ÅRSRESUMÉ 2011

Januari. Firade 4 år med Alexander i Piteå och senare på stadshotellet där vi sprang på Bingo Rimér.
Februari. Jag var i Göteborg och hälsade på käraste Emilia i några dagar.
Mars. Jag fyllde 21 år och firade med Alexander på Aurum med bastu och bad. Var på IKEA med Alex, Victor och Sarah, gick på hockey med familjen Andersson, myste med min favvotjej, Alex köpte två för korta innerdörrar och Book lagade mat.


April. Jag var less på att aldrig ha några pengar eftersom allt gick åt att spara till USA-resan, jag trodde jag ville ha lugg, jag hade födelsedagsfika med vännerna, jag fixade naglarna för första gången, vattnet i Skellefteå blev odrickbart, jag var i Luleå med Helena och Julia, mamma styrde smörgåstårta och topmodel, jag, Alex, Stina och Erik gjorde grekisk sallad och åt ute på gården och megafonenfesten ägde rum på folkparken.


Maj. Började packa ihop alla saker på kågevägen och Joanna (kattunge vi tog hand om) flyttade till nytt hem.
Juni. Flyttade ut från läggan på riktigt. Piteå med Julia som tatuerade sig, Umeå med Julia, Lanternan, basket, tennis och hopp i boviken med Alex, Julia och Erik, midsommar i Antons pärons hus, grillmiddag hos Erik och senare på kvällen gick vi ner på stan för att kolla in stadsfesten som just dragit igång.
Juli. USA! New York, Miami, Key West, Orlando, Los Angeles, San Francisco och Lake Tahoe
Augusti. Las Vegas, San Diego och Los Angeles. Hem till Sverige igen och flyttade direkt in i stugan i boviken.
September. Sundsvall med mor och Alex, stugfest i Rasmus stuga, spelade min bästa bowlingserie någonsin och hade middag i lusthuset.
Oktober. Hade en liten personalfest, Emil och Agge kom och bodde med oss över helgen och thailandsgänget var här och fikade (alla utom Astrid).
Novemver. Jag och Emma åkte till Stockholm och såg Rihanna och jag och Alex grabbgäng var i boviken och lagade middag + bastade.
December. Gick och såg Magnus Betner, åkte till Umeå och hade en riktigt rolig helg med Alex, Emil och Rosanna, träffade Emilia & Sara, träffade Erik, hängde med Bella, Helena, Elin och Julia, hade en mysig julafton, gick ut på juldagen och hade en trevlig kväll, och firade nyår i boviken med vänner och firade tolvslaget inne i stan vid bron och kollade på fyrverkerierna!

G'NATT



FREDAG


Hos Claes och Evelina
Indiska där vi snabbt handlade innan jag började jobba

NYÅRSDUKNING

Det här året firar vi nyårsafton hos oss. Vi har bjudit över några vänner som ska äta och dricka med oss. Jag testdukade igår för att lista ut hur jag vill ha det. Jag blev inte riktigt nöjd med någon av löparna vi köpt, så tyvärr måste jag tillbaka till stan idag. En bra nyhet är att en av gästerna vi bjudit frågade om han fick laga maten, då han tycker sig vara ganska duktig och tycker att det är roligt. OM han får göra det?! Mer än gärna, ta för dig.

LÄGENHETEN

Efter jag hade slutat jobba igår åkte jag och Alexander till lägenheten och hämtade några vinglas som vi ska använda på nyårsafton. Det kändes konstigt att kliva in genom dörren till lägenheten. Jag har inte varit där sen i juni, över ett halvår sen. Lägenheten är fin, men jag var glad att komma tillbaka till boviken igen.

B.U.S

Tar tid, är jobbigt och luktar illa. Smörjde bara in på kinderna av ren lathet. Får se om det blir snyggt.

DÅLIG START

En riktigt dålig start på min morgon.. Varför måste det alltid vara det nya solpudret som åker i backen och adrig den gamla nästan tomma förpackningen? Nu åker dammsugaren fram!

TISDAG

Bella, Julia, Helena och Elin på ingång nu. Vi ska fika och snacka strunt hela kvällen!
Vi spelade mer än en omgång av med andra ord..

DAGEN EFTER

Jag mår oförskämt bra idag! Inget illamående, ingen huvudvärk. Vaknade dock upp mitt i natten riktigt törstig. Aldrig har jag varit så sugen på mjölk tidigare. Drack två glas och gick och la mig igen. Sedan steg vi upp vid 11. Snart kommer Alexanders syster och man hit med deras barn. Efter det om jag hinner blir det att äta på dallas med några av brudarna från igår och Bella som just kommit till Skellefteå.

JULDAGEN

Jobbat 08.45-14.00, for upp på solbacken och köpte lösögonfranslim. Gruvar mig för att använda det. Har också hunnit locka håret, nu tror jag att jag ska styra rester från igår som jag fick av mamma, gossip girl och sminka mig samtidigt.
Den lilla svarta blir det ikväll. Jag håller tummarna för att alla tjejer kör klänning ikväll för jag är ganska obekväm i det.




GOD JUL


Julafton började med mat hos mamma klockan 14.15. Vi skulle egentligen ha varit där 13 men när vi skulle slå in paketen så upptäckte vi att vi varken äger sax eller tejp i stugan och blev försenade.
Efter maten satte vi oss i soffan ochg såg Kalle. När Kalle hade tackat för sig öppnade vi våra paket.
Just efter klockan 19 dök vi upp i stuga hos Lindgrens.
Jag vet inte egentligen hur det blev såhär, men vi mätade en massa saker så som takhöjd och längden mellan ens armar när man sträcker ut dom åt var sitt håll. Jag tror det var 174 cm mellan mina. Jon lyckades alltid gissa 4 cm för mycket.
Noomi somnade i Alex armar, det var riktigt sött

UPPESITTARKVÄLLEN

Det var riktigt trevligt att få hänga med Sara och Emilia igen! Dom kom hit just före bingon startade, vi snackade och försökte hinna ikapp vad alla gjort sen sist vi sågs, spelade bingo och Emilia vann en ny lott som hon knappt ville ha, provade klänningar och skor, snackade lite till, jag bjöd på glögg och bullar, något som Sara aldrig hade kunnat tro och vi avslutade kvällen med musikleken. Jag mot Emilia, det vart jämt men till slut vann jag!

UPPESITTARKVÄLL

Jag sitter i skogen och väntar på Sara och Emilia som ska spela lite bingolotto med mig. Det är kul att träffa alla som kommer hem! Igår kom Erik hem så jag åkte dit på kvällen och fikade med honom medan Alex hade sin grabbkväll. Kom hem just före två på natten och då var just dom sista killarna på väg att dra. Julia kom hem inatt, jag och hon passade på att gå på stan tillsammans och köpa dom sista julklapparna. Och nu snart får jag träffa Emilia och Sara. Har inte sett Emilia sen i februari, och Sara som just flyttat hem till Skellefteå.

GÅRDAGEN

Började med att bära ut mammas gamla säng och soffa. Det gick lättare än väntat. Sedan gick jag till jobbet där det bjöds på jullunch och så fick jag säga grattis till Linnea som fyllde 20 år! Jag var dår ca 40 min innan jag åkte hem igen och väntade på att Alex skulle sluta sä att vi kunde åka tillbaka till mamma och äta middag och vänta på dom nya möblerna som vi skulle hjälpa till att skruva ihop. När vi kom hem därifrån städade jag och Alex så att det är fint när hans grabbgäng kommer idag och ska göra det ofint igen.

TISDAG

Det blev en riktigt tidig morgon då jag blev lurad av min egen mobiltelefon. Att jag aldrig lär mig. Satt i soffan i princip redo att åka till jobbet då Alex kollade på sin iphone och konstaterade att klockan var 06.15 och inte 07.15 som jag trott.. Lite sjukt nog så var jag inte trött, och blev inte trött förrän nu.

SUNDAY

Alex och Emil kom och mötte mig hos Rosanna just efter klockan 12. Vi prommenixade in till stan och åt lunch på MAX, vilket var Alex val. När Alex ätit upp sitt skrov + sin extra hamburgare som han beställt så gick hans stol som han satt på sönder. Det retade vi honom för. Inte lika mycket som vi borde ha gjort men lite grann. Sedan släpade jag med grabbarna på stan en kortis innan vi landade i Emil lägga och såg hockey. Jag hade skittråkigt. Men efter hockeyn spelade vi kort och då blev jag gladare! Poker och finns i sjön var der vi kom på. Nu är vi hemma i Skellefteå igen. Tror vi ska svänga in på ica och handla men jag gruvar mig då det syns ganska tydligt att jag sovit dom dryga två timmarna det tog att åka hem.

UMEÅ

Efter mycket beslutsångest mellan Linneas fest och Umeå så blev det till sist Umeå. Jag och Alex kom fram just före fyra till Emils place. Han bor i en studentlägenhet. Det luktade öl och snus i hissen och grannens dörr är fylld av post it lappar. Eftersom vi var hungriga så gick vi till pizzerian som låg 30 sekunder bort. Nära och bra. Sen att pizzan inte smakade mer än okej är ju en annan femma. Vid halv sju fick jag skjuts till Rosanna som just kommit hem från jobbet. Rosen bjöd på vin och det satt fint efter att Emil bjudit på två drinkar blandade med juice. På kvällen gick grabbarna ut men det var ganska dött på krogen då klockan bara var barnet. Så dom kom till Rosen istället och det hela slutade med att vi dansade på Rosens dansgolv till kl. 02.30 på natten.

TWINRIX

Då var sista sprutan just tagen. Ses om 20-30 år och gör om det vårdcentralen!

BETNER

Alex bokade igår biljetter till Magnus Betners sena föreställning. I sista sekund bestämde sig även Claes och Evelina att haka på. Showen var bra! Lite sjukt nog var det tredje året i rad vi såg honom.


UTAN INTERNET

Ruskigt irriterande att internet valt att svika mig. Jag ger det till imorgon att fixa sig av sig själv annars får jag väl ringa någon slags support, vilket jag inte är sugen pä.

LUCIA

Jag är lite besviken över att jag inte sett något luciatåg idag. Skriver mer sen.

MONDAY

Jag sitter och kikar igenom min gamla externa hårddisk som jag försökt ha ordning i, fast jag har nog misslyckats. Jag har olika mappar för olika år. Men ser att jag lyckats lägga in vissa bildmappar i fel år. Men det är inte den största tabben, det går att ordna. Den största tabben är att jag varit kass på att döpa mina mappar till vettiga saker så man förstår vilken storts bilder som är i mappen. Är ni bra på att ha ordning? Jag funderade ett tag på att kolla igenom och döpa om mapparna, men jisses vilken tid det skulle ta.

CHICY SHOP

Cardigan från Chicy 369:-
Kan tänka mig den i julklapp också!

SÖNDAG

Skottningen gjorde en otränad tjej som mig lite trött och slö så jag satt och såg gossip girl tills det var dags för jobb. På jobbet rullade det på. Emma klagade på att hon inte kunde hitta sitt diadem som hon lagt ifrån sig någonstans och nu var i desperat behov av för att hon hade enligt sig själv "årets värsta hårdag". När jag just innan stänging hittade diademet så råkade jag bryta det i två delar... SORRY! Det tog lite ont i hjärtat att se Emmas glada ansikte när jag berättat att jag hittat det följt av hennes "neeej" när jag visade upp diademets två delar.

DAGENS TABBE

Jag och Alex var duktiga och skottade imorse. Det var precis lika jobbigt som det lät. Vi slarvade och lämnnade en dörrmatta utomhus som nu är en ismatta. Jag tänkte försöka bryta isen och skulle dunka mattan i marken så hårt jag kunde, självklart straffar det sig och jag dunkar den rakt ner på min snälla stortå. Aj.
Här ligger jag med dubbla mjukisbyxor på golvet med en ispåse på tån och chillar

KOM IGEN!


NATTI

Jobbat och hängt hos mamma idag. Nu är jag trött! Tobbe fick slå 4 straffslag för att jag var 4 minuter sen idag till jobbet. Hade inte riktigt räknat med all snö i min tidsplanering. Kanske lär man sig.

NICOLE RICHIE


Jag är så kär i Nicole Richies gula klänning!


FACEBOOK


Det tog sin lilla tid men lyckades till sist få upp två album!

SKOLKONSERT

Ingen som vet om anderstorpsskolan har någon konsert snart? Inte för att jag känner någon som går där men för att det vore kul att lyssna på lite sång. Det är typ det jag saknar mest med skolan, all sång och dans i korridoren.

FREDAG

Idag tänkte jag köpa dom första julklapparna, tummen upp för det! Tänkte även köpa juldagsbiljetter.

OLD PICTURES

Jag med lilla Wilma. Jag såg riktigt liten och pluttig ut själv på den här bilden
Alexander 19 år
Julia
Emelie och Emilia
Emelie och jag
Emilia och jag
Jessica och jag
Emma och Bella

GÅRDAGENS BÄSTA

Ungefär som på bilden nöp Alexander ihop mina kinder igårkväll. Då säger jag med tillgjord röst "jag är tjock och korkad" och Alex svarar snabbt "du är inte korkad".... Nahepp, men tjock är jag?!

LOOKBOOK


400 BILDER

Har suttit och försökt hitta bilder till ett usa-album på facebook. Jag blev precis klar. 400 bilder blev det! Galet, men vi var ju endå borta i 46 dagar. Imorgon får jag ta tag i att lägga in dom. Det är ju ett helt nytt projekt.

SHAKE IT LIKE A

POLAROID PICTURE!
Jag blev grymt glad då jag var inne och läste på en blogg att polaroidkameran gör en comeback! Jag har sökt en ett tag men det har inte gått att få tag på. Hon hade hittat kameran på den HÄR hemsidan och den är nu med på min önskelista. Fast frågan är ju om man ska vänta och se om man kan hitta någon ännu bättre.

SNÖ

Nu är det jul igen o nu är det jul igen!!

SÖNDAG

I fredags hade jag tänkt besöka verandan by night för att se hur det ser ut. Men jag slutade 22 och började 08.30 dagen efter så istället sa vi att vi kör all in imorgon på lördag istället. Trött som as när jag slutade igår så åkte jag och Alex hem och la oss i soffan och slumrade till. Vaknade klockan 19 och var lite hungriga så vi for och köpte pizza. Det blev ingen utgång efter pizzan heller.. Ändå lyckades vi vara vakna till 3 på natten. Bra jobbat! Kanske blir en prommis nu innan det blir mörkt ute.

LÖRDAG

Skulle egentligen ha varit ledig idag men tog på mig ett pass när Elin behövde bli av med sitt. Jag hoppas att det går bättre än igår då jag råkade välta en vagn med 180 liter mjölk. Det trodde jag knappt var möjligt! Det var som tur var "bara" 15 liter som gick sönder och la sig som ett vitt täcke över golvet.

ÖNSKELISTA

Sheer cover foundation buff och bed heads röda shampoo och balsam

Ögonfransförlägning och en plattång. Tack för era tips på plattänger!

En biocheck eller två eller biljetter till Magnus Betner eller Soran Ismail

Body shops ögonskugga och body butter

1:A DECEMBER

Och gräsmattan är fortfarande grön. Jag bjuder på lite bilder från Alex prommenad i söndags.

RSS 2.0