ALL DAY IN BED

 
Vaknade upp med migrän och mådde riktigt dåligt. Det var bara att krypa tillbaka till sängen, och där låg jag exakt hela dagen. Tur att man har en gullig pojkvän som såg till att jag fick i mig någon mat. Guld värt!

TJEJFESTEN 2.0

 
 
385 tjejer på fest i en galleria. 

SCONES & INGEFÄRASHOTS

Äääälskar helg och långa frukostar. 
Soffan var snäll och lånade ut sin lägenhet till mig medan jag är i Skellefteå. På morgonen gick jag över till Anton och henne. Vi tog en prommis till Coop och handlade. Sedan gjorde vi scones och ingefärashots. 

PÅ SPÅRET HOS ROSEN

Jag hade jobbat in lite tid så att jag kunde sluta tidigare på fredagen och åka upp till Skellefteå. Jag gick vilse på vägen till Arlanda Express, men en vänlig själ hjälpte mig att komma på rätt spår igen. När jag väl kom in på tåget möttes jag av Malin och hennes familj. Lite roligt att stöta på en Skellefteåbo när man är på väg till Skellefteå. Väl på flygplatsen träffade jag Alles syster Sofia och barnen. Jag visste inte innan att vi skulle med samma plan, så det var lite roligt. Tyvärr blev planet försenat 40 minuter vilket inte 3 hungriga barn uppskattade så mycket… Ditekt vi landade ringde jag Wok n Roll och beställde mat. När jag kom fram hade klockan hunnit bli 20:08 och dom stängde 20:00. Som tur var släppte dom in mig och min middag var räddad!

Jag plockade upp Emma Anton och Soffan utanför Emma och vi åkte direkt ut till Rosanna och Zappe där Staflund och Weidan redan var. Jag fick äta och mingla med efterlängtade vänner medan på spåret rullade i bakgrunden. Vi hann med att spela lite spel också. Tyvärr ville mina ögon inget annat än sova. Men jag lyckades bita ihop!


LÖRDAG

 Kvällen började hemma hos Elin med ett glas vin och en skål chips. Tanken var att vi skulle till ett ställe som heter Ugglan och spela biljard eller något liknande, men vi satt och snackade så länge hos Elin att vi till slut struntade i det. Men för att inte verka allt för tråkiga så valde vi ändå att åka in till en bar och ta en drink där. Vi satte oss på ett mysigt ställe som heter Sixten & Frans. Både Elin och Hanna hade varit där tidigare, men det var helt nytt för mig. En riktigt härlig lördag som inte blev allt för sen heller.
 
 
 

FREDAG

I fredags träffades vi ett gäng tjejer från Skellefteå hemma hos Rebban och åt tacos. Emma och Rebecca var ansvariga för maten, jag och Elin för vinet, och Hanna och Camilla behövde bara stå för ett glatt humör – vilket dom levererade! Camilla hade visserligen också med sig vin, så hon hade dubbla roller nu när jag tänker efter. När jag gick hem på kvällen var jag full av härlig energi. Det var SÅ roligt att få umgås med dessa tjejer igen. Det är inte allt för ofta vi ses tyvärr. Så jag uppskattar det extra mycket när det väl händer.
 
 
 

RSS 2.0