TISDAG

Efter att ha jobbat 07.30-16.30, handlat och ätit ska jag nu ta med mitt minneskort och gå över till Brännström och kika på bilderna från resan. Det har snart gått 6 veckor sen vi kom hem och jag har inte kollat på bilderna en enda gång. Så detta ska bli mycket roligt! 📷

SÖNDAG

Härligt att få åka ut till stugan på ön i det härliga väder. Jag Alle och Linus mötte upp Hanna Adam och Anton som redan var där. Men det blev mer jobb än lugn när vi väl var framme. Vi lyckades efter många tunga lyft få ner bryggan till havet och på plats. Bra teamwork!



LÖRDAG


I lördags var vi förbi Sara & Anton och åt middag i deras fina hus. Dom flyttade in första april och idag fick vi äntligen se det. SÅ fint! Vi kunde tyvärr inte stanna allt för länge men vi hann sitta ute i solen och äta god mat, så vi var nöjda. E


TORSDAG

Detta kärlekspar hade vi över på middag i lägenheten igår. Mycket trevligt att hinna ses! Precis när dom tänkte börja bege sig ner mot Umeå igen kom Tomas och Bertil förbi. Så dom blev fast med oss en stund till vilket vi inte klagade på direkt. 

SPORTQUIZ


Såhär såg mitt lag ut på Allstars sportquiz. Jag har absolut inget att göra på ett sportquiz. Jag bidrar med noll. Men det var trevligt att få vara med ändå. Att vi lyckades ta några poäng var enbart Brännström och Berglunds förtjänst👏

ONSDAG

Började onsdagen med att färga utväxten på mitt hår. Det var rätt så knepigt nu när jag är ljus i längderna. Så det är safe att säga att resultatet blev sådär. När jag kom ur duschen hade jag fem missade samtal och sms av Alexander som undrade om jag var vid liv och om Anders kunde komma förbi och kika på balkongen. Sagt och gjort så var Anders här och mätte ute på balkongen. Efter det åkte jag och storhandlade mat. När jag kom hem värmde jag på resterna från gårdagens sojafärssås och åt lunch. Efter ett mail från Emelie upptäckte jag att en potentiell brudtärneklänning kommit in i min storlek så jag slängde iväg en order på den och håller tummarna för att den sitter som ett smäck. Nu ska jag göra en kopp te, läsa boken på bilden och försöka ignorera allt oljud Anders för på balkongen✌️ 

💅

Var och fixade naglarna igår. Har insett att inte mycket har ändrats gällande min stil på nagelfronten. Jag gillar fortfarande den djupa franska stilen bäst. 

💭


Ligger och lyssnar på Ed Sheerans cover på låten Trap Queen och funderar på livet. Det händer mycket roligt i sommar. Men vad händer till hösten? Går jag skola? Är jag ute och reser? Söker jag jobb? Att inte veta hör väl till ungdomen.

SÖNDAG


Jag och mannen på bilden åkte ner till stan för att luncha på Brygg men möttes av en skylt med texten "söndag: stängt". Så vi gick vidare och hamnade till sist på Espresso House uteservering. Erik gjorde oss sällskap och även Fia och Limpan lite senare. Där satt vi i solen i timmar och snackade och skrattade. Nu ska vi åka ner på stan och se Bad Neighbours 2 på bio. Jag hoppas att den är lika rolig som den första. 

LÖRDAG


Lördagen började med en sovmorgon följt av en sväng förbi Tomas för att kika på huset deras som dom håller på att renovera. Efter ett kort besök där åkte vi till Åsgatan där jag Linnea och Jesper gick till Viking och köpte var sin pizza som vi tog med till Brännström och åt. Jesper hade varit en stjärna och fixat Fias lampor ovanför köksbordet som hon tjatat om sedan dagen hon flyttade in. Efter maten gick vi över till Åström där Alle och Adam såg hockeyn. Vi minglade där tills det blev dags att bege sig till tjejfest på Anderstorp. Agnes som vi var hos hade styrt en riktigt god drink med chili i. Där satt vi och snackade tills taxin kom och tog oss till verandan där vi irrade omkring. Jag gav upp där kring ett och bad Alle hämta mig. Väl hemma igen började vi se Melkers match som precis hade börjat. Tyvärr kom John Blund och tvingade oss att sluta se matchen. Vi vaknade i soffan några timmar senare och förflyttade oss till sängen istället. Det var min lördag, nästan i detalj. 

INSPIRATION

 

FREDAG

Började fredagen med ett möte på Nordlunds bygg. Därefter blev det en lunch med denna pingla på bilden ute i solen på Lilla Marie. Älskar det stället på sommaren, det är så himla mysigt. Efter att ha sagt hejdå till Fia gick jag på stan en snabb sväng innan jag åkte jag upp på solbacken och handlade med mamma. Där glömde jag min egen påse med mat(!) och fick sedan återvända och packa ihop allt igen för att dom hade hunnit lägga tillbaka alla varorna i hyllan. Jag var inte mitt eget största fan då. På kvällen tog jag med Fias nya favoritvin gosa och väntade in saknade Linnea Johansson som också kom dit. Vi har inte setts på länge så det var superkul att träffa henne. Staflund och Limpan gjorde oss också sällskap lite senare på kvällen. 

TORSDAG

Matilda kom med förslaget att äta på bryggar igen och det säger man ju inte nej till. Så 18.30 möttes jag Linnea Matilda och Julia upp och drack ett glas och åt god mat. 


TISDAG

Efter att ha jobbat till 17 åkte jag hem och snabbåt och såg det nya avsnittet av Game of Thrones. Det var så spännande att jag inte kunde avbryta när jag egentligen borde ha börjat gå mot ladan. Istället blev det riktigt stressigt och jag tog bilen dit upp och mötte gänget utanför entrén. Vi blev bjudna av ICA för att se Trollkarlen från Oz. Tommy slog på stort och bjöd inte bara de anställda utan även deras respektive. Han bjöd även tidigare anställda, så Fia var också där och Limpan var vår plus one. Showen var över min förväntan vilket var roligt. På slutet stod alla upp och applåderade, vilket var fint. Limpan sa att hon blev blödig men att hon inte grät. Det var min tisdag det.  



MÅNDAG

Gjorde i ordning lite snacks ikväll (läs random grejer vi hade hemma) och väntade in Souf och Jäders sällskap men istället hamnade vi på Bishops. Älskar när det blir sådär spontant och inte som man tänkt sig. Det var mycket mer folk ute en måndag än vad jag trodde att det skulle vara. När personalen prick klockan 22.00 ropade att "nu stänger vi" så var typ 11 bord där inne fulla med folk. Härligt Skellefteå! Men vi kände att det var lika bra att bege oss hem när dom stängde för att få lägga sig i en rimlig tid. Nu blir det i vanlig ordning en serie innan läggdags. Godnatt!


SÖNDAG

Alexander var lite sliten denna söndag. Efter en hård kväll med grabbarna kände han sig inte så fräsch när han vaknade. Så efter att jag hade jobbat åkte jag och köpte mat från max till oss. Vi åt maten i soffan och såg serier, sedan gick vi över till Fia där Emma och Jäder var och såg hockey och minglade. Vi pratade om allt från meditation till Kanada samtidigt som vi såg när Sverige tog hem segern på straffar. När klockan visade att det blivit en ny dag kände vi att det var dags att gå hem och sova. 

FREDAG

Efter ett glas rött hemma hos Fia på Åsgatan började vi (jag Alle Emma och Fia) gå ner mot Bryggargatan där vi hade bord 20.30. Vi drack och åt gott och pratade högt och mycket hela kvällen. På vägen hem skrattade vi så att vi grät och fick även till ett par roliga snapar som förevigade stunden. Bästa fredagen på länge! 

ONSDAG

Tacos & hockey stod på schemat för kvällen. Älskar denna typ av trevligt vardagshäng. Nu ska jag & karln städa ihop och lägga oss och se serier i vanlig ordning. Natti! 

INREDNING

Jag kollar på pinterest osunt mycket just nu. Ge mig inspiration. 
 

MÅNDAG

Bröd & hockey ikväll med Brännström & Lindström👌

LÖRDAG






🍕

19.00 prommenad jag Alex och Erik mot Åsgatan där Fia hade en hemmagjord pizza i ugnen. Inte nog med att hon hade pizza, hon hade även efterrätt. Ruggig lyx. Erik drack upp en vinare medan vi andra drack vatten. Någon gång där mot slutet av kvällen fick Fia antingen dåligt samvete eller feeling och hällde upp ett glas rött till henne också. Kvällen får fem av fem pizzor🍕🍕🍕🍕🍕

🔆

Älskar att våren kom tidigt!

🔨

Vilken skillnad Anders och Marie gjort i lägenheten. Wow vad den kommer att bli fin. Längtar till köket och badrummet är på plats. 

VALBORG

När vi kom till Anton och Hanna så satt tjejerna ute på balkongen och satte ihop grillen medan grabbarna satt i soffan och drack öl
Telefonen ringde under tiden vi satt där ute och det var grannen Fia som hade sett oss från sitt fönster och ville säga hej
Här var vi ganska redo att sätta oss ner för att äta
Adam kom förbi just efter maten - och inte tomhänt. Här ser vi första ronden shots. Anton var gladare än Sara över det hela. 
Efter maten flyttade vi festen in till vardagsrummet. 
Värdinnan tog glatt plats på golvet.
Anton och Adam satt länge betydligt närmare varandra än nödvändigt. 
Tim hängde upp och ner
Och Linus och Alexander pratade om USA och öl (vild gissning).

FLOWERS

Dagen jag kom hem från Asien hämtade Alexander upp mig på flygplatsen. Jag grät en skvätt ska jag erkänna medan jag stod där och kramade honom och väntade på att min väska skulle komma. När vi väl kom hem och jag klev in genom dörren väntade en stor vit rosbukett. Jättefin! Alex kommentar då jag såg den var "jag köpte alla dom hade". Perfekt väkomnade hem.  Dagen efter jag kom hem hade jag varit ute på dagen och gjort ett gäng ärenden. Jag hann just och pass komma hem innan det plingade på dörren. Jag väntade inte någon men öppnade för att se vad det kunde vara. Där stod ett blombud. Jag som just hade fått en bukett av Alexander förstod ingenting. Glad öppnade jag pappret på blommorna och läste kortet där det stod "jag hoppas att du vill stå bredvid mig som brudtärna den 5:e augusti". Jag hoppade av glädje hemma i köket. SÅ HIMLA ROLIGT! Vilken ära. Två fantastiska buketter på två dagar. 

SÖNDAG


Valborg igår och söndag idag. Vi vaknade kring 10 och skulle precis flytta täcket till soffan för att fortsätta degandet i vardagsrummet då Erik smsade och ville bruncha på maxi. Sagt och gjort. Efter maten köpte vi  blomjord  och tänkte att vi skulle spendera eftermiddagen med att plantera om våra gröna växter. Men då vädret var så fantastiskt så tänkte vi om och började fundera på vart vi kunde sitta utomhus och njuta av solen. Vi gick in på MM på Solbacken och Erik impulsköpte utemöbler som grabbarna snabbt satte ihop (efter att ha skruvat fel några gånger),  sen hängde vi på hans balkong i några timmar och lapade sol. Riktigt härligt! Då vi kom hem somnade vi i soffan, sedan styrde Alexander mat och så tittade vi på mästarnas mästare. Nu tänkte jag utmana sambon på vattenpong. Som beerpong fast nyktert. Blev taggad på tävlingen efter mästarnas mästare😄

RSS 2.0