SÖNDAG

Sofia och Jon skaffade barnvakt och kom över till oss och åt tacos och drack vin. En riktigt trevlig kväll blev det. Det är inte allt för ofta vi hinner ses, och speciellt inte över en vinare. Hehe. Vi avslutade kvällen med att spela med andra ord där jag och Jon lyckades vinna över syskonen Berglund två gånger trots att dom var starka. 
 

VACKRA VINTER

 

ANNANDAGEN

På annandagen träffades vi hos Elin som bjöd på husrum för kvällen. Vi har en gruppbild från 2013 som är ruggigt lik denna. Det är samma vardagsrum, samma soffa och med samma underbara människor. Kärlek!

JULDAGEN

När Linn, Emilia och Maggan hämtade upp mig sa dom "Hoppas att du gillar koriander, för det är en hel del koriander i detta". Vi skulle äta mexikanskt till middag, och jösses vad gott det var. Det hade dom gjort bra! Till maten drack vi vin, och när klockan var just efter midnatt blev vi lite halvsugna på att gå ut. Emilia fick mig att ringa till verandan för att höra på en skala från halvkört till så jävla kört det var att komma in. Så jävla kört var svaret. Det lät som om det vore det dummaste hon i telefonen någonsin hade hört ungefär. Så ingen utgång. Men lika bra var nog det, mer tid åt att surra med varandra istället. Jag delade en taxi på vägen hem med Elin, och jag kom hem en kvart före Alexander som hade varit på krogen.
 

GLÖGGMORGONRED

Jag har börjat göra naglarna hos en gammal klasskompis till mig som jobbar på nagelateljen i stan. Hon är inte bara underbart härlig som person, utan gör också riktigt snygga naglar! Den här gången gjorde vi dom röda. Jag tyckte att det kändes passade såhär inför julen.

LÖRDAG

Jag var SÅ nära på att be Alexander vara hos Erik igår istället för att vara hos oss. Jag var trött och ville typ bara sova hela lördagen. Men efter middagen fick jag ny energi och taggade om. Vi spelade julmusik, åt chips, snackade strunt och spelade mario kart om vem som skulle betala taxin ut. Vi bestämde oss för att prova lyckan på verandan som nu för tiden oftast är stängt. Men när vi kom dit visade det sig att dom hade öppet övervåningen, så vi hängde av oss jackorna och klev in. Efter att ha fått en drink i handen började vi gå en runda. Den första jag träffade som jag kände var Denise. Henne har jag inte sett sedan hon flyttade till USA, så det var jätteroligt! Lite mingel och några drinkar senare tog jag Erik och en gullig tjej Erik kände sista chansen till dans en kvart innan dom stängde. Efter att dom hade stängt gick jag, Alexander och Erik på Max. Efter väääärldens längsta väntan fick i vår mat, som vi åt upp i ett naffs. En taxiresa senare var vi hemma. Snipp snapp snut så var utekvällen slut. 

VÄNNER


UMEÅ

Sitter i bilen på väg hem från Umeå. Jag har hunnit hänga hemma hos Linnea, varit på stan med henne och Emil (Jesper anslöt senare) och äta middag på Rex med Alexander, Emil och Patrik. Det är så roligt med ett avbrott i vardagen. Nu längtar jag hem efter sängen och sömn. 


JA TACK

BIO
SHY RONNIE


RSS 2.0