ONSDAG


10.00 naglar
12.00 lunch med Alex 
13.00 stan och ärenden
14.30 spraytan
15.00 hemma i soffan
19.00 middag i soffan
20.00 powernap
22.00 vakna från "powernap"
22.15 packa inför Grekland 
00.05 huvudet på kudden
00.31 godnatt

26.FREDAG

Fredagen började med en natt av huvudvärk. Det gick knappt att sova och jag vaknade upp helt färdig. På eftermiddagen frågade Alex hur jag mådde och om det var OK att bjuda över lite folk. Det skulle bli lugnt, ett till par och Victor +1. Jag sa okej, men att vi kunde ta det lugnt med alkoholen. När det visade sig att paret var upptagna tog Victor över inbjudningarna, och efter att jag kastat i mig en pizza till middag så satt jag helt plötsligt som ensam tjej mitt i en korvfest - totalt lurad. Jag hade ingen aning om hur jag hamnat där. Åtta grabbar och jag. Men trevligt var det! Vi styrde beerpong och snackade hela kvällen tills det blev dags för allstar. 

SKOR


Om drygt en vecka åker jag och fem andra till Grekland för att segla. Alla måste ha skor med vit sula för att inte lämna märken på båten. Vår grupp skämtade om att köpa likadana outfits så att vi skulle se ut som en enda stor douchig seglarfamilj. Nu efter jobbet var jag och Linnea upp på skopunkten för att köpa skor med vit sula till hela familjen. Danne vill dock inte vara med på detta då han redan köpt att par 50:- foppatofflor på maxi...

13MÅNDAG

Elin spontanåkte till Skellefteå i helgen, så idag styrde vi en fika hemma hos Emelie och catchade upp. Det blev jag, Monica, Denise och Elin som åkte till Emelie och Tobbe. Det var första gången jag fick se deras hus som dom jobbat så hårt på, och det har gett resultat, superfint var det! Elin fick berätta om hur Anton friade till henne för exakt 4 veckor, och jösses vad romantiskt och gulligt det var. Nu hinner jag inte skriva mer, för nu är det läggdags. Hadé!

SÖNDAG

Vi började söndagen med loppis på aprilstigen. Mycket mysigt! Strosade runt, köpte fika och minglade med Lina och Pål. Åkte därefter förbi mamma en sväng och sa hej. Kom på att vi varken ätit frukost eller lunch så direkt vi kom hem styrde vi hummusmackor och en sallad. Nu börjar det kännas att vi var ut igår så det blir nog en powernap. Hejsvejs

FREDAG

Stina kommer till personalfesten igår och har med sig sin otroligt goda morotskaka som jag tjatat om sen i somras då jag först smakade den. Guld! Nu ska jag se serier och äta den. 

LÖRDAG


Efter jobbet på lördagen åkte jag till Limpan som bjöd på festligheter. Vi satt några tjejer hemma hos henne och snackade strunt, drack vin och åt godis fram till typ klockan halv tolv då vi bestämde oss för att det var dags att mingla vidare på verandan. Vi var rätt så ensamma där till en början, men sen trillade folket in. Efter någon shot lite för sent på kvällen får jag feeling och vill spela beerpong. Vi går till subway och köper lite mat och går sedan hem till Denise och Melker där tjejerna sitter. Vi styr ett dansgolv och det kommer mer och mer folk. Himla roligt var det, och himla trött och sliten var jag efter det. Men det var det värt. Bra kväll från början till slut.

FREDAG

På fredagen blev jag utkörd från lägenheten då Alexander skulle ha grabbkväll med hemvändare. Jag och Linnea stack iväg till hennes killes jobb och spelade biljard och dart tillsammans med några till👍TORSDAG

Vi bjöd över Denise och Melker på middag, spelade mario kart, och drack lite i torsdags. Mycket trevligt vardagshäng, även om vi underlagade vår lasagne. Men som Melker sa "det är bra med tuggmotstånd". Denise visade sig vara lika bra i mario kart som hon sagt, och vi andra fick skämmas. Alexander var nöjd med sitt "hippa och trendiga vin" som han frågat efter på systemet. Summan av kardemumman, 5 toast.

INSPIRATION

 
 
 

RSS 2.0