sol och tvättar. Sedan var det dags att ta tag i städningen. Dammsög som aldrig förr fast än jag vet att jag måste göra samma grej igen dagen efter då folk varit hemma hos en. Vid 19.30 kom Emilia, Evelina, Linn och Maggan hit och hängde. Vi körde in till stan för att se maskinen på trästocks 23. Jag har bara hört en låt dom gjort så det blev att lyssna på dom just innan vi åkte via spotify.


ONSDAG

I onsdags hängde jag med Alexander hela dagen. Vi åkte och shoppade, Alle köpte mer än mig till och med, sedan hyrde vi film, köpte mat och åkte hem. Vid 18 åkte vi in mot stan där jag skulle möta upp Emilia, Maggan, Linn, Emelie, Elin och Amanda på Allstar (bishop var som vanligt fullt). När Alex släppte av mig sa vi hejdå för han åkte iväg mot Oslo samma kväll. Efter att vi hade ätit åkte vi hem till Fia och Ekan och förfestade innan det var dags för onsdagsverandan.


TISDAG

Alexanders syster kom förbi idag med man och barn. Vi hängde här hela dagen, lekte och höll på. När vi blev hungriga tog vi en prommenad till boviksbadets camping och köpte mat ur den lilla matvagnen som står bredvid kiosken. Sedan traskade vi tillbaka och badade lite. 
 

UMEÅ

Första dagen på semestern åkte jag och Alexander till Umeå. På kvällen hamnade vi i Patriks stuga. Det var ett riktigft härligt gäng som satt där och åt mat som en kock lagat. Patrik hade vunnit en golftävling där priset var att en kock kom hem till en och lagade en tre rätters. Inte illa! 
 

SEMESTER

WOOOhhooeooeeoeuiie!

HUSVAGN I PITEÅ


TORSDAG

Jobbade 08.00-18.00 idag. När jag slutade åkte jag och Alexander och hämtade tre pizzor på tre kronor och körde till Sebbe. Efter att vi ätit och grabbarna provat sätta upp förtältet till husvagnen åkte vi till folkparken där Danne, Erik Ö, Gustavsson, Mark och Challe var och spelade vollyboll. Vi spelade någon timme och sedan gick jag, Sebbe och Alexander över till Alex föräldrars hus där dom hade fest och hälsade på. Just innan vi åkte hem mätte Jon våra kroppsfetter också. Efter att vi lämnat av Sebbe hemma hos honom åkte vi till ICA för att kolla mitt schema. Vi håller på att kika på resor med två kompisar och försöker hitta ett datum som passar båda. Som vanligt är det lite knepigt. Dom billigaste resorna är då min semester just slutat... Otur.
 

FEST HOS MILLAN


 

ONSDAG


STRAND

Det har varit en riktigt dålig sommar vädervis i år. Kanske 5 soliga dagar om man räknar från juni. Det kanske var lite kryddat av mig men vi har inte varit bortskämda med sol i alla fall. Därför blir man så glad direkt det är fint väder. För någon dag sen då det var härligt ute satte vi oss jag och Alex nere vid stranden och njöt av utsikten. Fast man kanske inte ska klaga på vädret då vissa i södra sverige har översvämning och sina hus under vatten. Jämför man med det så har vi det vädligt bra.

NORDANÅ

Det blev buffé på Nordanå igår med Emelie, Emilia, Amanda, Elin och Maggan. Jag försökte fota sällskapet men alla bilderna blev suddiga eller så är det någon som tar en stor tugga på bilderna. Så istället fick den där halvtama bilden på delar av min mat bli det jag visar upp. Det var iallafall en riktigt mysig middag. När jag kom hem igen satt Alex, hans föräldarar och deras vänner från östersund i soffan och såg på tv. Sofia, Jon och barnen hade också varit hos oss men dom missade jag tyvärr. Jag och Alexander tänkte åka dit nu. Egentligen för en timme sen men gubben är lite sen. Nu tänkte jag äta en macka innan jag svälter ihjäl.

09.07.2012

Volybollen i måndags var över förväntan roligt! Vi blev ett ganska stort gäng så i slutet körde vi med två avbytare i varje lag. Vi spelade ganska många timmar. Klockan var just före 23 då jag Emilia och Maggan körde till ICA för att handla. Jag tackar och bockar den som kom på idéen att bygga 4 planer på vitberget.

VOLLYBOLL

 
Nu åker jag iväg och ska spela vollyboll med ett gäng tjejer och Ekan. Jag tycker att det är en riktigt rolig grej att göra men det var roligare innan jag började ha gelenaglar. Känns så otroligt tjejigt och töntigt att behöva vara orolig att bryta en nagel..
 

LÖRDAG

Jobbade i grillen för första gången själv idag. Klockan 16.40 slutade jag och då åkte vi hem och snabbåt innan vi åkte in till stan igen och gick på den tidiga bion och såg what to expect when you're expecting. Helt okej film. Inte ett måste att se så som typ baksmällan, men helt OK. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Wish me luck. 

FREDAG

Jag snodde Denise bild från igår då hon Emma, Monica, Erika och Helena var här och hängde. Vi snackade massa strunt och njöt av att det äntligen blivit varmt (27 grader).

SOL & BAD

Det blåste lite mer idag än vad det tidigare gjort så jag fick hoppa ner i badet för att kunna sitta ute. Men inte klagade jag direkt. Jag satt och läste i min tidning och hade det gött. Flyttde hem till boviken igen efter en vecka på vitberget. Det blev många påsar med grejer man släpat med sig som skulle tillbaka. När vi kom till boviken hade dom grävt upp ett hål just framför infarten. Så när jag kom med överfull stor väska i ena handen och datorn i andra var det bara att hoppa och hoppas att man inte skulle landa i gropen. Lite kul! 
 
 

MIDDAG PÅ OLLES

Vi möttes upp på Olles igår några brudar och åt middag. Tanken var att vi skulle sitta på taket och njuta av den fina sommardagen, men istället hamnade vi inomhus. Lika trevligt var det för det. Alla bor ju på olika platser och gör olika saker så det är roligt när man hinner träffas. På kvällen gick två av tjejerna ut på verandan som hade onsdagspremiär och resten åkte hem till sitt. Jag var lite sugen på att gå ut men det blev hemgång för min del. 

SOMMAR

Äntligen lite sommar. Jag har legat ute sen klockan 12 idag och gick inte in förrän 15. Sist jag solade brände jag näsan och fick riktigt fula bikinimärken jag inte lyckats bli av med än. Men jag tror att jag klarade mig idag. Ingen bränd näsa. Jag solade på Alex föräldrars gräsmatta. Otruligt nog för mig så hade jag inte med mig någon bikini. Jag tog på mig ett linne och Alexanders kalsonger och gick ut. Två gånger fick jag vända om i altandörren för att jag såg deras grannar och skämdes så mycket över min utstyrsel att jag var tvungen att vända. Men nu är man iallafall lite mindre blek. Det är härligt att vara ledig och bara ligga ute och slappa, läsa lite tidningar och lyssna på musik. Nu ska jag plocka upp sminkväskan och göra mig redo för kvällen. 

TISDAG

Det var riktigt tungt att stiga upp imorse. Efter två nätter med lite sömn ville jag verkligen ligga kvar. Men upp kom jag mig till sist. Jag började jobba 07.00 och tiden gick som fort. 16.00 slutade jag och då var det strålande sol. Tog bussen hem till vitberget där vi har bott under festivalhelgen medan Alexanders päron är borta. Såg på lite tv medan jag inväntade Alex. Gjorde mat då han dök upp och åkte sedan och träna i Alex mammas byxor, Alex t-shirt med Jäder på som tryck och mina convers som skor. Jag hade inte riktigt packat för träning... Sebbe hakade också på och eftersom både han och Alex har kort på 360 så gymmade vi där. Jag fick gå på Sebbes ta-med-en-vän-kort. Efter vi tränat åkte vi och handlade mat som Sebbe skulle ha med hem, duschade och bytte om. Sedan blev det en sväng till ainas och en prommis runt stan. Eller först åt vi upp glassen vid campus om jag ska vara korrekt. Nu ska jag och Alle se VÄNNER och äta vindruvor. 
 
 

1 ÅR SEDAN

Idag är ett 1 år sedan vi satte oss på planet mot USA. 

STADSFESTEN LÖRD.

Skriver mer sen!

STADSFESTEN FRED.

På fredagen var det förfest hemma hos Julia. Tjejerna som styrde festen hade verkligen gjort ett bra jobb!
Gruppbild på tjejsidan av festen. Dom flesta grabbarna satt till höger om oss i en egen liten ring. 
Rebecca, Julia och Hanna som höll i festen välkomnade oss alla med ett litet tal
Fia hanterade inte att hålla uppe ögonen på någon av bilderna...

RSS 2.0