SKYLTSÖNDAG


CARLINGSFEST


KALAS

I tisdags hade vi kalas för en mycket trevlig händelse. Det fanns tårta, dikter och sånger dagen till ära.


LÖRDAG

Jobbade åt T2 på dagen på Balderskolan och efter att vi var klara plockade jag upp Soffan och åkte ner på stan och lunchade med henne och Limpan på Waynes. Det var inte igår jag var på Waynes. Det var fullt med folk då vi kom dit men vi lyckades få ett bord. Efter lunchen åkte jag hem en stund och tog det lungt. Hade en huvudvärk som inte ville ge sig. Sedan åkte jag tillbaka till Fia och Limpan som hade flyttat sig hem till hennes granne Petter. Vi blev inte så långvariga där utan åkte ner till stan och åt middag på Tacobar. När klockan började närma sig nio gick vi till bion och köpte biljetter till The Accountant. Rekommenderas att se! Efter filmen ville tjejerna hem men jag var inte riktigt redo att åka hem så jag hörde av mig till Alexander som var ute med några kompisar. Så jag åkte till Brygg och minglade runt där nyktert. Hann träffa en hel del folk och botade där av min sällskapssjuka. Haha. På vägen hem gjorde vi en drive in på Max.


FREDAG

Mötte upp Linnea som är hemma i Skellefteå på praktik på en AW i fredags. Vi fick leta ett tag innan vi hittade ett ställe som hade lediga platser där vi kunde slå oss ner. Vi körde på ett gäng alkoholfria drinkar och vitlöksbröd på Calles. Senare på kvällen kom Alexander förbi och vi gick vidare till New GR där vi mötte upp Maria & Johnny och såg matchen. Vi kom hem rätt tidigt slitna efter en lång vecka. Jag bad Alexander slå igång Vänner då vi hade lagt oss och jag tror att jag somnade efter 5 minuter.


SÖNDAG

Efter att vi släppt av Johanna & Emil på flygplatsen åkte vi till Julia & Peter som tillsammans med Evelina hade bakat kladdkaka. Inte illa! Trevligt sällskap och gott fika. Efter fikat gick jag och Alle hem och powernapade ett tag. Senare på kvällen kom Erik & Evelina förbi och hängde med oss.


BRUNCH

Dagen efter återvände vi till Brygg för att äta deras brunch tillsammans med Emil & Johanna. Det var första gången vi testade brunchen. Mucho god!


LÖRDAG

Vi bjöd hem ett härligt gäng människor till oss på lördagkväll. Pinsamma storys berättades, beerpong spelades, och egenskrivna sånger sjöngs. En fantastisk förfest följt av en kväll på Brygg CC.


FREDAG

I fredags kom Emil & Johanna upp från Stockholm lagom till snöstormen. Deras plan fick cirkulera i luften ett tag innan de kunde landa, men ner kom dom till slut. Vi skjutsade dom till Scandic där dom skulle bo och åkte sedan till Erik & Stina som bjöd på fördrink. Det blev en snabb visit hemma hos Sundberg/Johansson, vi hade nämligen bord på Bryggargatan bokat och förseningen men planet gjorde vårt besök kortare än planerat. Middagen var som vanligt riktigt god och efter vi ätit gick vi över en stund till baren där vi avslutade kvällen.


🍴

Försöker för fullt komma någon vart med våra husplaner. Tänker att det vore rätt skönt att vara totalt obrydd och bara slänga upp något man känner är helt OK. Tyvärr vill jag att det ska kännas mer än bara OK, så det går långsamt framåt... Haha. Ikväll ska vi ut och äta på Texas Longhorn. Alexanders syster & man är uppe i Norrland så vi ska ut ett helt gäng och äta middag tillsammans. Det blir trevligt. Fram tills dess ska jag fortsätta försöka hitta en planlösning som känns👌


ONSDAG

Det där med lov var inte så tokigt. Ute vräker den första snön ner, och inne ligger jag med min varma kopp te och min nyköpta bok 'omgiven av idioter'.

LOV

Bild från i fredags då vi var hemma hos Patrik och skålade med bubbligt för att fira att första perioden var över och klar. Alla uppdrag var inlämnade och vi hade fått vårt första lov! Vi är alltså lediga i en vecka?! Jag har precis gjort tacos som vi ska äta då Alexander kommer hem. Efter vi ätit tänkte jag att vi kunde ligga i soffan båda två med var sitt glas vin och läsa var sin bok. Jag var på stan tidigare idag och köpte omgiven av idioter - en omtalad bok med utlovad aha upplevelse. Spännande!

 
 

TISDAG

 

Har börjat mitt höstlov med att städa & shoppa. Städade ur badrumsskåpet och insåg hur extremt fula våra tandborstar är... Men med googles hjälp var det snabbt löst. Hello snygga trätandborstar👋 #humblebrush
 

RSS 2.0