UMEÅ

 
 

LOOKBOOK

 
 

BIO & FIKA

Jag och Alexander hade igår en halvtimme på oss att hinna äta middag innan vi klockan 18.00 skulle möta upp Claes och Evelina på bion för att se White House Down. 18.04 gick vi ner med våra popcorn i händerna och mot salong 6. Filmen var kanske lite överdriven och overklig på vissa sätt, så som film ofta är, men underhållande och bra från början till slut. Efter bion gick vi upp på waynes och fikade. Jag sa till han som jobbade att jag ville ha en chailatte i valfri storlek. När jag hämtade koppen skrattade jag lite och vände mig om och frågade han som gjort den om han valde den största koppen dom hade, vilket han hade gjort. Blev typ illamående av att dricka allt. Trevlig onsdagkväll!

UMEÅ


Sitter på donken i Umeå och njuter av en mc flurry helt ensam. Kom fram till Umeå vid tolvtiden och passade då på att äta lunch med Emil. När klockan närmade sig två var det dags att gå till folkets hus för det jag kom hit för - jobb. Utbildningen var klar kvart i fyra och efter det gick jag på stan och brände pengar. Ikväll blir det mat med Rosanna, Fia och Linnea. Jag klämde in det också när jag ändå är här. Hörs!

quote

 

LÖRDAG

Jag har varit sjuk sedan i torsdags. Klassiker att man inte bara kommer hem en härlig resa rikare utan även en förkylning rikare. Jag låg däckad i sängen till 15.30 ungefär, då kände jag mig nog stark att stiga upp. Alex var gullig och gjorde mat åt mig. Sedan åt jag lite ris när dom andra satte sig för att äta sin middag. Göran som är Alexanders morfar var också här på besök. Efter att jag hade varit vaken ett tag kände jag mig bättre och bättre, så vi åkte till lägenheten en sväng för att se vad som har blivit gjort. Jag tog lite bilder och sedan åt vi ostkrokar och chips och såg tv hemma hos Alex päron.
 

SLETTVOLL

 

RHODOS DAG 8

 

RHODOS DAG 7

 

TJUVKIK PÅ KÖKET

Det är tyvärr inte klart än, det känns som att vi aldrig kommer att få flytta in(!) men här kommer en smygtitt på det snart klara köket. Båda är riktigt nöjda. Bänkskivan i massiv svart ek är nu på plats, jippie! Det som fattas nu är att dom ska måla väggen vid fönstret och sätta fast glasskivan som vi ska ha som stänkpanel. Sedan är det massa småfix. Badrummet har blivit försenat på grund av att vår duschvägg gick sönder och dom var tvugna att beställa efter en ny. Sedan strulade något med elen också. Garderoberna är på plats och snart färdigmonterade. Så det går ändå framåt. Igår ringde EM Möbler och sa att vår soffa kommit. Tummen upp för det! Då har vi någonstans att sitta. Sakta men säkert tar det sig.
 

RHODOS DAG 6

 
 
 

RHODOS DAG 5

 
 
 

RHODOS DAG 4

 

RHODOS DAG 3

 

RHODOS DAG 2

 

RHODOS DAG 1

 
 
 

RHODOS IMORGON

När vi i början av augusti var och åt middag med Alex och Jessica berättade dom att dom skulle till Rhodos i september, men att deras sällskap tyvärr var tvugna att ställa in. På skämt sa jag då att vi kunde fylla platserna, var på Jessica sa att vi borde göra det, på riktigt. Vi skrattade lite och sedan blev det seriöst igen, nej men gör det, fast ni måste boka innan 18.00 imorgon. Dagen efter stod jag och Alex utanför resia. Jag ringde för att be om ledighet, vilket inte var helt säkert att jag skulle få eftersom dom skulle göra om mitt schema och det inte var klart ännu. Jag sa till Mange som jag pratade med att han hade två timmar på sig att säga ja eller nej. Till slut blev det ett ja (tack!!!). Så imorgon bär det av mot Rhodos. Det blir all inclusive och sol i en vecka. Vi ska röra oss till och från vattenlandet som ligger bredvid hotellet ungefär. En slapp resa med god mat (hoppas jag) och trevligt sällskap (hoppas jag). Hehe. När vi kommer hem ska vi kunna flytta in i lägenheten. Ett eget hem efter si sådär 2 månader. Känns inte helt tokigt. 

NAGLAR

 

I VAGNEN

 

OOPS..

Där rök en av Alex clementiner.

IKEA

Just nu sitter vi i bilen på väg mot Haparanda. Innan vi åkte gick vi in på ICA och handlade lite att äta medan vi åker. Jag vet att Alexander när som helst kan bli hungrig och då kan jag snabbt erbjuda allt från macka, banan, blåbärssoppa, clementin och godis. Igår var vi och hängde på Boda Borgs relax med Jessica, Alexander och Jonas. Deras badtunna ligger mysigt intill berget. När dom andra gick ut på krogen drog jag och Alex hem så att vi skulle vara pigga i bilen idag. Jag lyckades dock inte, är trött ändå. Aja, hörs sen!

LÄGGAN

Det börjar verkligen ta sig nu i lägenheten. Snart kan man flytta in. Dom ska försöka göra klart det mesta nästa vecka. Sen ska vi bara flytta in våra grejer. Vi fick veta idag att sängen hade kommit. Så nu har vi fler möbler att flytta in. Tjoho! Give me more.

TV

 
Klickade hem två tv-apparater idag. En 46" till vardagsrummet och en 40" till sovrummet. Båda är i samma modell från samsung. Vi hade tänkt hänga dom på väggen och försöka gömma sladdarna så gott det går för snyggast resultat. Nu saknas bara... typ allt annat. Eller säng och soffa är väl när som helst här, och matbordet kom i förrgår. Men förutom det så känns det som att ALLT saknas. Let's go.

SOVRUMSLAMPA

 
Vi håller på att klicka hem grejer för fullt just nu. Men det finns så mycket att välja på. Till exempel, vilken sovrumslampa ska man ha? Jag har hittat två stycken som jag gillar. Den ena i guld som man hänger på väggen, och den andra i silver som ska stå på sängbordet. Kan inte riktigt bestämma mig. Men det lutar mot den i silver.
 

HELA HALLEN


INVENTERING

Årets roligaste dag!!!!!!!


MÅNDAG

Det där med att börja 05.30 en måndag...


RSS 2.0