LÖRDAG

Vilken rolig kväll detta blev! Skrattade så att kinderna tog ont. Vi började hemma hos Anton som bjöd på lite plockmat och vin, och avslutade kvällen på Noah and Chow. Vi hann även med lite nattmat innan vi till slut la os


11 ÅR

På vår 11-årsdag tog vi på oss t-shirtsen som Evelina gett oss i 10 års present och tog en bild. Ta-da! 
 
Vi firade på The Winery Hotel. Vi åt lunch, gick på vinprovning, åt middag och sov över där. Mycket trevligt!

SÖNDAG

 

LÖRDAG

Middag med Emil, Evelina & Anton på vår favvorestaurang i huset. 

FREDAG

Jag mötte upp Hanna på fredagkväll. Hon kom med ett plan från Köpenhamn så vi möttes inte upp förrän vid 21. Vi bestämde oss för att möta upp Elin och hennes kollegor som någon timme innan gått förbi huset jag bor i på väg till Cliff Barnes. På vägen dit mötte jag och Hanna en kvinna som ville ge oss en upplevelse sa hon. Hon höll i någon form av teatershow på gatan i mellan 5-10 min. När hon var klar sa hon "cash eller swish?" Vi tackade, men sa att vi inte ville betala. Det tog hon inte så bra, vilket var synd. Efter det valde vi gå från kön in till Cliff Barnes och åkte in till Hötorget istället. Vi var säkert på 4-5 ställen den kvällen. Vid 04 på morgonen vände vi hem mot Odenplan. På morgonen lagade vi gröt och pratade igenom gårdagens händelser. Vilket välkomnade till livet i Stockholm.

TORSDAG

Riktigt roligt att hinna umgås med Anna medan hon är i stan. Vilken lyx! Skojigt också att Emil kunde haka på såklart.

SÖNDAG

 
Tanken var att jag skulle och klättra med Elin ikväll. Men jag missbedömde tiden helt och kom hem från stan betydligt senare än tänkt. Sedan tog det längre tid att åka ut till Telefonplan än vad jag trodde, så vi valde att åka hem till Elin och göra middag istället. Elin passade på att duscha och tvätta lite medan jag fick fria händer i köket. Det blev någon form av pasta som ser ut som ris som bas, sedan plockade jag lite smått och gott som jag kunde hitta i hennes kylskåp. Jag snålade INTE med vitlöken om jag säger så. Hej o hå! Men gott blev det.

HEMNET

Jag började min söndag med att gå på en lägenhetsvisning. Inte för att vi letar något att köpa, utan för att få inspiration. Jag tyckte att denna var så himla fin! Plus att den ligger väldigt nära där vi bor, så det blev en passande prommis på väg till stan. Efter visningen åkte jag in till stan och strosade. Jag var på jakt efter en ny kappa eftersom den jag har idag blivit väldigt nött. Jag hittade en på Zara i en härlig grön färg som fick följa med hem

STOCKHOLM

Mellandagarna blev rätt intensiva för oss. All vår fokus låg på flytten. Alexander blev sjuk där i början av december, så vi hamnade efter. Jag kände också av det, men blev inte lika dålig som honom som tur var. Den 29:e lyckades vi iallafall ta oss iväg, även om det blev 5 timmar senare än vad vi från början tänkt. Vi insåg kvällen innan att det inte fanns en chans att vi skulle hinna åka vid lunch som vi först tänkt, och sa därför att vi skulle försöka ta oss iväg vid middagstid istället och stanna i Sundsvall och och sova en natt. Sagt och gjort, vid middagstid åkte vi. Men när vi väl kom fram till Sundsvall var vi båda så pass pigga att vi bestämde oss för att köra hela vägen till Stockholm. Där kring 03:00 på natten rullade vi in till kvarteret där hon vi hyr lägenheten av bor, och där Alex syster med familj bor. Dom är nämligen grannar. Vi hade bett vår hyresvärd lämna nyckeln hos Alex syster så att vi kunde hämta den sent på natten. Alex syrra hade lämnat vår nyckel ute i deras förråd (trodde vi) så vi hämtade den och rullade in till stan. När vi kom fram till vår adress packade vi ur bilen och jag gick upp för att låsa upp dörren. Jag stoppade in nyckeln i dörren och försökte vrida om men INGET hände. Vi hade hämtat fel nyckel… Det var skrattretande för vi båda var så slut vid det här laget. Vi åkte tillbaka till området där Alles syrra bor och gick in till henne och hämtade vår hemnyckel, som låg på hennes köksbord. Nyckeln hon hade hängt ut var hennes egen hemnyckel. Jag var så trött då jag läste sms:et, så jag läste inte riktigt hela. Därav missförståndet. Allt jag såg var “nyckeln hänger i förrådet.” Hade jag läst noggrannare hade jag läst “jag vågar inte sova med öppen dörr, så jag hänger ut nyckeln i förrådet så ni kan komma in och hämta er nyckel.” Klockan hann bli 05:00 innan vi hade packat in alla saker i lägenheten, blåst upp madrassen vi skulle sova på och bäddat. Men framme var vi. Yey! Vi sov till kl. 11:00, klev upp, fixade lite i lägenheten och sedan åkte vi in till stan för att luncha med Cornelia och födelsedagsbarnet Emil. Vi åt lunch på Tages och skålade för att Emil fyllde 30 år. En efter en dök Emils killkompisar upp under lunchen. När vi hade ätit klart lämnade jag och Cornelia grabbarna och gick runt på stan ett tag. Sedan åkte vi hem till oss och vår tomma lägenhet och gjorde oss klara inför kvällen. När vi var piffade och fina åkte vi till Antons lägenhet på Brommaplan där Anton och Gustav styrde maten. Vi alla åt och berättade storys om Emil. Vissa historier gillade han och andra tyckte han inte lika mycket om. Vi körde även ett quiz om Emil och gjorde ett försök att vaxa hans mage. Det blev så många skratt under den kvällen. Kinderna gjorde nästan ont. Nu känner jag att det är dags att avrunda min uppdatering av Stockholm. Jag måste sova. Natti!

GOTT NYTT ÅR!

Två trötta som precis kommit hem från sitt nyårsfirande. Nu ska vi fylla vår uppblåsbara säng med luft och sova. Godnatt!

RSS 2.0