FREDAG

 

FREDAG

 
 

BERGSKÄR

 

PÅL&LINA

 
 

HEMMINGSMARK

 
 
 

TISDAG

 

MÅNDAG

Ställde klockan på nio för att jag inte ville sova bort min första semesterdag. Men jag hade inte behövt oroa mig, redan klockan åtta vaknade jag av mig själv. Senare på dagen mötte jag upp Stina på stan och strosade runt där och kikade på kläder. Jag köpte noll grejer men Stina desto fler. Efter stan gjorde vi något så oväntat som att åka på en stugvisning i kåge. När vi just kikat klart på stugan började det att spöregna så vi sprang tillbaka till bilen och körde till ICA i Kåge och shoppade mat till en paj. Plockade upp Edward på hans jobb och åkte hem till oss och gjorde mat. Typ kring nio klev Alexander in genom dörren efter en weekend i Prag. Vi åkte till ICA och köpte melon och la oss och såg serier (Alex somnade direkt). 

SÖNDAG

Strålande sol bjöd söndagen på! Jag, Stina, Erik, Frida, Vidar och Fridas mor åkte iväg för att spela tennis i värmen. Roligt och jobbigt var det. På eftermiddagen stämplade jag in på jobbet för att göra mitt sista pass innan semestern(!) 

LÖRDAG

Stämplade ut från jobbet halv åtta och cyklade hem för att städa. Gick förbi grannen där Linnea V hängde och lånade ut några sällskapsspel och fick se granens lägga. Riktigt mysig och fin var den! Kring nio kom Erik över med en flaska vin och vi catchade upp. Fick även sällskap av sportiga Staflund och Brä som hade varit på gymmet och spelat fotboll. Dom skulle jobba dagen efter dagen efter på morgonen så dom åkte hem kring tolv. Jag och Erik satt kvar och snackade till Stina kom förbi, då tog vi vår basketboll på cykeln och cyklade till norhammar och spelade nattbasket. 
 

FREDAG

 

TORSDAG

Eftersom vi var ut på onsdagen och jobbade torsdagen så var vi inte så pigga på kvällen. Vi lagade mat och åt middagen i soffan. Det tog ungefär tjugo minuter efter att vi hade ätit till det att vi sov. Det var den kvällen det!

ONSDAG

Middag på Olles
Just efter maten blev det strömavbrott och kolsvart i restaurangen
Vi rörde oss upp på taket och beställde in dricka
Stämniningen var på topp och alla var glada tills...
Fia och Edward avslöjade att dom hade årsdag den dagen (väldigt internt skämt)
Om blickar kunde döda...
Stina gjorde det enda rätta och drog Fia i håret
 
Senare gick vi vidare till Brygg. Jag har en rolig film på väg till Brygg där det görs hopp och folk springer mot solnedgången tillsammans. Bra onsdag!

MÅNDAG

Medan våra män hängde i stugan och drack öl passade jag och Denise på att gå ut och äta med varandra. Vi började vår middagsdejt med att sitta ute på brygg, men insåg efter ett tag att det var för kallt och flyttade in kalaset. Efter maten mötte vi upp Josefine på espresso house och fikade och pratade tills klockan tvingade oss att gå hem och sova. Mysig måndag må jag säga :-)

#SHORTGIRL

I över ett års tid nu har vi skämtat om Fias längd. Det startade då vi var i London, och vi kom överens om att ta varje chans som gavs att påpeka att hon är kort. När hon står på en pall, när hon inte får upp ett lås, när hon är hungrig, eller när hon gnäller över minsta lilla grej så skyller vi allt på shortgirlproblems. Det behöver alltså inte ens ha med längd att göra. Hoppas att skämtet lever kvar många år till!

SOFFANS 5-KAMP

Jocke dök upp lite senare än oss andra.... klädd i samma skjorta som Alexander. Båda köpta samma dag!
Soffans 5-kamp på papper. Hur bra?! :-D
Att kasta och få en tennisboll att fastna i en kastrull var INTE lätt
Erik gjorde det sjukaste spottet med en gelegroda och säkrade segern åt sitt lag
Soffan styrde en lagbild på det vinnade laget
 

KLASSIKERPN

På schemat just nu: powernap i soffan

TISDAG

 

FREDAG

Alexander, Julia, jag och Simon styrde vin och spelkväll i Eriks pärons lägga. Senare på kvällen gick vi till Old Williams och spelade biljard och dart. 
 

TORSDAG

 
 

TORSDAG

Jag har insett att jag vill spendera hela min sommar i folks stugor. Det är så himla trevligt, jag trivs verkligen. Ikväll hängde vi i Elins stuga i boviken. Vi var åtta tjejer som åt middag och myste. Mera sånt! 

ONSDAGAnonym 1: Med en sån här efterrätt behöver man ingen kille
Anonym 2: Jag skulle kunna gifta mig med den här efterrätten

Bryggar levererade med andra ord. Jag fick äran att vara med på Limpans första besök på bryggargatan ikväll. (Min första gång på uteserveringsdelen) Kvällen får 5 toast helt klart, det vad bra väder, god mat och otroligt trevligt sällskap 👌

RSS 2.0