FREDAG


Det blir en lugn fredag i soffan. Känner att jag förtjänar det efter att ha jobbat 08-20 idag. Nog för att timmarna gick fort, men ändå. När jag kom hem hade Alexander gjort tacos❤️️ Mums! Nu ska vi slå igång ett avsnitt Blacklist och förhoppningsvis somna i soffan. 

TORSDAG


Igår bjöd Fia på godsaker i sin nya lägenhet. Det var första gången jag såg den och jag blev imponerad över hur mycket hon hade hunnit göra. Sjukt fint var det! Senare på kvällen kom Emma förbi och var nyfrissad och snygg. Härlig torsdagkväll👌

🕕


På resan var vi duktiga på att kliva upp tidigt. Ofta vaknade vi klockan sju utan att någon klocka ringt. Det verkar hålla i sig hemma också. 06.15 har jag vaknat både igår och idag och tänkt "jaha, vad gör jag nu då?". Jag snapade dom andra tjejerna och fick svar en sekund senare då dom också vaknat så tidigt. Vi ser väl hur länge det håller i sig.

Igår steg jag upp, åt frukost med Alexander och följde sedan med honom till jobbet för att kika på butiken. Därefter åkte jag till stan och insåg inte förrän jag satt på parkeringen att klockan bara var 09.30 och att alla butiker öppnar 10.00. Jag började googla och såg att buketten öppnade 09.30. Så där strosade jag runt. Obehagligt länge. Jag gjorde några fynd på stan, bokade en frisörtid (måste rädda barret som varit med om mycket de senaste fem veckorna) och åkte sedan hem och gjorde lunch. På eftermiddagen blev jag inringd på jobb.

🌴


Snart byter vi stranden mot Sverige igen. Fem veckor har gått snabbare än vad jag trodde att det skulle göra. Galet vad skönt det har varit att vara här. Man är i nuet hela tiden och bara njuter av värmen. Att få se så här mycket sol under tråkiga månader som mars och april är guld värt. Sen är det inte bara solen som varit bra, mitt sällskap har verkligen varit 10 av 10👌 

Men nu längtar jag verkligen till flygplatsen och Alexanders famn❤️️

❤️️

Idag lämnar vi mitt älskade Koh Lipe🌴 och åker in till fastlandet. 6 dagar har sprungit förbi verkligen. Imorgon går resan vidare mot Kambodja. 


RSS 2.0