SLITEN

Jag är helt slut. Jag kom hem från jobbet för inte så länge sen och nu sitter jag med en halv apelsin i munnen (true story) medan Alex zappar mellan tvkanalerna. Före apelsinen så svepte jag ett glas mjölk. I efterhand så tänker jag att det inte var en vinnande kombo. Jag tror att det är dags att tigga om en massage, hela min kropp gör ont. Lite sömn och frukt på det här så är man nog som ny.

+7 GRADER

Endast en väst ovan på tröjan. Nu sticker jag!

OM NI FICK VÄLJA

Vilken frisyr hade jag då haft? Svart hår, kort hår, långt hår, brunt hår, blont? Länka gärna en bild.

KLIPPA TÅNAGLARNA

Igår efter att jag hade duschat så tänkte jag klippa mina tånaglar. För er som hatar fötter så kan ni ju sluta läsa nu. Jag antar att ni redan fått rysningar. I alla fall, jag tänkte klippa mina tånaglar men jag blev lat och avstod. För att jag inte gjorde detta så drömmer jag alltså inatt att jag är på något jag tror min hjärna ville skulle likna ett form av gympapass i en liten lokal. Personen som höll i gympans övningar kom efter ett tag på en ny övning alla i rummet skulle göra. Alla skulle röra mina fötter och den som bet i min tå först vann. Under hela tiden det där hände i drömmen så tänkte jag inte "shit det här är en skum övning att göra" som man normalt sett hade tänkt. Eftersom att det var en dröm så var det ju det mest naturliga i världen så istället tänkte jag "varför klippte jag inte mina tånaglar... huvva så äckligt". När jag vaknade så insåg jag hur straffad jag var över att inte hade klippt dom igår. Och gissa vad det är jag ska göra nu...

GODMORGON

G-morgon. Jag har sovit 8-9 timmar och vaknar ändå upp trött typ. Det kanske går över. Om två timmar ska jag ha städat och vara klar att visa mig ute. Just nu är det påsar under ögonen (gissar jag, har ej kollat mig i spegeln) mjukisbyxor och en av Alex gamla slitna t-shirts som gäller. Go go go.

RAST

Jag sitter på jobbet nu, jag har ätit klart och känner mig redan rastlös. Jag har minst 15 min kvar att döda. Som tur är så har vi tv i fikarummet. Det finns vindruvor och godis också men jag är inte speciellt sugen. Brooke Hogan får underhålla mig tills dess att det är dags att stämpla in igen.

SÖNDAGSMORGON

Jag hade ställt min klocka på 08.50 denna söndagsmorgon. Jag var tvungen att gå upp och jobba. Det var tur att jag inte var allt för trött, för hjälp vad skärpt jag var tvungen att vara för att hänga med i det nya programmet jag håller på att lära mig. Det är alltid roligt att lära sig något nytt, när man väl kan det. Processen vet jag inte om den är lika rolig. Man känner sig mest dum. Nu är det 4 timmar kvar innan jag börjar jobba på mitt andra jobb. Antingen så blir det en sväng till kåge för att kolla på någon is (eller vad det nu var Alex sa) eller så blir det något annat. See ya.

VIMMELFOTO

Jag lämnar hemnet och går ut och fotar lite på krogen. Jag tänkte klämma in lite tid med tjejerna samtidigt.

TRÄNING

Först en powernap och nu träning. SES.

STAN MED B-FRIEND

Alexander har precis slutat jobbet så nu åker ner på stan för att lördagsstrosa. Vi ska kika efter lite saker till lägenheten bland annat. Kanske lyxa till det med en lunch. Att äta lunch ute är nu mera en lyx, förr hörde det lite mer till vardagen. Jag skyller på usabudgeten.

FUSKFÅRPÄLS

Jag är överlycklig. Jag har hittat en hemsida som säljer fuskfårpälsar till en billig penning. Jag tycker att det är superfint med plädar/kuddar som har den där ulliga känslan. Dock så kan jag inte sy. Kanske är någons föräldrar sugen på det? Mutbart med en middag. Jag ska kolla vidare och se om jag hittar någon mer som säljer det.


INGET NYTT HEM

Det blev ingen lägenhet igår. Ingen utgång med skålande över vårt nya köp. Det var någon annan som var lite mer bestämd och villig att lägga mer pengar än vi. Men då var det väl inte menat. Vi får återgå till att sitta och nöta hemnet tills vår lägenheten dyker upp. Tills det ska vi piffa i den vi har.

BROWNIE


Varje dag när jag vaknar så hoppas jag att jag ska se den där bruna fräscha färgen i ansiktet i spegeln.
Varje morgon blir jag besviken.

I GOT A BAD FEELING

Budgivningen börjar eskalera. Jag får en klump i magen...

WE WILL ROCK YOU

Dom gör inte reklam så här längre. Pink, Beyonce, Britney Spears och Enrique Iglesias ställde alla upp för pepsi och gjorde en reklamfilm. Efter en fet betalcheck såklart. Kan inte ICA byta ut Stig och alla andra till kändisar för ett avsnitt så som dom gjort med glada hudik teaterns folk, fast denna gång med Brad Pitt och hans kändiscrew.

TACK H&M FÖR ELLE


20:- för ett nummer av ELLE istället för 49:- känns ju helt OK!

WHITNEY ♥ BIKBOK

Whitney Port ska göra en kollektion för BIKBOK till hösten. KUL!

FÄRGA HÅRET

Det är dags igen. Utväxten har krupit fram, färgen har sakta men säkert ändrats till en ljusare nyans. Det blir att köpa en 6/7 igen. Hårfärg för den som inte förstod min kinesiska. Det ska bli som mörkt som på bilden igen. Fast än jag är lite sugen på att göra det en aningen ljusare så känns det lättare att bara slänga i en mörk färg.

HJÄLP TACK

Varför syns det inga bilder till inläggen på bloglovin, och hur gör jag för att få bilderna att synas?

GODMORGON

God-fredags-morgon. Jag har på morgonen hunnit sälja ett par skidor, flännat en stund över små skitproblem, bäddat, myst med kattungen och nu är det dags att betala räkningar. Det är ju inte bara fredag, det är löningsfredag också! Ska man ta och fira med en brakfrukost som på bilden ovan eller? :-) Fast minus juicen, plättarna, jordgubbarna och grädden. För det har jag inte hemma...

TORSDAG

Jag har upptäckt torkade aprikoser idag(!) Kanske blir ett nytt försök på new life i alla fall.

LÄGENHET

Idag var sista visningen på lägenheten vi var sugna på. Efter idag får vi reda på hur många fler än vi som vill bo där. Förhoppningsvis ingen, hehe. Men så tur har man väl aldrig.

SKELLEFTEÅBLOGGAR

Här kommer ett gäng bloggar som personer från Skellefteå skriver och jag läser. Vissa känner jag och andra känner jag inte. Det är långt ifrån alla bloggar jag läser men just nu är det dessa jag kommer på.
Emilia, AlexanderEmma, Julia, SaraJessicaSandraMoa, MaddeRebeccaSandra, ElinHanna, Nathalie.

OLD PICTURES

Jag älskar att gräva i gamla bilder. Det kommer ni säkert att märka. Här är två bilder från 2009. På bilden till höger är jag och min kille på en camping. Han hade hyrt en stuga och överraskat mig. På den andra bilden så var jag hundvakt åt en riktigt söt vovve. Det blir mer bilder sen. Ciao.

PINK

Jag är inget stort fan av rosa. Det har jag aldrig varit. Men det finns två rosa saker jag inte vill vara utan nu på vintern. Eftersom att det går nästan att skala av huden efter en dag på jobbet så måste det finnas handkräm hemma. Och om man skulle låta någon med ögonbindel känna på mina fötter skulle nog den personen gissa att han/hon tog på en isglass. Så mina mysiga rosa tofflor som jag fått håller mina fossingar från att förfrysa.

LÅTARNA I TOPP

Är det bara jag som tagit mig en funderare på vad låtarna på topplistan på spotify har gemensamt nu för tiden? Det ser rätt sjukt ut. För en gångs skull ser Lady Gaga hyffsat oskyldig ut.

JOANNA

Mys med världens goaste kattunge. Jag klagar inte direkt, men nu är jag som fast här.

GODNATT


Nu är jag trött. Jag steg trots allt upp 08.någonting imorse. Jag känner mig lite halvnegg för att jag kommer lägga mig med blött hår (nyduschad) och att jag redan nu vet att min kudde kommer att bli blöt. Jag kommer att vända på kudden i frustration över att min ansikte kommer att ligga i det blöta och sedan kommer även den sidan av kudden att bli blöt. irriterande. Godnatt på er.

FRÅGOR & SVAR

1. Stänger du av mobilen när du sover?
2. Hur såg du ut på högstadiet?
3. Hur kommer du att se ut om 20 år?
4. Hur var du på dagis?
5. Hur är du att ha som arbetskamrat?
6. Biter du på naglarna?
7. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
8. Skulle du kunna gå upp kl 3 på natten för att hämta pojkvännen på krogen?
1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej det gör jag inte. Jag använder mobilen som väckarklocka. Men jag puttar den så långt bort från skallen som jag kan. Jag blir alltid lika förvånad när jag vaknar till på riktigt och ser att jag nått mobilen.
2. Hur såg du ut på högstadiet?
Jag hade blont ganska långt hår, en jeans och t-shirt look med rätt så slitna skor tror jag. Mitt skointresse på högstadiet var 0. Bild söker jag reda på om någon vill se.
3. Hur kommer du att se ut om 20 år?
Då har jag nog satsat på ett axellångt mörkt hår och fyllt en garderob med stilrena märkesplagg som håller år ut och år in. Det är inte så noga iof om det är märkes eller inte. Men en snygg åldersanpassad klädstil blir det. Jag har sett många bra exempel på kvinnor i 40-årsåldern som inspirerat mig.
4. Hur var du på dagis?
Förmodligen vild.
5. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag tror att jag är skön att jobba med. Ett litet minus får jag för mitt intresse att skrämma folk på jobbet, men annars är jag nog kung. Eller? Vad säger ni arbetskollegor? Höjde jag mig själv till skyarna nyss utan anledning?
6. Biter du på naglarna?
No no. Det slutade jag med för måånga år sedan. Och det är jag glad för.
7. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
En blodig stek.
8. Skulle du kunna gå upp kl 3 på natten för att hämta pojkvännen på krogen?
Japp det skulle jag.

EXTRAFILM.SE


Om någon av er har varit sugna på att skriva ut bilder så tycker jag att ni ska passa på nu då extrafilm har fraktfritt. Det gäller till och med den 6/3. Själv tänkte jag ta och beställa hem utskrivna semesterbilder från olika länder och göra en scrapbook. Klippa klista vet ni.

BLACKBERRY

Jag är lite sugen på en vit blackberrytelefon. Hiss eller diss? Det kanske blir ett köp till hösten.

RESVÄSKA

Min mor håller på att rensa i förrådet och hittade denna resväska. Jag tycker att den var häftig. Om någon är sugen på den så är det bara att lägga ett bud, maila [email protected] vid intresse.

ONSDAG

Jag har hunnit med ganska mycket idag. Vid 9-tiden på morgonen var jag hos mamma och hjälpte henne fota lite saker som ska säljas, bland annat ett par gamla skidor som jag haft. Vid lunchtid så mötte jag upp Julia och vi åkte runt och kollade på inredningsprylar i olika butiker. När hungern tog över så var vi nära på att köpa 5 godispåsar och trycka det, men vi tog vårt förnuft till fånga och lunchade på woknroll. Jag tror aldrig att jag kommer att bli hungrig igen. Nu ligger jag i Julias flickrum och väntar på skjuts hem. Hörs sen.

BLOGGAR JAG LÄSER

Jag fick en fråga om vilka bloggar jag läser och på begäran så länkar jag dom. Vi börjar med kändisarna.

BIKINIÖVERDEL

När jag var i Göteborg så köpte jag den här bikiniöverdelen för 129 kronor. Jag tänkte att den är perfekt när man ska bada på badhus. Den sitter fast, man behöver inte vara orolig att man ska visa allt för omvärlden när man te.x. hoppat från ett hopptorn (jag vet inte när det skulle hända men) vilket är ett stort plus. Det är kanske inte bikinin man solar i på semestern, men sådana har jag gott om redan.

RIHANNA


Jag kom på att jag sent en natt bokade två sittplatsbiljetter till Rihannas konsert i Stockholm i november. Om vi inte blir ett gäng som bokar ståplats på hennes andra konsert den 2/11 så undrar jag vänner, vem vill sittta bredvid i Globen och se Rihanna den 1/11? Hör av er tjejer.

MIN LÅTSAS FRU

Just go for it eller min låtsas fru som den så fint heter på svenska är jag sugen på att se. Jag älskar att gå på bio och min absoluta favoritgenre är romantisk komedi. Så den här filmen borde väl passa mig perfekt, eller hur?

FEEDBACK

Ni får gärna ge mig lite feedback på vad ni tycker om bloggen. Till er som inte orkar skriva något långt kan jag ge några stödord; 1. KUNG  2. SNYGG  3. BLÄ.

NEULASH


Som jag nämnt tidigare så ska jag ju till USA. Därför försöker jag att spara så mycket pengar som möjligt till resan, så att jag ska kunna shoppa och roa mig så mycket som jag bara kan när jag väl är där. Problemet är bara att det är en aningen svårt att spara när man har dyra beroenden. Så som neulash... Jag var in på butiken EGO i stan och köpte en ny förpackning i veckan. Det sved ska ni veta. Men nu är mina ögonfransar glada igen.

MORGONSTUND

Jag klev upp 08.55 imorse, bäddade sängen, sa hejdå till pojkvännen som åkte till jobbet, tvättade ansiktet och satte mig ner i soffan med fika. Jag testade äta den där kiwin ni ser på bilden fast än den har legat i kylskåpet i en evighet känns det som och till min förvåning så smakade den bra? Idag är en sån där dag då man vill ligga utomhus på ett underlag i täckbyxor och hela köret och sola. Det är verkligen kanonväder. Det får gärna vara en termos i närheten med rykandes het choklad också. Men jag tror det får bli en annan dag när jag inte jobbar.

AFFÄRER ATT BESÖKA

Den 1:a juli åker jag och 3 vänner till USA. Ni får gärna tipsa mig om affärer jag inte får missa när jag är där. Än så länge har jag bara 3 butiker in mind som jag vet att jag vill till och det är Apple Store, Victoria's Secret och Forever 21. Men alla förslag från er är välkomna.

GARDEROBER


Om jag och Alexander flyttar så tänkte vi köpa nya garderober till lägenheten. Här är 4 olika förslag på hur dom kan se ut inuti. Tanken var att vi ska ha en sida var och dela på mittenpartiet. Vilket förslag tycker ni bäst om?

VÄLKOMMEN!

Välkomna till min nya blogg. I oktober 2008 startade jag och tre vänner en blogg, skellefteatjejer som ett projektarbete och vi har sedan dess bloggat där. Nu 2011 kändes det som dags att gå vidare. Alla utom en har skaffat egna bloggar. Jag har superduktiga Maria att tacka för att min blogg är så snygg som den är. Hon gjorde verkligen ett kanonjobb! Jag har längtat så efter att få dra igång den här bloggen och nu när designen är på plats så kör vi!

RSS 2.0