USA

För tre år sen gjorde jag mitt livs roligaste resa när jag och tre personer jag tycker hemskt mycket om tog oss runt i USA. Vi hann besöka många platser och skapa många minnen på sju veckor. Jag är SÅ glad att vi åkte! Jag försöker styra en reunion i USA år 2015. Men redan imorgon får jag åka tillbaka över Atlanten. SEMESTER!

TISDAGSÖNDAG
LÖRDAG
FREDAG


TORSDAG
ONSDAG
WE CAN'T STOP


SÖNDAGJag och Alexander tänkte träna lite så vi bestämde oss för att löpa upp för vitbergsbacken. Det blev en paus efter varje kulle, är helt otränad. När vi väl kom upp till toppen la vi oss och solade på en bänk. Älskar att det äntligen blivit varmt! Vi fortsatte sedan att promenera. Vi gick till utegymmet och Alexander körde lite övningar. Efter det åkte vi och handlade, gjorde mat och åt den i soffan medan tvn visade hockey-vm. Klockan 19.20 kom Jennifer och Victor på besök. Det var till och med första gången för båda som dom såg lägenheten. Evelina droppade också förbi med glass och hallon. Inte illa! Vi satt och snackade till typ nu. En härlig söndag helt enkelt:)

LÖRDAG

Det är min leiga helg i helgen och för första gången på länge så hade jag inte planerat in något speciellt att göra. Det blev kanonväder med sol och många plusgrader så när Alexander slutade jobba kl 14.00 kom han med förslaget att vi skulle åka ut till hans stuga som han har tillsammans med Book och Claes. Det tyckte jag lät som en superidé så vi tog bilen och körde till stugan. Det var lite sjukt nog första gången jag såg insidan på stugan. Vi satt ute i solen och spånade på renoveringar och inredningsidéer till stugan. När magen började kurra åkte vi hem igen och gjorde mat. Efter maten somnade Alexander på mig i soffan... Det blir nog en powernap nu för min del också.

FREDAG


Anna, Linnea och Evelina gjorde mig sällskap lagom till middag. Anna visade vägen i köket med ett nytt recept som visade sig vara väldigt gott! 

FLOWERS

Igår när jag kom hem från Umeå så stod dessa vackra blommor framme. Gullig kille!
 

INSPO

Innan vi gjorde vårt kök så tittade jag mycket på inspirationsbilder. Jag fastnade för den här bilden på grund av bänkskivan mest. Färgen på träet och tjockleken på bänkskivan tillsammans med det vita tyckte jag var såå snyggt!

HEJDÅ GRANEN

Inte en dag för tidigt åkte den ut. 

RAINBOW

SKOGEN
HÅR

Jag har varit inne ett tag på att ljusa upp håret lite. Jag skulle typ vilja ha samma hårfärg som hon på bilden har. En blandning mellan blont och mörkt som känns snyggt på sommaren då man fått färg. Men det kändes jobbigt att fixa, det är så lätt att bara färga det mörkt. Vi får väl se hur jag gör.


BAD NEIGHBOURS

Det är lördag och jag kommer att spendera kvällen med pojkvän och vänner på bio.

SM-GULD

 

LONDON

 
 
 

ONSDAG


UPPDATERINGAR

Vad dålig jag blivit på senaste med bloggen. Jag tycker inte om det. Jag som älskar att titta tillbaka på vad jag gjort. Skärpining! Jag ska mest troligt göra ett ryck imorgon och gå igenom kameran. 
 
 

RSS 2.0