INSTAGRAM

 
 

VIMMEL

Jag började skratta högt och mycket när Erik idag skickade vimmelbilderna från Harrys. Hela TRE bilder har jag hunnit varit med på. Det är två för mycket enligt mig. Men oj så roliga bilder att se, jag såg inte olycklig ut. Dansade SÅ fult och SÅ mycket hela den kvällen. Åker nog till Linköping till våren igen och kör en repris! 

#halloweenfail


BARNRUM

Om jag någon gång får barn och chansen att bygga ett eget hus så kommer jag nog kunna använda denna bild som inspiration till barnrummet. Jag älskar våningssängarna, soffan, kakelugnen och hur högt det är till taket! Att ha högt till tak gör så himla mycket. Det jag skulle vara utan är djurskallarna på väggarna, även om dom inte är äkta så går dom bort. Även skinnet på golvet. Men annars ett helt underbart mysigt rum enligt mig:)

FREDAG
Mari och Viktor kom över till oss för lite vin, ost, chips och mingel. Bra fredag med andra ord! 

MÅNDAG


I måndags styrde jag, Emelie, Danne och Matilda en riktigt stor och härlig brunch. Det blev så mycket på bordet till sist att vi knappt rymdes... När alla var mätta tog vi steget från köket till vardagsrummet och slog igång mario kart. Jag var ledig hela måndagen så när resten åkte därifrån hade jag vilar-vm. 

SÖNDAG

Lunch en söndag på CK.

PERSONALFEST

LINKÖPING

 

RSS 2.0