KLÄNNINGAR

Jag hittade en hemsida med massor med fina sommarklänningar. Jag har sällan på mig klänningar men det kan ju vara roligt på midsommar om inte annat. Sidan heter inlovewithfashion för er som vill ta en titt.

ONSDAG

Typiskt att dagen man är ledig så vaknar man upp och känner sig sjuk. Ska dricka vatten och äta all frukt jag kan hitta hemma. Har redan startat med två gula kiwis. Gött!

HEMMAKVÄLL

Jag hade min sista upplärning i frukten idag med Emma som just kom hem från USA. Slutade 15.15 ungefär och åkte direkt ner till stan. Trodde jag hade en tid att passa 15.45 men när jag kom dit fick jag höra att det inte var förrän 17.30... Var inte alls speciellt sugen på att gå på stan egentligen, men sen så träffade jag Linda och hakade på henne. Det blev yttligare två par byxor från carlings som fick följa med hem. När Alexander slutat jobba åkte vi till hemmakväll och gick all in, 3 filmer och 1.2 kg godis.

NATTKOCKEN

Jag vaknade inatt av att Alexander klivit upp och är på väg ut ur sovrummet. Jag frågar "vad ska du göra?" och han svarar "jag ska gå och laga american pancakes" "Nu?" frågar jag. "Ja jag tänkter stiga upp lite tidigare än dig och göra det" svarar han väldigt yrvaket. Jag kollar på klockan och ser att den är två på natten och talar om det för Alexander som lättat säger "Är den? Jag trodde väckaren hade ringt, gu vad skönt jag var råtrött" Att stiga upp lite tidigare än mig höll på att bli ganska mycket tidigare än mig...

LÖRDAG

I lördags efter att jag, Stina och Viktor S stängt på jobbet åkte vi bil till Tobbe som bor ca 50 meter därifrån. Linnea och Erik Ö var också med i bilen. Tobbe hade styrt mango, chips, jordgubbar och glass m.m. Vi skickade "alla vi som hatar Fia klappar nu: klapp klapp" till Fia som inte dök upp och hann även se det sista av eurovision där Loreen gick och vann(!) Hur kul som helst, satt typ och skrek i soffan. Linnea V kom också förbi på kvällen. Bjuder på en bild på grabbarna och en del av Stinas haka.

BASTU

Vi eldade igång bastun igårkväll och satte oss och drack ett glas vin. Ganska härlig fredag. Idag tappar jag massa lös hud märker jag, det är väl nackdelen med att basta. Nu ska jag ut och sola lite.

RED PANTS

Här är två bilder på dom röda byxorna. Jag har sökt ett tag efter ett par färgglada byxor. 399:- carlings.

FREDAG

Jobbade 8-16.30 i frukten med Erik idag igen. Vi har turats om att sjunga jobbiga sånger för varandra. Erik började med Sean Banans melodifestivalsbidrag och jag kontrade med preem reklamlåten gummibjörn. Fast jag sjöng bumbibjörn... När jag slutade satt jag kvar på jobbet ett tag och väntade på att Alexander skulle sluta. När han gjorde det åkte vi in till stan för att Alexander ville köpa ett dataspel. Han kom hem med spelet och jag med ett par röda byxor från carlings. Jag bor ju i princip i deras svarta modell av den där byxan. Sedan gick vi förbi valentino och köpte pasta att ta med hem. Jag klagar inte. Sen att vädret verkligen har levererat dom senate dagarna gör ju inte saken sämre.

MEGAFONEN


Idag kom megafonentidningen ut. Jag, Alexander, Viktor och Julia är ju med på ett hörn i den! Jag länkar till extramaterialet HÄR. Jag tycker att Magnus och Peter gjort ett riktigt bra jobb med tidningen!

TORSDAG

Invigde min nya puncho eller vad det nu är från Åhlens idag. Jag och Alexander körde ett varv runt stämningsgården för att sedan lägga ut en filt på gräset vid kyrkholmen och åt middag från wok n roll.

ONSDAG

Jag jobbade i frukten idag med Erik 8-16.30. Lät Fia lura med mig på mitt första gruppass någonsin, core på friskvårds. Vi lyckades även få med oss Tobbe till passet. Tränande och skämdes lite över att vara längst fram i salen när jag gjorde 100 fel. Åkte och handlade med Alexander efter det. Åt tacos för tredje dagen i rad och tänkte tanken att det kanske vore bra med lite mer varierad kost. Såg tre how i met your mother avsnitt och somnade på Alexanders bröst innan klockan ens hunnit bli 21.30. Är helt slut, så nu tänkte jag göra natt.

 


FRUKT

Jag fick min första upplärning i frukten idag av Susanne. Tiden bara flög förbi när jag jobbade 7-17. När jag stod och skulle rensa i tomatlådan så hittade jag en rolig tomat. Den liknande ingen annan tomat jag någonsin sett. Så jag gick runt och visade min tomat för nästan alla jag jobbar med. Jag kunde inte sluta där heller, jag blev tvungen att rita två ögon och en mun på min tomat - och det blev den gulligaste tomaten jag någonsin sett. Jag ångrar starkt att jag inte köpte hem honom. Han sitter istället i personalrummet så att alla andra som jobbar kan kolla på denna fina tomat. Nu är jag rädd att någon inte kommer att tycka att han är söt och slänga bort honom. Och DÄR tror jag att jag har dragit detta tomatilägg nog långt och lägger ner skrivandet. Over and out.

GRILLFEST

Book styr en grillfest hemma hos sin pappa ikväll så vi tänkte svänga förbi där nu och se vad som händer. Jag lämnar vinet hemma och tror att det ska bli nyktert för min del. Men vi får väl se vart kvällen leder.


TORSDAG

Alexander föräldrar + morfar var på besök och fikade
Alexanders pappa tyckte att vår kandelaber passade bra som en hatthängare och lämnade sin keps på ett ljus
Vi åkte in till stan för att träffa mäklaren och köparen av läggan klockan 14.00 och skriva på kontraktet
15.45 befann jag mig på jobbet för att byta om jobba 16-22. Härligt en röd dag!

HEMNET

Ett par som vi känner ska sälja deras enplansvilla på sunnanå. Jag var tvungen att spara bilderna på deras hus för jag tycker att dom har gjort det så himla fint hemma. Dom har inte varit rädda för färg som så många andra är (läs: jag). För er som är sugna på att kika på alla bilderna på huset så länkar jag till hemnet HÄR.


SÅLD.

För ett år sedan tog vi beslutet att hyra ut lägenheten och ungefär samma tid fast ett år senare så blev det bestämt att lägga ut lägenheten till försäljning. Igår avslutades budgivningen, vi gick ut och åt på bishops arms och firade. Efter middagen gick vi förbi Claes och Evelina. Jäder, Enros och Book var också där för grabbarma skulle se hockeyn på tv. Vi såg inte klart matchen eftersom Alexander var helt slut, istället somnade vi till ett avsnitt av himym.

MÅNDAG

Jag vinkade hejdå till Alexander 06.00 på flygplatsen och åkte sedan och jobbade. Jag började 06.30 (fick lära mig att grilla med Lolle för första gången) och slutade 14.00. Jag träffade Mange på waynes och snackade lite gott med honom inför nästa nummer av megafonentidningen. När jag efter det insåg att jag var fast i stan några timmar till smsade jag Evelina som bjöd hem mig till henne och Claes. Hon bjöd på en bulle och saft och så satte vi oss och kollade i en av Claes gamla skolkataloger. Oj oj, vad roligt!

SÖNDAG

Jag har jobbat 10-15 idag och sitter nu ute i solen och väntar på att Alexander också ska sluta. Vi tänkte typ sätta oss vid älven ett tag och sen kanske gymma, om det inte är spårat med folk. Det känns som att det kan vara det på söndagar.

 


VÅRMÄSSAN

Vi mötte upp Claes, Evelina, Malin & Jonte på vårmässan igår på kvällen. Kaste lite bollar och vann mjukisdjur, åt sen middag från ett ställe på matgatan och satt och lyssnade på bandet som spelade i tältet.

FREDAG

Jag hade en tid på ego klockan 12.00, mötte sedan upp Fia och Elin på waynes för en fika/lunch

Efter att ha suttit på waynes någon timme gick vi till hemtrevnad och kollade på deras 50% rea. Vi hann även med att gymma på friskvårds. Jag älskar att vi får gratis gymkort av jobbet!

När Elin drog hem så bjöd jag in mig själv till Fia. Jag drog när Alexander hade slutat, då åkte vi till läggan och städade ur sånt som vi tagit dit till visningen. Sedan blev det middag och nu ser Alex matchen (sverige-ryssland)

WILLHARD


Min kille har blivit morbror för tredje gången. Hans syster och hennes man fick en liten pojke som både jag och Alexander hemskt gärna vill träffa. Jag hittade precis bilden på när jag håller i Noomi när hon bara var några månader gammal. Det känns som ganska nyss? Nu är hon storasyster.

FÖRSTA VISNINGEN

Det är den första visningen på lägenheten idag. Det är många som har klickat på den på hemnet så jag hoppas att det blir många som kommer och kollar på den också. Vi ser väl. Den andra visningen är på torsdag.

SÖNDAG

Alexander åker till Uppsala imorgon, sucky. Därför gör vi en tidig kväll.

FULT-SNYGGT

J: - Det här linnet var typ fulsnyggt
Alexander vänder sig om för att kolla och svarar
A: - Ooh, fult! Inget med svans

LÖRDAG

Alexander vet hur man styr lördagsmys! Jag kände popcorndoften direkt jag klev innanför dörren. Väldigt trevligt att komma hem till när man precis slutat jobba.


FREDAGSNÖJET

Vi åkte och skulle tanka några avsnitt från senaste säsongen av how I met your mother igår. Alex ville visa mig taket också så vi trotsade höjdrädslan och gick upp och kikade. Efter att ha kommit ner levande och tackat för det åkte vi och köpte godis på karamelltåget. Jag förhörde Alex på vilka sorters godis jag vill ha i min påse (tycker han ska kunna det efter 5 år) och när vi står där och plockar kommer vi båda på att vi inte ätit någon middag än. Det slutade med att vi plockade upp mat från krysset och körde hem. Jag vinkade hejdå till beach 2012 där och då...

CASUAL FRIDAY

Nu drar vi och köper godis.

TACK!

Alexander hade gjort det jättefint hemma igår med massor med rosor.


KOM OCH KÖP!

Nu ligger Alexanders tvåa ute på hemnet. Länk HÄR!

TORSDAG

Jag börjar inte förrän klockan 16 idag så jag tänkte passa på nu att sätta mig ute och få lite sol (just när jag skriver det går den i moln) och sen springa lite på löpbandet. Det är synd att jag tycker att det är så tråkigt, för det är bra träning. Nu blir det frukost.

BYE KÅGEVÄGEN

Projekt sälja lägenheten började idag. Mäklaren Pål var där, och han som skulle fota bilderna till den kommande hemnetannonsen. Innan dom dök upp städade jag och Alexander. Eftersom vi har hyrt ut den så är det ganska blandat med våra saker och deras saker. Vi valde att plocka bort så mycket krimskrams som möjligt. Jag hoppas att bilderna blev OK. Jag tänkte länka till annonsen här på bloggen imorgon då den kommer upp. Det känns lite som att avsluta ett kapitel i sitt liv genom att sälja lägenheten som Alexander haft sen 2008. Men nytt är alltid bättre som Barney säger i HIMYM. I övrigt så fixade Ove till altanen idag. Så nu kan vi typ ställa ut utemöblerna här i boviken.

JUSTIN BIEBER

Jag och Alex kände oss lite cheesy ikväll så vi hyrde Justin Biebers film never say never. Spännande!


VALBORGS

Jag vet inte varför, men det var som att vi hade glömt att det var Valborgs. Vi styrde ihop något i sista sekund (dagen innan) då Claes ringde och berättade att dom också glömt bort det. Det blev iallafall väldigt lyckat ändå! Victor, Jennifer, Claes och Evelina kom förbi vid 19, vi slängde ihop middag, gjorde ett misslyckat försök att se en majbrasa, lekte lekar och grillade i marshmallows sent på kvällskvisten.

Alex och jag styrde bröd och sallad, allt annat till middagen kom gästerna med!

Jag och Evelina

Jag tycker det ser ut som att vi tjejer hade roligare?


Evve hittade tomtebloss i en låda...


RSS 2.0