LÖRDAGDet är inte mycket, men det är två bilder från lördagen iallafall. Jobbade till 19.10 typ, sedan åkte jag och Alle till Anton och Sara som bjöd på fest i sin lägga. Det blev utgång på verandan, och jag blev förvånad över hur mycket folk som var ute. Medina vad där och spelade och vi stod och dansade till dom två låtarna vi kände igen. Många toast! Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag börjar jobba igen kl 17.00.

SÄLJES

När MIO hörde av sig idag för att meddela att vår nya soffa kommit insåg vi hur oförberedda vi är på det. Så nu måste tvn och tvbänken ner, soffan måste säljas och lika så soffbordet. Jag tog bilder på grejerna direkt jag kom hem från jobbet och nu väntar vi bara på att blocket ska godkänna vår annons.  

FORKS OVER KNIVES

 
Efter att ha sett Forks over Knives bestämde mig jag och Alexander för att börja äta bättre. Vi sa att vi efter påsken skulle anstränga oss för att göra så nyttig mat som möjligt med så lite mejeriprodukter som möjligt. På helgen får vi äta godis och på vardagarna om vi är med folk får det fuskas. Detta är inte någon beach 2015 grej, utan jag vill äta nyttigare för att vara snäll med min kropp. Mat ÄR den bästa medicinen. Med rätt mat får jag hålla mig frisk så länge som möjligt. Det känns som en win win, för genom att äta mer vegansk kost så mår både jag och miljön bättre. Hittade forks over knvies hemsida där det fanns massa recept
 
Jag såg den på Netflix. Men den finns säkert att se på andra ställen också. SE DEN

MILANO del 1

 

RSS 2.0