🔨

Anders kom över och hjälpte oss ta ner skänken i köket, satte ihop graderoben vi köpt och flyttade vintrinskåpet. Tack för händiga och snälla vänner som Anders! 

🔨

Alexander fick låna hem lite verktyg av Anders och satte igång projekt slipa och olja om bänkskivan. Resultatet blev kanon👍

JULAFTON

Började morgonen med att städa och dricka glögg
Alexander satte sedan upp våra posters på väggen
Vi satte vår nya fotölj på plats
Vi åkte hem till mamma och åt veganskt julbord till lunch
Vi åkte vidare på kvällen till Alexanders förädrar där Bosse bjöd på fördrink
Willhard halsade sin "drink". Vi åt sedan middag och hängde där tills klockan sa att det var dags att åka hem.
 
 
 

LÖRDAG


Igår tog vi tummen ur och plockade ner tv-fästet från väggen. Tv står på en byrå sedan ett bra tag tillbaka och fästet har bara suttit kvar på väggen utan syfte. När vi äntligen fick ner fästet så lämnade det tyvärr ett riktigt fult märke på väggen. Men det dolde vi snabbt med en tavla. Vi väntar på ett paket med posters som ska sättas i ramarna, därför är dom tomma just nu. På kvällen  kom Linnea, Fia, Erik Ö, Sebbe, Erik W och Jonas hit och spelade spel och drack vin/öl. Alla (eller vissa😉) var väldigt högljudda och det blev som vanligt en hetsig omgång där vi spelade om shots och grejer. Tjejerna vann (såklart!) första omgången men forlorade förvånansvärt den andra... Efter det bytte vi lag och laget med tre killar vann. Där gav vi upp och åkte in till  Verandan. 

LÖRDAG


Eftersom Marie och Anders var sjuka förra helgen då vi skulle fira att Marie fyllt år så tog vi det nu i helgen istället. Vi möttes upp på Tacobar och åt middag och drack någon drink. Marie är från Örebro, och under middagen visade dom matchen där Skellefteå mötte Örebro. Tre av oss vid bordet var iallafall glada då rätt lag vann. Senare på kvällen kom Linus, Emma och Emelie förbi och tog en drink. Ett tag senare kom Anton (även kallad Macke) och slog sig ner. Ännu lite senare anslöt även Emmas kompis Emma. 
När det var dags att gå vidare tappade vi Emelie, Emma och Emma som ville ut och dansa på Verandan. Vi andra gick till Bryggargatan och slog oss ner med Hanna, Anton, Matrin och Sandra och minglade där ett tag. Macke stannade kvar på bryggargatan då vi andra valde att gå till kvällens sista destination - Brygg. Det var inte speciellt bra drag på Brygg tyvärr. Men vi dansade och pratade på ändå och hade trevligt. Alexander och Linus bjöd till och med på någon typ av dansshow tillsammans då dansgolvet var tomt där ett tag. 

SPOTIFY

Jag hatade tydligen inte direkt att lyssna på Spotify i år. 

PAKET

Alexander och Melker har börjat en rolig grej där dom skickar paket till varandra. Riktigt roligt med spänningen av att inte veta vad det kommer att vara i paketet. Idag kom detta. Jag funderar på om vi ska ta efter detta Denise?
 

STOCKHOLM

Det var SÅ länge sedan jag gick igenom bilderna på kameran. Jag har bilder från sommaren som jag inte sett. Så nu kommer ett gäng riktigt gamla bilder. Börjar med Stockholm i September. Jag var där på med jobbet på mässa och passade även på att stanna över helgen med Alexander. Jag hann även med en sväng till Insjön för att hälsa på Tobbe och se hans butik. Första kvällen såg vi Skellefteås match på O'learys i Gamla Stan med ett helt gäng Skellefteåbor. Andra kvällen gick vi ut och åt med Bella, Emil, Pernilla och David på Kommendören. På dagarna gick vi på stan och sista dagen spenderade jag och Alexander på spa. Riktigt bra helg!
 

🎈

När Alexander fyllde år överraskade jag honom med en middag på ljusfabriken med ett gäng av hans vänner. Jag var jättenöjd med hur lyckad kvällen blev, och Alexander blev superglad vilket var viktigast. 
 

🌼

Alexanders mamma var förbi i tisdags och lämnade en vacker amaryllis som nu har slagit ut. 

TISDAG

 
Jag tog på mig att jobba åt en tjej som var sjuk i tisdags. När jag kom hem på kvällen och öppnade dörren så möttes jag av tända ljus, musik, frukt och vin. Mycket trevligt att bli bordskämd en tisdagkväll. Medan Alexander slog på det första avsnittet av Narcos (jag tror vi är sena med att upptäcka det?) så passade jag på att fota. Vi har för övrigt även köpt två nya kuddar till soffan som ni kan skymta där i bakgrunden.

LÖRDAGI lördags var vi på firmafest på verandan. Vi startade kvällen hos Julia ett gäng tjejer. Jag hade med mig en flaska rött, och när jag stod i köket och letade efter en vinöppnare ropar Julia från vardagsrummet "vi har ingen sådan". Jahapp tänkte jag och var beredd att ge upp vinet. Men så ropade Isabell "men vi har ju skor!" Ingen förstod vad hon menade. Det visade sig att Isabell sett ett klipp på youtube där någon tagit en flaska vin, ställt botten av flaskan i en sko för att sedan banka den hårt, snabbt och många gånger in i en vägg tills korken åkt upp. Detta provade hon också i Julias vardagsrum medan alla vi andra tittade på med skräck. Tyvärr misslyckades försöket då vi inte riktigt vågade banka så hårt och mycket som det faktiskt krävs för att få upp korken på en vinflaska med den metoden, men A for effort måste jag säga. På verandan serverade dom julbord. Det fanns väl kanske inte supermycket till mig och Karin som är vegetarianer, men några grejer hittade vi. Dom bjöd på två shower från olika band och folk dansade och sjöng med, speciellt på slutet av kvällen. Vi åkte rätt tidigt, jag hade fått lite ont i huvudet och dom andra var också sugna på att åka. Innan vi väl var hemma hann vi göra världshistoriens kortaste besök på en annan fest. Vi klev in genom dörren, insåg att vi knappt kände någon där och att vi var på tok för nyktra för den typen av tillställning, så vi ursäktade oss och vände. Sängen lockade mer. Men en trevlig kväll var det, trots den tidiga hemgången. 

?

Jag sitter och funderar på vad jag vill bli när jag blir stor. Vad gillar jag att göra? Vad är jag bra på? Vad är jag dålig på? Vill jag lära mig spela gitarr? Vill jag gå en matlagningskurs? Vill jag starta eget? Vill jag lära mig sy? Det är egentligen bara en massa frågor just nu. Det är väl som det ska vara när man är tjugo-någonting. 

RSS 2.0