NYÅRSAFTON

 
 

GLITTERFEST

Lina Pål & Lisa styrde en helt fantastisk fest dagen innan nyår. Alla var klädda i disco/glitter outfits och värdpardet hade tömt hela garaget och gjort det till ett disco med rökmaskin och alla möjliga olika lampor. Vi lekte även lekar och körde beerpong. Jag hoppas verkligen att det blir en tradition att fira in nyårsafton hemma hos dom!

TORSDAG

Fika & bio. Halvdålig film men underbart sällskap👌

 

BABYSHOWER

 

Elin lurade ut Emelie från hemmet och ner på stan så att vi andra kunde ta över huset och pynta och förbereda en stor brunch. Så när hon kom tillbaka hem så hoppade vi fram och överraskade henne och mini i magen. Så himla mycket med en bebis till BG-gänget! 

JULAFTON

I år firade vi jul två gånger. Ena dagen hos Alex päron och andra dagen hos min mor. Bilderna är från vår veganska jullunch hemma hos mamma. Mycket gott var det! Och som vanligt så hade snön kommit precis lagom till julafton i år igen. Magiskt hur tajmat det är! 

UPPESITTARKVÄLL

Uppesittarkväll hemma hos Edströms. En mycket mysig tillställning. Sebbe lyckades till och med vinna en hunka!

 

TORSDAG

 

Spontant besök då det är som bäst. Jag & Alle stod och lagade mat och drack vin då dessa två plingade på. Dom hade precis kommit till Skellefteå efter att ha kört från Eskilstuna. Eller ska jag vara korrekt så hade dom sovit en natt i Sundsvall. Så dom kom väl från Sundsvall... hur som helst så hade dom med sig godis så dom var varmt välkomna in. Vi tog fram med andra ord och körde en spelkväll. 

 

JULAVSLUTNING

Halva skoltiden har gått & det blev dags för oss att ta jullov. Vi samlades i Repays relax och åt julbord och lekte lekar tillsammans. En riktig höjdare var hockeyspelet Petter & Lotta hade tagit med sig. Mitt lag vann första omgången men förlorade surt nog finalen. Men lika trevlig var kvällen för det. 

LÖRDAG

 

Härligt att hinna rå om den här tjejen en extra gång innan hon sätter sig på ett plan tillbaka till USA igen. 

LINNEA 25🎈

 

 
Då var det Linnea Johanssons tur att fylla 25! Hon hade ställt till med ett riktigt stort kalas i deras kvatersgård så jag och Alle tog bilen ner och checkade in på Stora Hotellet. Vi blev ungefär 40 personer som lekte lekar och hade skoj tillsammans. Vi avslutade kvällen på Rex. Jag och Alle gick hem före stängning efter att mina fötter bestämt berättat för mig att dom inte gillade mina nya skor...

JULFIKA

 

Jag Denise Camilla & Simon möttes upp hemma hos Tobbe & Emelie som bjöd på ett fantastiskt julfika.

Sanna 25🎈

Födelsedagsbubbel för fina Sanna som fyllde 25 år. Vi var hemma hos Maria i stan ett gäng tjejer och firade födelsedagsbarnet med tilltugg & presenter. Vi avslutade kvällen med en gódrink på Brygg. 


RSS 2.0