📷

 

ONSDAG

Efter jobbet idag åkte jag och Tobbe (som är hemma ett par dagar) ner på stan och åt middag. Efter att ha gjort sushi med Anna i söndags fick jag lite dille på det och ville äta det igen. Så vi gick till wok n roll och gjorde en beställning. Efter maten hade jag tid att göra naglarna. Oj så skönt det är att jag nu har nya fräscha naglar. När jag kom hem gick jag raka vägen till sängen. Riktigt trött känner jag mig. Alexander kom nyss hem från hockeyn, så nu ska vi se någon serie och sova💤

LÖRDAG


Lördagen började med lunch på stan med Anna, Hanna och Julia. Mycket trevlig lunch där alla berättade om roliga och hemska minnen från olika resor dom gjort i världen. Vi gick på systemet efter lunchen och köpte vin till kvällen. Klockan 17.20 möttes jag, Anna, Hanna, Julia, Tina och Therese upp och började gå mot Köksbaren där vi hade ett bokat bord 17.30. Restaurangen var riktigt mysig och hade god mat, så där satt vi och snackade och drack vin i några timmar. Jag åkte vidare efter maten till Carlshem för att typ fira Limpan, kom till festen och insåg att Limpan var i Skellefteå. Men det blev en rolig kväll ändå. Jag och Soffan fick fortsätta vår streak som obesegrade i med andra ord. Efter att ha fått känna sig som en vinnare i det i två-tre omgångar körde vi galenpanna. Vi fortsatte med den leken i taxin och under hela tiden vi väntade i kön in till krogen. Väl inne på TC hade vi inte fullt lika roligt så vi bestämde oss för att gå till Max och äta. Klockan två mötte jag upp tjejerna jag hade ätit middag med tidigare på kvällen och gick hem. 

FREDAG

Anna kom hem till läggan just före klockan tolv efter att ha skrivit en svår tenta. Jag kände att hon var värd en matbit på stan så vi mötte upp Sanna och Victor på Vezzo och lunchade med dom👌 Efter det så gick jag och Anna på stan på jakt efter inredning till lägenheten. Det köptes en del grejer och nöjda traskade vi tillbaka hem. På kvällen gick vi över till Hanna på middag. Tanken var att vi skulle vidare till TC för musikquizkväll, men vi hade så trevligt hos Hanna så vi bestämde oss för att stanna där istället. På slutet av kvällen lekte vi frisörer och färgade Annas hår. Bra fredag med andra ord. 

TORSDAG

Mötte upp Linnea och Östlund på ICA och handlade till tacosen vi skulle laga hemma hos Linnea. Soffan skulle också komma men hon kände sig sjuk, så det blev bara vi tre som åt. Inte så bara i och för sig! Hon krigade sig ändå till oss senare på kvällen efter någon timmes sömn och åt godis och snackade strunt. När Östlund drog hem för att plugga så fortsatte vi tjejsnacket i Linneas mysiga lägga tills vi insåg att klockan var tolv på kvällen/natten. Då blev det raka vägen hem. 

ONSDAG

Gårdagen bjöd på mat på Vezzo med Anna. Mycket trevligt! Som vanligt var det smockat med folk men vi lyckades hitta ett bord rätt snabbt. Efter maten gick vi till ICA Gourmet i stan för att köpa några saker, men när vi kom fram visade det sig vara stängt så vi började gå mot ett annat ICA som låg åt vårt håll hem. Vi fick även leka guide åt två engelsmän som också ville till ICA. Väl hemma i lägenheten igen kikade vi på inredning åt Anna på internet innan det blev dags att lägga sig. Jag bjuder på en bild från dagens ensamlunch på Rost. Åt någon typ indisk gryta med ris. 


105

Efter att ha missat ett samtal av Alexander imorse så ringde jag upp för att höra vad han ville, var på han svarade "nej men jag såg att det var vår månadsdag idag så jag tänkte på dig och ville bara ringa". Jag tyckte att det var väldigt gulligt, så jag blev tvungen att räkna ut hur många månader det egentligen är. Etthundrafem visade det sig. Nästa gång någon frågar hur vi länge vi varit ihop ska jag svara i månader som man gjorde förr (för läääänge sen). 


BÄSTA VÄLKOMNANDET

Jag tog väskan med mig till Umeå idag. Alexander åker till Palma ikväll så jag tänkte att det blir lite roligare om jag spenderar helgen i Umeå istället. Hanna hade lämnat Annas nyckel på Sibylla vid busstationen. Så när jag kom plockade jag upp nyckeln och gick med rask takt mot lägenheten med väskan. Väl framme vid dörren såg jag 👇
Vad gullig Anna är tänkte jag och tog en bild. När jag låste upp dörren och klev in möttes jag av 👇
Underbara människa😀 Att säga att jag blev glad är en underdrift. Alla borde ha en vän som Anna som får en att känna sig som en 👇
prinsessa😀😂

🚎

Jag sitter just nu på en buss mellan Umeå och Skellefteå. Jag satt på samma buss samma tid även igår. Tiden springer inte direkt förbi här på bussen. Varje gång jag har trott mig vara nära min destination under dessa fyra bussresor så säger klockan att det är ungefär en timme kvar. Med andra ord så har jag rätt dålig tidsuppfattning (iallafall här på bussen). Som tur är så har jag med mig en bok. Det är Alex & Sigges bok 'Tid. Livet är inte kronologiskt' som jag precis börjat läsa imorse på vägen till Umeå. Jag gillar även att fördriva tiden med min iPhone. Att ha 100% laddat batteri är ett måste när man ska spendera många timmar på en buss. Jag har även en laddare med mig i väskan. Här chansar vi inte! Nu har jag fördrivit lite av tiden på detta blogginlägg. Tänkte fortsätta med att kolla på pintarest. Hörs!

☕️


Är det kanelbullens dag så är det😄

PS. Alex monterade ihop vårt nya soffbord idag☝️

RSS 2.0