PARIS

 
 
Jag och Alexander är nu framme i Paris. Det är 7 år sedan vi var här sist! S j u  å r.  Jag hade precis börjat få köpa vin på Systembolaget sist vi besökte denna stad. Nu behöver jag knappt visa leg längre… Så länge sedan sist var det, om man nu vill sätta perspektiv på det.
 

Vi tänkte gå och äta middag någonstans i närheten av vårt hotell nu. Vi bor på ett litet och mysigt hotell som heter Henriette. Det ligger bara 500 meter från området Quartier Latin, i alla fall om man ska tro sidan vi bokade på. Det är ett riktigt mysigt område hur som helst! Efter middagen går vi nog och lägger oss direkt. Det har varit en lång dag av resande. Vi spenderade många timmar på Arlanda innan vårt plan till Frankrike gick. Imorgon kommer Evelina och hennes kille Sebastian och gör oss sällskap. Det ska bli så  himla roligt att få upptäcka Paris på nytt med dom!


ALEXANDER 30 ÅR

 
MITT HJÄRTA FYLLER 30 ÅR!!!

AVSKEDSMIDDAG

 
Riktigt mysig lördagkväll hemma hos Tim och Josefine. Jag&Alle, Denise&Melker, Markus& Alexandra, Hanna&Anton och Sara&Anton var alla på plats. Tur familjen Heedstedts har ett stort hus så vi alla rymdes! Haha. Medan vi tjejer satt och pratade gick killarna ut i spöregnet och grillade. Efter att vi hade ätit en fantastiskt god middag och efterrätt blev det dags för musiktävling paren emellan. Jag och Alle var rätt bra! Men inte nog bra för att vinna… Efter det körde vi en lek som Johnny och Maria lärt oss helgen innan. 5 av 5 toast!

LÖRDAG

 
 
Efter att Alexander slutat för dagen åkte vi ut till Falkträsket med Johnny (& Maria kom lite senare) för att njuta av det fina vädret. Ingen av oss var modiga nog för att bada, men vi åt en glass och bara hängde. På kvällen åkte vi till Tim och Josse som bjöd på middag. Alexander och Johnny försökte tävla om Colins kärlek genom att muta honom med mat. Men jag tror ändå att jag vann till slut, för han hittade min väska och tyckte att min kamera var rolig att leka med. Han granskade den upp och ner i någon minut, tills han hittade mitt läppglans liggandes i väskan. Den tyckte han var himla skojig att springa runt bordet med.

TORSDAG

Inte varje dag jag hänger med dessa pärlor!

AW

Alexanders syster är hemma så vi passade på att gå ut och dricka drinkar på Bryggargatan. Vi hamnade mitt i ett företags AW och blev en del av deras gäng.

RSS 2.0