🔹

Anders kom över och hjÀlpte oss ta ner skÀnken i köket, satte ihop graderoben vi köpt och flyttade vintrinskÄpet. Tack för hÀndiga och snÀlla vÀnner som Anders! 

🔹

Alexander fick lĂ„na hem lite verktyg av Anders och satte igĂ„ng projekt slipa och olja om bĂ€nkskivan. Resultatet blev kanon👍

JULAFTON

Började morgonen med att stÀda och dricka glögg
Alexander satte sedan upp vÄra posters pÄ vÀggen
Vi satte vÄr nya fotölj pÄ plats
Vi Ă„kte hem till mamma och Ă„t veganskt julbord till lunch
Vi Äkte vidare pÄ kvÀllen till Alexanders förÀdrar dÀr Bosse bjöd pÄ fördrink
Willhard halsade sin "drink". Vi Ät sedan middag och hÀngde dÀr tills klockan sa att det var dags att Äka hem.
 
 
 

LÖRDAG


IgĂ„r tog vi tummen ur och plockade ner tv-fĂ€stet frĂ„n vĂ€ggen. Tv stĂ„r pĂ„ en byrĂ„ sedan ett bra tag tillbaka och fĂ€stet har bara suttit kvar pĂ„ vĂ€ggen utan syfte. NĂ€r vi Ă€ntligen fick ner fĂ€stet sĂ„ lĂ€mnade det tyvĂ€rr ett riktigt fult mĂ€rke pĂ„ vĂ€ggen. Men det dolde vi snabbt med en tavla. Vi vĂ€ntar pĂ„ ett paket med posters som ska sĂ€ttas i ramarna, dĂ€rför Ă€r dom tomma just nu. PĂ„ kvĂ€llen  kom Linnea, Fia, Erik Ö, Sebbe, Erik W och Jonas hit och spelade spel och drack vin/öl. Alla (eller vissa😉) var vĂ€ldigt högljudda och det blev som vanligt en hetsig omgĂ„ng dĂ€r vi spelade om shots och grejer. Tjejerna vann (sĂ„klart!) första omgĂ„ngen men forlorade förvĂ„nansvĂ€rt den andra... Efter det bytte vi lag och laget med tre killar vann. DĂ€r gav vi upp och Ă„kte in till  Verandan. 

LÖRDAG


Eftersom Marie och Anders var sjuka förra helgen dĂ„ vi skulle fira att Marie fyllt Ă„r sĂ„ tog vi det nu i helgen istĂ€llet. Vi möttes upp pĂ„ Tacobar och Ă„t middag och drack nĂ„gon drink. Marie Ă€r frĂ„n Örebro, och under middagen visade dom matchen dĂ€r SkellefteĂ„ mötte Örebro. Tre av oss vid bordet var iallafall glada dĂ„ rĂ€tt lag vann. Senare pĂ„ kvĂ€llen kom Linus, Emma och Emelie förbi och tog en drink. Ett tag senare kom Anton (Ă€ven kallad Macke) och slog sig ner. Ännu lite senare anslöt Ă€ven Emmas kompis Emma. 
NĂ€r det var dags att gĂ„ vidare tappade vi Emelie, Emma och Emma som ville ut och dansa pĂ„ Verandan. Vi andra gick till Bryggargatan och slog oss ner med Hanna, Anton, Matrin och Sandra och minglade dĂ€r ett tag. Macke stannade kvar pĂ„ bryggargatan dĂ„ vi andra valde att gĂ„ till kvĂ€llens sista destination - Brygg. Det var inte speciellt bra drag pĂ„ Brygg tyvĂ€rr. Men vi dansade och pratade pĂ„ Ă€ndĂ„ och hade trevligt. Alexander och Linus bjöd till och med pĂ„ nĂ„gon typ av dansshow tillsammans dĂ„ dansgolvet var tomt dĂ€r ett tag. 

SPOTIFY

Jag hatade tydligen inte direkt att lyssna pĂ„ Spotify i Ă„r. 

PAKET

Alexander och Melker har börjat en rolig grej dÀr dom skickar paket till varandra. Riktigt roligt med spÀnningen av att inte veta vad det kommer att vara i paketet. Idag kom detta. Jag funderar pÄ om vi ska ta efter detta Denise?
 

STOCKHOLM

Det var SÅ lĂ€nge sedan jag gick igenom bilderna pĂ„ kameran. Jag har bilder frĂ„n sommaren som jag inte sett. SĂ„ nu kommer ett gĂ€ng riktigt gamla bilder. Börjar med Stockholm i September. Jag var dĂ€r pĂ„ med jobbet pĂ„ mĂ€ssa och passade Ă€ven pĂ„ att stanna över helgen med Alexander. Jag hann Ă€ven med en svĂ€ng till Insjön för att hĂ€lsa pĂ„ Tobbe och se hans butik. Första kvĂ€llen sĂ„g vi SkellefteĂ„s match pĂ„ O'learys i Gamla Stan med ett helt gĂ€ng SkellefteĂ„bor. Andra kvĂ€llen gick vi ut och Ă„t med Bella, Emil, Pernilla och David pĂ„ Kommendören. PĂ„ dagarna gick vi pĂ„ stan och sista dagen spenderade jag och Alexander pĂ„ spa. Riktigt bra helg!
 

🎈

NĂ€r Alexander fyllde Ă„r överraskade jag honom med en middag pĂ„ ljusfabriken med ett gĂ€ng av hans vĂ€nner. Jag var jĂ€ttenöjd med hur lyckad kvĂ€llen blev, och Alexander blev superglad vilket var viktigast. 
 

đŸŒŒ

Alexanders mamma var förbi i tisdags och lĂ€mnade en vacker amaryllis som nu har slagit ut. 

TISDAG

 
Jag tog pÄ mig att jobba Ät en tjej som var sjuk i tisdags. NÀr jag kom hem pÄ kvÀllen och öppnade dörren sÄ möttes jag av tÀnda ljus, musik, frukt och vin. Mycket trevligt att bli bordskÀmd en tisdagkvÀll. Medan Alexander slog pÄ det första avsnittet av Narcos (jag tror vi Àr sena med att upptÀcka det?) sÄ passade jag pÄ att fota. Vi har för övrigt Àven köpt tvÄ nya kuddar till soffan som ni kan skymta dÀr i bakgrunden.

LÖRDAG



I lördags var vi pĂ„ firmafest pĂ„ verandan. Vi startade kvĂ€llen hos Julia ett gĂ€ng tjejer. Jag hade med mig en flaska rött, och nĂ€r jag stod i köket och letade efter en vinöppnare ropar Julia frĂ„n vardagsrummet "vi har ingen sĂ„dan". Jahapp tĂ€nkte jag och var beredd att ge upp vinet. Men sĂ„ ropade Isabell "men vi har ju skor!" Ingen förstod vad hon menade. Det visade sig att Isabell sett ett klipp pĂ„ youtube dĂ€r nĂ„gon tagit en flaska vin, stĂ€llt botten av flaskan i en sko för att sedan banka den hĂ„rt, snabbt och mĂ„nga gĂ„nger in i en vĂ€gg tills korken Ă„kt upp. Detta provade hon ocksĂ„ i Julias vardagsrum medan alla vi andra tittade pĂ„ med skrĂ€ck. TyvĂ€rr misslyckades försöket dĂ„ vi inte riktigt vĂ„gade banka sĂ„ hĂ„rt och mycket som det faktiskt krĂ€vs för att fĂ„ upp korken pĂ„ en vinflaska med den metoden, men A for effort mĂ„ste jag sĂ€ga. PĂ„ verandan serverade dom julbord. Det fanns vĂ€l kanske inte supermycket till mig och Karin som Ă€r vegetarianer, men nĂ„gra grejer hittade vi. Dom bjöd pĂ„ tvĂ„ shower frĂ„n olika band och folk dansade och sjöng med, speciellt pĂ„ slutet av kvĂ€llen. Vi Ă„kte rĂ€tt tidigt, jag hade fĂ„tt lite ont i huvudet och dom andra var ocksĂ„ sugna pĂ„ att Ă„ka. Innan vi vĂ€l var hemma hann vi göra vĂ€rldshistoriens kortaste besök pĂ„ en annan fest. Vi klev in genom dörren, insĂ„g att vi knappt kĂ€nde nĂ„gon dĂ€r och att vi var pĂ„ tok för nyktra för den typen av tillstĂ€llning, sĂ„ vi ursĂ€ktade oss och vĂ€nde. SĂ€ngen lockade mer. Men en trevlig kvĂ€ll var det, trots den tidiga hemgĂ„ngen. 

?

Jag sitter och funderar pÄ vad jag vill bli nÀr jag blir stor. Vad gillar jag att göra? Vad Àr jag bra pÄ? Vad Àr jag dÄlig pÄ? Vill jag lÀra mig spela gitarr? Vill jag gÄ en matlagningskurs? Vill jag starta eget? Vill jag lÀra mig sy? Det Àr egentligen bara en massa frÄgor just nu. Det Àr vÀl som det ska vara nÀr man Àr tjugo-nÄgonting. 

RSS 2.0