SKY FALL

Jag och Alexander åker iväg för att se den nya bondfilmen som heter sky fall. Vi blir bjudna och gratis är ju alltid gott. Jag har hört att filmen ska vara bra, jag hoppas att det stämmer. Hörs och ses. 

VÄRME

Jag saknar sol och värme lite grann. Det känns inte som att man fick nog många soliga dagar i sommar. Vintern är ju fin, men inget slår en solig och varm dag. Första dagen på stranden i Grekland var jag ganska glad.

LÖRDAG

Lördagen bjöd på jobb 10.00-16.30. Väl hemma lagade Alexander tomatsås av färska tomater, vilket blev riktigt gott måste jag säga. Vi såg det nyaste avsnittet ur den senaste säsongen av how I met your mother, och jag åt glass till efterrätt. Kvällen avslutades med ett bubbelbad. En lugn och härlig lördag med andra ord.
 

FREDAG


INSPIRATION


TORSDAG

Vi hade middag, bowling och spelkväll med jobbet igår. Det är alltid lika trevligt, älskar vår lilla icafamilj.

VINST

 
Varje år lottar vi ut varuprover på mitt jobb. Vi har precis haft ett sånt lotteri. Jag vann en lättvinsglögg, duschkräm för män, en majonäsburk och en energidryck tror jag att det är. Sedan fick jag en ansiktskräm av Henke och ett läppsyl med bärsmak av Tobbe. Lyckades även snåla till mig en påse med polkagrisar av Tommy, haha. Nu ska det provas grejer. Jag försökte också byta till mig en av Lorentzs grejer på skoj, jag sa att han kunde få min menskräm om jag fick hans... ja, vad det nu var. Jag menade men som man säger på engelska, och så menade jag duschkräm. Men Mange och Lorentz som jag satt med uppfattade det som något annat och spred detta uttalande runt på jobbet. 

22 FEBRUARI 2008

Som ni vet så gillar jag att kolla på gamla bilder. Jag hittade nyss den här bilden. Här var jag 17 år, Alexander 20. Vi sitter med Jessica och Johan hemma hos Johans föräldrar. Alexander hade ännu inte listat ut telefonnumret till frisören, (det tog något år) så han körde på långt hår. 
 

SÖNDAG

Efter ganska lite sömn steg jag, Linnea och Regina upp och åt frukost. Klockan tolv skulle Regina jobba så jag och Linnea släppte av henne på CK och åkte och hämtade upp Alexander som sovit hos Samme. Jag och Alex åkte hem till boviken ett tag, sedan mötte vi upp Book och Jennifer för en fika på waynes, gick på stan en snabbis och sedan åkte jag och Alex till hans föräldrar. Därifrån åkte vi till coop bygg och gick runt där ett tag, sedan in på coop för att köpa ben and jerry glass, och kvällen avslutades i soffan. 
 

SÖNDAG

Nu åker jag och Alexander från hans päron och till coop bygg för att kolla på lite grejer, sedan tänkte jag typ somna i soffan. Är ganska slut, det blev inte allt för mycket sömn inatt. 

SLUMBER PARTY

Jag träffade Linnea och Regina på ICA för att handla inför middagen 
Här i baksätet tyckte Linnea att jag skulle sitta. Det slutade med att hon satt där... 
Efter att vi hade ätit såg vi film till ett/två på natten. En riktigt härlig lördag! 

LÖRDAG

Jag hakade på Alexander när han skulle till ett par som köpt kök för att visa hur man använder sig av spisens funktioner på förmiddagen. När vi var klara där så gick vi på stan. Jag kom hem med två huvudbonader och ett par enkla svarta pumps. Nu ska jag packa en övernattningsväska och bege mig till Regina som ska ha twilightmaraton hemma hos sig. 

FROST

Imorse då vi vaknade och kollade ut genom fönstret kunde vi konstatera att det inte såg varmt ut. Frosten  låg över gräset som ett vitt täcke. Klockan är snart tolv och solen är framme och frosten ligger fortfarande kvar. Det är dags att hitta sig en snygg och varm vinterjacka. 
 

NORRA BRUNN


FREDAG

Jag och Alexander åker iväg nu för att möta upp Claes och Evelina. Senare ikväll ska vi se norra brunns komedishow tillsammans med dom. Hoppas att det blir ball. Jag inviger min tröja som är från esprit av alla ställen.

TORSDAG

Vi flyttade hem till Boviken igen igår. Vi har bott hos Alexanders föräldrar under tiden dom grävt hemma hos oss. Eftersom vi inte haft vatten medan dom grävt så kändes det skönare att bo borta. När jag slutade jobba igår följde Linnea och Tobbe med ut till oss och spelade spel och minglade. Riktigt kul :-)

TISDAG

Lunchade på Kitchen med Alexander idag. Vi hann även med lite ändra ärenden. Är en hårfärg rikare bland annat.


FÖRSTA SNÖN

Lite tidigt kan jag tycka. Men den är nog inte här för att stanna. Fast jag tar hellre snö än allt regn.


FLUGAN

Vi har en fluga hemma hos oss. Han flyger gärna nära ens ansikte och sätter sig på en. Är vi i sovrummet så kommer han dit, sätter vi oss i vardagsrummet så hakar han på. Han har bott med oss i säkert 3 veckor. Vi är ganska säkra på att det är samma fluga och inte två olika. Han är riktigt irriterande men det börjar nästan bli charmigt. 

ONSDAG

Jobbade 08.00-17.00, åkte sedan hem med Alexander och styrde tacos till middag. Klockan 19.00 stack Alexander och tränade och fina Linnea kom hit istället och myste med mig. Ungefär vid midnatt sa vi hejdå, och 07.30 imorse var jag på jobbet. Eller 07.34, var tydligen inge bra på att vara i tid.

MÅNDAG

Det blev middag på restaurang med Alexander och bio med han, Linnea och Samme senare på kvälle. Vi såg filmen Ted som handlar om en nalle som kommer till liv. Den var riktigt rolig faktiskt. 

SÖNDAG

Solsidan säsong 3 drog igång igår på tv. Jag, Alexander, Evelina och Claes möttes upp hos Victor och Jennifer för att se programmet. Värdparet hade gjort det mysigt med tända ljus och massa gott fika. Allt som behövs en söndag. Vi körde hem kring tolv på natten och när vi kom hem såg jag och Alex sista avsnittet i vännerboxen. 
 

SPONTANFEST

Jag och Alexander skulle förbi Pål och Lina igår för att få se det nya huset som är så gott som klart. Tanken var egentligen att vi skulle åka vidare sen, men när Pål öppnade en bubbel så var vi som fast. Då åkte vi och köpte mat, drack mer bubbel, spelade spel och till sist så tog dom fram en hel korg med alkohol. Festen avslutades i bastun. Älskar spontanfester. En riktigt rolig kväll blev det i ett riktigt fint hus.  
Efter som dom ännu inte hunnit packa upp glas och tallrikar så drack vi skumpa i plastglas. Lite charmigt. 
Hinken med olika spritsorter
 

FREDAG

Idag har det varit fullt ös här hemma. Tidigt imorse var några här ute på gården för att märka vilka träd som skulle kapas, klockan 10 var en man in och kollade på toaletten som det rinner vatten ur, och 11 var det en annan man här och fixade micron som gav upp för någon vecka sen. Under tiden det fixades och trixades så sågades dom märkta träden på gården ner. Det kommunala vattnet ska ju snart dras och därför var träden tvugna att ryka. 
 

OPI

 
Jag som egentligen inte gillar rosa hade börjat mjukna lite och tänkte att det kanske skulle vara fint att ha på naglarna. Jag har ju sett det på andra och tyckt om det. Men ack så fel. Kändes bara konstigt när jag var klar med målandet. Det är inte för mig. Så istället får det gå till en annan ägare, Matilda på mitt jobb.
 

TORSDAG

Jag firade kanelbullens dag genom att äta kubbar. Jag slukade ett halvt paket på bara några minuter.  Så gott var det. Har även sett senaste avsnittet av svenska hollywoodfruarna på tv3 play. Av någon anledning har jag och Alexander inte längre 3:an på tvn. Vi har slarvat bort den (om man nu kan göra det med en kanal) och hittar inte igen den. Jag som brinner för 3:an och 5:an får klara mig med bara 5:an tills vidare.

RSS 2.0