JAG FYLLER 21 ÅR

Det är den 31:a mars vilket betyder att det är min födelsedag, WHooHOA! 

THE SWITCH

Jag och sambon var och kikade på ufmässan som hölls på expolaris ikväll. Det är roligt att gå runt och kolla vad ungdomarna gjort! Jag köpte en blåbärssmoothie och åt gratis godis direkt jag fick tillfället. Jag önskar fortfarande att vi hade fått chansen att driva ett uf-företag. När mässan slutade vid nio så åkte vi till bion för att se om något roligt gick. Tyvärr var det inget som kändes lockande så det fick bli en sväng förbi hemmakväll. Nu ska jag äntligen få se pappa på burk. Vi hann plocka upp två mangos på vägen hem också från Jullans jobb.

IPHONE PICTURES

Jag tömde Alexanders iphone på bilder och hittade massa bilder från Paris. Vi var där i maj 2010 med två vänner.
Jag och Emma visar våra vinterbleka ben medan vi fotar för fullt på väg in till Louvren
Jag och Alex gick och satte oss på ett café efter att ha varit på Louvren och drack en kall cola och en kall öl
Första eller andra kvällen satte vi oss på en restaurang alla fyra och drack riktigt goda drinkar
Vi hittade en skylt med en svensk kille
Jag var tvungen att byta till långbyxor från shorts kvällen vi var och kikade på eiffeltornet. Jag gjorde detta mitt på öppen gata (i princip). Mina vänner agerade skydd.
Ännu en varm dag som jag och Alexandxer avslutade vid fontänen nära eiffeltornet

DISK DAGEN EFTER

Det är roligt hur det ena dagen var rent och nydiskat, och nu... Ja motsatsen, allt annat än just det. Jag är riktigt tacksam för min diskmaskin idag, för det ni ser på bilden är mitt mission nu på morgonen. Fun!

Update: Att mat som var så god igår kan lukta så illa idag. Jag använde till och med plasthandskar ett tag när jag rensade!

FAM. ANDERSSON

Det har varit en riktigt trevlig tisdagskväll. Hela familjen Andersson körde ner för att äta tacos och se hockey med mig och Alexander. Vi tog tabberas på all mat (alltid lika lyckat med tacos) och fast än jag må vara väldigt ointresserad av hockey tyckte jag att det var roligt att se matchen! Vinst blev det också, såklart ;-)

BUMPITS

För 79:- kan man få volym som håller med hjälp av bumpits. Det såg lite spännande ut! Går att beställa HÄR.

VILL INTE BLI SJUK NU

Jag känner mig inte på topp idag. Trött, skallen känns tung och energinivån är inte vad den brukar. Sucky. Denna vecka kommer vara en rolig en så jag orkar inte bli sjuk nu. Te, kiwi, mango och en stor shot vitaminer.

NYA SAKER FRÅN IKEA

En mysig matta att ha i sovrummet

Mörklila gardiner, en hög krukväxt i plast och två stycken luddiga plädliknande grejer


Glas, skålar, koppar och tallrikar


En ljushållare och många stora blockljus
Vita ramar


Ljusstakar till sovrummet

Krogar till badrummet att gömma produkter i samt två nya handdukar
Den andra luddiga saken ligger på soffan och så köpte vi små krogar att ha i tvbänken

APPLE PIE

img00841-2011032 (MMS)

Är på donkan i Luleå och äter en efterlängtad apple pie. Vi är nog hemma lagom till earth hour! Det blir att tända riktigt många stearinljus och kanske ta sig ett glas vin.


VITT

img00835-2011032 (MMS)

Anar ni ett mönster? Det mesta i vagnen är vitt och fluffigt. Jag och Alex hade gjort en inköpslista innan vi kom hit. Det blir det mesta på listan och många många impulsköp. Som vanligt på IKEA. Hur kunde vi ens tro att budgeten skulle hålla?


EARTH HOUR

Släck lamporna och tänd värmeljusen idag klockan 20.30. Jag ser fram emot det! Mysigt. Kanske ska åka förbi jobbet och se om det ser ut som på ICA-reklamen.

IKEA

08.20 lämnade jag alle victor och sarah skellefteå. Vi hyrde ett släp i Luleå så nu ska det shoppas!!! Hörde jag lön? GULD.

RAST

img00831-2011032 (MMS)

Rast. Nu ska det läsas och ätas fil!


love has a reason

Love has a reason, there's a meaning to the world.

VICTORIA'S SECRET

Nu när man tränar så är det ju ännu roligare att kolla sommarkläder så som bikinis. Jag söker olika plagg som passar att ha på sig när man ska steka miamibeach style. Sorry om jag tjatar om resan :-)

TORSDAG 24:E MARS

Jag stämplade ut från jobbet 21.00 igår. Alexander kom och hämtade mig och vi åkte direkt till Tommy för att se klart matchen. När det visade sig att det skulle bli förlängning så drog vi. Så fort matchen var slut så åkte vi och kikade på Victors lägenhet innan vi drog på hälsostudion tillsammans. Även Rosanna hakade på! 23.57 lämnade vi gymmet. När vi just ska släppa av Victor säger han "jag bjuder på kvällsfika, kör till statiol". Bästa orden någonsin. Sagt och gjort. Vi spenderade resten av kvällen på statiol innan alla åkte hem till sig. NAJS.
Jag var ganska ensam i konditionsrummet mellan elva och tolv på kvällen en torsdag
Mitt kvällsfika, en kanelbulle och en 33cl cola

3 ÅR

Det är 3 år sedan jag började på mitt jobb. Sick! Jag gick gymnasiet och studiebidraget var slut på typ 3 dagar. Så när det var dags för praktikvecka för vår linje så valde jag att söka praktik där jag ville ha jobb sen. Vilket jag också fick. Det är världens härligaste gäng på mitt jobb. Ska jag försöka tigga till mig en 3-års tårta?

KATE WINSLETS HÅR

Kate Winslet (döfräsch) har klippt sig kort. Jag tycker att hon är snygg i båda frisyrerna. Allt klär en skönhet.

NESQUIK

Frukost. Nesquikpuffar!

MIDDAG OCH TRÄNING

Middagen igår blev lyckad. Mat och glass med sällskap. När sällskapet gått hem åkte jag och Alexander ner till hälsostudion och tränade. Jag var nog i ett paltkoma när vi åkte, för jag råkade fråga en total främling som inte alls jobbade på karamelltåget om en träningsplupp. Hur som helst, det har aldrig känts lättare att stå på crosstrainern, 40 min utan problem. Kändes som om jag kunde stå där förevigt. Jag tackar animalplanet för ett bra program som distraherade mig. Nu är jag taggad igen på beach.

GÖR OM, GÖR RÄTT.

Efter fiaskot igår så kom mannen i huset hem med två nya dörrar idag. Nu håller vi tummarna!

Update: Jag hör att dörren stängs igen. Denna gång passar dörren. Men så hör jag Alex ropa "oops, oops...." Vad är det frågar då jag. "Jag råkade stänga in vår katt". Han har då alltså stängt dörren utan att sätta i handtagen. Men nu är hon fri. Tack o lov. Det här med att göra om i hemmet är inte alltid enkelt har vi märkt!

HÄLSOTALLRIK

Den här veckan har jag ätit lite för mycket godis till frukost och lunch och för lite nyttigheter. Träningen ska vi inte tala om. Den har inte existerat. Jag blir så besviken på mig själv. Efter idag blir det mer hälsotallrikar och lite mindre socker. Jag ska gå och pressa ett glas apelsinjucie åt mig själv och börja fortsätta städa.


VILKET NUMMER?


SUMMER DRESSES


Från asos.

LÄGENHETSVISNING

Jag och b-friend sticker iväg på en visning på ett renoveringsobjekt i stan som börjar kl 14.00. Här är en paintritning på hur jag skulle vilja göra planlösningen. Öppet och trevligt! Update: Blir inge köp av.

ARG CHRIS BROWN

Chris Brown sägs ha slagit sönder ett omklädningsrum efter en intervju för good morning america. Reportern ska ha ställt frågor om misshandeln av Rihanna när han var där för att marknadsföra sin nya skiva vilket gjorde honom så arg att han slog sönder en ruta med en stol. Stämmer det så visar det ju bara att han ännu inte lyckats kontrollera sin ilska. Jag minns när Rihanna för första gången valde att prata om det. Här är dom klippen:

NO WORK TODAY

Solen skiner och jag är ledig. Party! Eller nej, jag ska städa lägenheten tills dess att jag inte skämms för att ha folk över. Vilket vi ska ha ikväll. Båda Alexanders päron har fyllt år så ikväll ska jag och han laga middag åt dom. Pressen är på. Vi är inte så bra på att laga "vuxenmat". Men vi ska ge det ett försök!

SKRATTA ELLER GRÅTA?

Alex gjorde sin största fail någonsin på byggfronten hemma ikväll. Jag var och jobbade när Alex kom till mitt jobb och berättade vad som hänt. Han var hyffsat less. 1400 spänn rakt i sjön plus många timmars jobb. Fast man måste som ändå se det roliga i det. Hur kunde han inte se att dörren är 1 dm för kort? Det suger nu men det kommer garanterat bli min favorithistoria att berätta sen. Visst är dörren snygg i alla fall? Jag gillar den.

TAPET

Nytt projekt. Något som jag velat göra ganska länge - ta bort en fondtapet i vardagsrummet och göra den väggen vit som dom andra. Så det senaste inköpet var två rullar tapet. Jag är inne i en seriös jag-älskar-vitt-fas. Bilder på hur det såg ut före och efter tapetseringen kommer då projektet drar igång.

WORK

En kort prommis, en bussresa och en kort prommis till så är jag på jobbet. Hörs!

SERIER

Det är tisdag vilket innebär serier. Jag är så glad att jag inte följt alla ansvitt vecka för vecka för nu har jag massa roligt kvar! Gossip Girl, How I met your mother, Desperate Housewives och One tree hill.

NUXE


Sofi skrev att hon använder en tonad dagkräm från nuxe. Det är en dagkräm som ligger väldigt nära hudens egen ton och ger ett naturligt utseende och en jämnare färg. Jag tycker att skönhetsprodukter är jätteroligt och blev sugen på att testa. 235 kronor kostar den och finns att beställa från bland annat eleven och bybloom.

TODAY I LOOK LIKE THIS


JOANNAS SKÅL

Medan jag sitter vid datorn och surfar så ligger Joanna i en skål på vardagsrumsbordet och tvättar sig/jagar sin svans. Kan jag kalla det för ett minibadkar nu? Jag funderar på att skriva ut den här bilden på henne och rama in den. Galet söt.

FYRA SKÅLAR GOTT

Mango, godis, mandelchips och ostbågar. Alex har styrt upp det bra!

TODAY I LOOK LIKE THIS


MÅNADSDAG

Det är min och Alexanders månadsdag idag. Vi har varit tillsammans i 50 månader(!) När jag steg upp hittade jag en jättegullig lapp uppklistrad på spegeln. Det var en kanonstart på dagen! Thank u.

UPPE FÖRE KL NIO

Tjenare. Jag är tidigt uppe idag. På schemat står nu: dusch, betala Emilia för att hon skickade upp ett paket till mig (borde jag ha gjort för 1000 år sen men har glömt det), äta en mysig frukost med mig själv och snygga till mig och läggan. Lets go.

LÖRDAG 19:E MARS


BOYS OF SUMMER

Olle Hedberg som sjunger boys of summer första minuterna. Sen blir det bara massa snack...

SÖMN

Helt färdig. Blev just klar med jobbet. Hur ska jag orka ta mig ur sängen imorgon? Det är en mycket bra fråga. Jag ska slänga in lite bilder från min lördag någon gång under söndagen! Men nu, godnatt :-)

MIN LÖRDAG

Jobb 08.00 - 15. 45
Boda Borg 16.20 - 18.00
Handla 18.30 - 19.00
Middag 19.20 - 21.00
Bowling 21.30 - 22.30
Sällskapsspel 22.45 -23.30
Jobb 23.00 - 03.00

INGEN DISCIPLIN

När jag lunchade med Alex idag så sa jag "data och tvfritt när jag kommer hem från jobbet för jag ska upp tidigt imorgon". Jo tjena... Åh så kass jag är. Nu stänger jag av. Inte nu men, nu!

MODEKUNGEN

För 399 kronor så får man ett par snygga 12 cms klackar från modekungen. Inte illa.

JOBBA

Egentligen så var detta min lediga fredag. Men igår ringde Rickard mig och bad mig ta hans pass. Sagt och gjort. Nu sticker jag iväg och tjänar pengar. Mycket nöje. Jag har i alla fall hunnit med en lunch på waynes med hjärtat idag. När jag kommer hem blir det sängen direkt eftersom min lördag börjar med jobb klockan 08.00.

FOREVER 21


Allt du beställar idag (fre 18:e mars) från den amerikanska butikskedjan forever 21 går till dom drabbade i Japan. En chans att shoppa med gott samvete och för en bra sak. "Shopping can do a world of good".

ÖRHÄNGE MED TEXT



SLEEP TIGHT

Jag tar med mig mandelchips, alexander och datorn till sängen nu. Godnatt guys.

UPPRÖRANDE

Länk HÄR. Jag vaknar upp varje morgon lika glad. Varför? Jo för att när jag öppnar mina ögon så ligger det en fantastisk liten söt varelse och sover på mig. Hon väntar tills jag vaknar med att föra liv. Hon kurrar på min mage och jag brukar borra in hela mitt ansikte i hennes päls. Hon är helt underbar. Och lika övergiven var hon som katterna i artiklen som jag länkade till är. Kastrera era katter hos en veterinär. Det finns redan för många som inte har ett hem. Och när oönskade kattungar kommer till världen så finns det människor som är så hjärtlösa att dom dumpar dom någonstans. Ibland utan en rättvis chans till och med. Det upprör mig något fruktansvärt! 

VITA TOPPAR

Jag åkte och tränade ett tag på hälsostudion vid 13 idag. Jag hade verkligen tänkt åka hem direkt efter det, men så hamnade jag på stan med Julia. Jag är ganska säker på att jag luktade svett. Jag är också ganska säker på att det syntes att jag hade målat idag (matbordet i vardagsrummet denna gång). Mitt hår är nämligen vitt längst ner i topparna. Oopsi. Så kan det gå.

MELON OCH MANGO


Kvällen är räddad. Jag får ibland små "beroenden" då jag tycker att något är förbaskat gott och vill äta det flera dagar i rad. Jag måste bara ha det. Just nu är det mango som är min stora passion. Jag älskar mango. Jag kan inte få nog. Men jag känner mig själv och vet att det kommer att lugna ner sig och efter en viss tid så hittar jag ett nytt craving. Jag återkommer då.

NO STRINGS ATTACHED

Jag och förmodligen alla andra (läs tjejer) älskar Ashton Kutcher. I och med det så måste jag se alla filmer
han gör. Den 1:a april kommer hans nya film no strings attached ut på biograferna. Jag är nog där då.

BLÅBÄR


Jag har just tagit ut blåbär ur frysen och nu solar dom så fint på fönsterbrädan. Jag tänkte slänga i dom i lite fil och äta en sen frukost. Jag googlade på blåbär och här kommer lite info om det blåa bäret.

"Blåbär innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vitaminerna i blåbär är främst C-vitamin och B-vitamin. De är rika på antioxidanter som skyddar cellerna från att åldras i förtid. Bären innehåller mer antioxidanter av typen antocyaniner än något annat livsmedel. Cirka tre gånger mer än dom båda näst rikaste källorna, rödvin och te. Det höga innehållet av antioxidanter sägs skydda mot infektion och ohälsa. Blåbär renar dessutom blodet, förbättrar cirkulationen och är bra för synen."

IKEA


Alexanders mamma ska till IKEA på lördag och frågade om vi ville ha något. Så nu sitter jag och nöter deras hemsida efter prynadssaker. Självklart hittar man endel.

MÅLAT KLART

Vi har äntligen målat klart sängen idag. En grundmålning och säkert fyra-sex varv vanlig färg senare så har vi resultatet här. Vitt. Jag är nöjd! För att se hur det såg ut innan klicka HÄR.

165 KVM

Alex har ringt till alla fastighetsägare i stan anmält intresse om en lägenhet i centrum. Idag ringer han mitt glatt och berättar följande "Det finns en lägenhet i vintergatanhuset Julia!" Jag blev såklart riktigt glad och sa "berätta mer". "Det är en 6a på 165kvm"...

Missförstå mig inte. Jag skulle gärna testa bo i ett kollektiv ett tag. Det verkar grymt. Men jag hade inte föreställt mig att göra det i Skellefteå. Vilka skulle vi bo med? Skulle det spåra totalt?

SPARA ELLER SLÖSA

Det får mer än gärna bli löning snart. Eftersom jag fyller år den sista mars så funderar jag på att kanske unna mig lite saker. Ser fram emot det nanting. Nya örhängen, nya kläder eller en soldusch kanske. Vi får väl se vad som faller mig i smaken. Det här spara var enda krona jag tjänar konceptet är inget roligt liv. Jag har aldrig varit så sugen på att shoppa. Jag kollar efter allt på internet varje ledig stund jag får. Nyss var det örhängen på nellys hemsida. Igår var det väskor... Stoppa mig. 3 månadader kvar nu.

BREV

Minns ni dom där breven man skrev till sig själv när man gick i 7:an och fick när man gick ut 9:an? Ett likadant brev som man skrev när man just börjat 1:an på gymnasiet och fick läsa när man tog studenten. Jag skulle vilja göra ett sådant åt mig själv nu. Jag tyckte Alex pratade om att man kunde posta ett brev som inte dyker upp på x antal år. Det vore ju ashäftigt. Då skulle jag skriva upp allt jag tänker på nu, vad jag vill göra och vad jag känner mig stressad över. Om det är möjligt så ska jag skriva ett brev och posta någon bild till mig själv. Men hur funderar det med adress? Om man postar sig själv och inte vill att brevet ska dyka upp på några år, chansen att man flyttat är ju rätt så stor.

FELIX PAJ TILL MIDDAG

Jobbade till 19.30 idag. Nu sitter jag med i soffan, har just ätit en riktigt god snabbmatspaj och ser CSI. Life is good. Jag kunde dock inte vänta på att pajen skulle kallna så jag brände tungan. Mindre good. Bu. Det blir att måla sängen yttligare ett lager ikväll. Hörs imorgon.

DAGENS

Mössa - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jacka - Ett täcke
Byxor - Non. Långkallingar, lite slarvigt snyggt sådär
Skor - Caterpillar
Accessor - Katt i bur
Smink - Nej nej. Nyvaket it is.

Jag såg inte klok ut imorse.

I BACKEN IGÅR


Som vanlig så blir det aldrig riktigt som planerat. Jag och Alex gjorde varm choklad, tog med oss sittunderlag och körde upp på vitberget igår. När vi kommer och går ser vi hur mina partyprinssesor sitter lite småbakis och njuter av dagen med fika och sol. Så vi satte oss ner bredvid dom och myste. Jag och Alex gav upp lite före Julia och Helena pga. sömnbrist. När vi väl kom hem till lägeneheten och ville sova mer än någonsin så kom vi på att vi inte hade någon ihopsatt säng att sova i. Så vi trängde ihop oss i soffan och slumrade till klockan var 20.38. 15 min senare satt vi i bilen på väg in till stan för att se på bio. Vi köpte hyffsat mycket snacks då vi typ sovit bort middagen och när vi kom till biosalongen så hade vi missat all reklam, score!

LEDIG SÖNDAG

G'morgon. Jag har precis jobbat klart med bilderna från igår. Nu är jag ledig hela söndagen, vilket är en enorm lyx för mig. Jag tror att min söndag kommer att bestå av Alexander, varm choklad i någon backe, lite längdskidor och måleri. Om det stämmer så känner jag mig lyckligt lottad.

FRUSTRERAD

Efter att ha slutat jobba klockan 22 så fick jag skjuts till Emma där alla tjejer var för att fira Julia på hennes dag. Det blev ett snabbt men väldigt trevligt hej och lite snack innan jag var tvungen att jobba igen, denna gång som vimmelfotograf åt megafonen.

Det händer alltid roliga saker på krogen när man ska jobba. Man tar alltid med sitt ett speciellt minne av något sjukt som man sitter och skrattar åt när man kommer hem. Roligtast igår var nog när jag gör mig redo för att fota ett gäng snygga tjejer och från ingenstans kommer en annan tjej och tar tag i min rumpa samtidigt som hon ropar "wooho". Jag i min tur vänder mig om och säger samma sak "woo" fast med ett rätt så chockat ansikte och skum röst. För att göra en lång historia kort så hade hon hittat fel rumpa och trodde att jag var någon annan.

Nu sitter jag här i alla fall, klockan fyra på natten och jag är riktigt frustrerad. Jag får inte programet jag ska använda att fungera. Jag som ville ha det bortgjort inatt. Aja, får bli att stiga upp tidigare än tänkt imorgon och fixa det...... Vilket jag inte ser fram emot, men det kanske ni förstod efter alla punkter. Godnatt.

NAGLAR

Jag har en nagelfråga till er brudar. Jag har hört att ens riktiga naglar blir väldigt svaga efter att man gjort/använt gelenaglar. Så ni tänkte jag höra med er om det är samma sak när man använt akrylnaglar? Om det skulle vara så att det inte sliter lika mycket så funderar jag starkt på att önska mig det i födelsedagspresent.

LÖRDAGSMÅLNING

Jag ljög för er igår. Det blev inget måleri och ingen jacuzzi. Alex började må dåligt igen och vi gick och la oss istället. Men idag har partymusiken stått på och penseln har gått för fullt. Vitt ska det bli. Även jag har fått mig en släng vitfärg på kroppen. Fingrarna, armarna och benen är numera fläckiga. Hur länge kommer jag att se ut så mån tro. Det var ingen bra look för mig. Matpaus nästa.

SOMMARKLACKAR


Våren är välkommen vilket sekund som helst nu. Jag känner mig ganska klar med denna vinter. Sen blir man ju inte mindre sugen på värme när alla butiker plockat in sommarkläderna. Satt just på nelly och kollade runt. Bikinis, skor, tunikor, you name it. Men jag tar på mig min tjocka jacka och mina trasiga uggs och går ut i snö upp till knäna (överdrift, men det snöade igår) och nöjer mig med det. Vädret har varit riktigt skumt på senaste. En vecka är det -30, den andra är det +7 med strålande sol och nu snöar det fast det är hyffsat varmt.

JULIA 21 ÅR

Då var det nästa fantastiska människas tur att fylla år. Min älskade vän Julia fyller 21 idag. Grattis!!!

MIN FREDAG

Jag jobbade till 20.00 ikväll och resten av kvällen ska jag måla och bada jacuzzi. Det blir min fredag det.
Hörs imorgon!

NEW NAILPOLISH

Det är bäst för mitt nya nagellack att det kingar eftersom det halvert ruinerade mig.

BREAK UP

Snygga Jessica Biel och Justin Timberlake ser ut att ha gjort slut. Trist. Men nu smyghoppas jag på att Justin ska göra en låt om det. Det var riktigt länge sen man hörde något från honom i musikväg.

SOV BORTA INATT

Alex började må dåligt av doften från målarfärgen igår så vi tog vårt pick och pack (inklusive katten) med oss till Alex föräldrar och sov där inatt. Nu sitter jag i lägenheten igen. Det lukar inte lika mycket, men det är stökigt som tusan. Tydligen hade vi mer saker under sängen än vad vi trodde. När vi målat klart ska vi ta och kasta en hel del prylar. Jag fattar knappt vart allt kommer ifrån. Egentligen skulle jag vilja kasta allt jag inte saknat. Ut med all onödig skit. Så sköt det vore. Tyvärr så brukar jag spara crap som jag inte saknat för att jag kanske behöver det en dag. Dålig vana! Det ska det bli ändring på.

JAG SKA MÅLA

Jag och b-friend skulle egentligen börja måla sängramen igår men istället så kom Victor och Sarah hit och spelade spel med oss. Nu, klockan just efter åtta kör vi igång det vi skjutit upp. Projekt är som sagt roliga - när dom är klara. Not so much när man ska börja. Här är i alla fall en bild före vi börjat måla.

SAADE TILL SKEÅ

När jag läste min killes blogg idag så lät det som om att vi skulle göra slut i sommar. Han verkade lite bedrövad över nyheten att Eric Saade kommer till stadsfesten. Läs hans inlägg HÄR. Du har ingenting att oroa dig över älskling, Eric är trots allt bara en manboy ;-)

LUNCH

Efter ett jobbigt pass på 360 med Julia så mötte jag upp Alex i stan och köpte lunch. Det blev en sallad med bulgur, grönsaker och sås för min del.

360

Nu ska jag gå/halvlöpa till gymmet där Julia väntar på mig. Jag sov lite längre än vad jag borde ha gjort och nu är jag väldigt sen. Det blir att gymma på 360 idag för första gången i mitt liv. Spännande! Förresten, säger ni tre sextio, eller trehundrasextio?

SOLDUSCH

Jag är ganska sugen på att testa solduscha mig. Finns det i Skellefteå? Vart i så fall och hur bokar jag tid? Gärna hos någon duktig så jag inte ser ut som Ross i VÄNNER när han solduschat sig. Ni minns säkert det avsnittet.

VARDAGSLYX

Egentid i mina rosa tofflor, ett avsnitt gossip girl och en skål med nesquikpuffar. JADA!

OGJORDA SAKER

Inatt hade jag vad min mamma kallar en "stressdröm". Jag drömde att vi var på väg till flygplatsen och skulle åka iväg på resan, men så kom jag på alla saker som vi har ogjort innan vi åker. Vi hade glömt skicka några papper och då trodde jag inte att vi skulle få oss iväg. Vilket vi i verkligenheten inte hade gjort heller om det hade hänt. Så, jag vill göra bort så mycket som möjligt nu så man slipper tänka på det/drömma om det. Haha. Resten av drömmen var dock kung. Hus mitt på vattnet och så vidare. Jag minns nästan alltid vad jag drömt medan andra aldrig minns. Undrar vad det beror på.

TRÄNING

Jag har ungefär 3 månader på mig. Nu börjar det kännas att det är på riktigt. Det var sjukt länge sen jag var vältränad. Om jag någonsin har varit det. Dags att peppa sig själv. I år är året.

NAGELLACK


Jag har kommit på att jag bara har ett endaste nagellack som inte är uttorkat eller borttappat. Det är ett oranget lack som jag köpte när jag var i Paris förra året. Och som en kund sa (man +50) när jag jobbade "det där matchar inte din tröja". Jag bestämde mig i den stunden för att köpa fler nagellack. Synd bara att det är så förbannat jobbigt att hålla det snyggt. Ursäkta svordomen. Men när ska någon göra något åt problemet?

EMILIA 21 ÅR

En av mina bästa vänner fyller år idag. Det är snyggaste och bästa Emilia som blir 21 bast!

VIRKAT

Kenza la ut en länk till en tjej som gör virkade klänningar och bikinis, jag blev kär. Vill ha klänningen och skulle gärna testa en bikini. Är dock rädd att bikinin kan bli en nakenchock. Hennes webshop hittar ni HÄR.

FETTISDAG

Det är idag man ska äta semlor. Jag gissar på att jobbet kommer bjuda på några. Jag har faktiskt redan fuskat och ätit semlor. Jag fick göra mina egna eftersom jag inte tycker om mandelmassa. Så jag ät en bulle med grädde och vanligsocker. Det låter otroligt simpelt men det var faktiskt gott!

MIGRÄN

Jag hade en riktigt skitkväll igår. Jag skulle jobba men känner direkt jag kommer dit att jag har migrän på gång. Jag stannar och hoppas att det ska gå över, men icket. Det var lite väl optimistiskt tänkande från min del. Jag mådde illa, hade ont i huvudet och det slutade med att jag for hem 1,5 innan jag egentligen skulle sluta. När jag kom hem la jag mig med kläderna och sminket på, men kunde inte sova för att jag mådde så dåligt. Eller jag somnade och vaknade hela tiden. Till sist sussade jag hela natten. När jag vaknade tog jag en treo direkt då huvudvärken låg kvar och lurade. Nej fy o faro vilken kass måndagskväll det var. Dagen var bra dock, mamma var hit med mat. Nu ska jag ta bort gårdagens smink. Eller ska jag måla direkt på det? Nae.

ÖRHÄNGEN

Från lindex och kostar bara 29,50. KAP!

VILL SE MER AV SOFI


Sofi Fahrman postade ganska nyligt en video om hur hennes liv ser ut. Jag ser fram emot mer.

HANDVÄSKA

Det är såklart när man verkligen inte får shoppa som suget är som mest. Ni hittar den HÄR.

LÄNGTAR

3 months, 25 days remaining

PHOTOS

Sista dagen det är fraktfritt från extrafilm, så nu ska jag passa på att få mina bilder utskriva.

JA, NEJ ELLER KANSKE

Anonym säger: Han är så jäkla dryg
Jag säger: Varför tycker du det?
Anonym säger: Ja men för att jag frågade chans på honom en gång och...
.
Ni kan ju gissa om han svarade ja, nej eller kanske

SNYGGA GÅSKOR

När vi är i USA kommer vi att prommenera väldigt mycket. Och kalla mig ytlig men jag vill helst inte gå runt i fula gympadojjor. Så vad ska man satsa på? Ecco är väl ett bra märke, gör inte dom sköna skor? Jag måste köpa ett par skor inom snar framtid så jag hinner gå in dom också.
Har ni några tips på snygga men sköna skor så får ni mer än gärna dela med er!

7 ÅRS OLYCKA?


Alexander skriver (mars 5, 2011 23:51)
Katten välte spegeln i sovrummet = miljoner bitar

FRUKOST EN SÖNDAG

mjukiskläder + soffan + kex + varm choklad + vasaloppet

TONIGHT

Just nu är jag @ work. När jag slutar blir det middag på Allstar med ett gäng brudar. Julia har bokat bord till 19.30. Jag själv dyker väl upp närmare 20.00 eftersom jag slutar ganska sent. Vi ska fira hennes lillasyster som just fyllt 18 år. Så ser min kväll ut. Update. här kommer bilder




PROACTIV

Raka vägen till ytterdörren kom världens bästa rengöring. Thank u.

LOREEN

Loreen med sin låt my heart is refusing me som hon tävlar med i melodifestivalen i en akustisk version. Hon sjunger även en annan låt som heter sober efteråt. Jag minns henne inte alls från idol, men jag tycker att hon gjorde detta bra. Tummen upp!

FÄRGA HÅRET

Löshåret är ute. Hårfärgen är köpt.  Det blir att snabbfixa håret innan jag börjar jobba.

COCOO


COCOO's hemsida badar man verkligen i snygga ringar. Dom på bilden kostar mellan 85-165 SEK.

PIZZA TILL MIDDAG

Direkt från gymmet till pizzerian. Jag ser det som att jag går plus minus noll istället för bara minus.

NELLY.SE

Jag blev sugen på denna badsak när jag spanade in den på nellys hemsida tidigare idag. Den ser ut som på bilden framifrån (dah) och bakifrån ser det ut som om man har på sig en vanlig bikini. Jag hoppas ni fattar hur jag menar. Synd bara att 819:- kändes lite halvsaftigt.

OM BLACKBERRY

BRA MED BLACKBERRY
+ Den har tangentbord. Ett härligt sådant också.
+ Den är snygg. En av dom snyggaste mobilerna jag skådat.
+ Den rymmer väldigt mycket (musik, bilder, kontakter, serier)
+ Det har bra högtalare
DÅLIGT MED BLACKBERRY
- Den är populärare i USA än i Sverige. I norra Sverige säljs den knappt. Det kan vara jobbigt ibland när man vill ha en funktion till den och man bara kan välja mellan iphone, nokia, samsung osv.
- Köp en blackberry med styrplatta istället för styrkula. Det kan komma smuts in till styrkulan som förstör.
- Varje gång jag tappar den i backen och sätter ihop den igen så är den en timme fram i tiden. Mitt fel som tappar den kanske.
.
.
Detta är bara mina egna åsikter om telefonen. Sen kasnke något snille har någon annan mer faktabaserad åsikt.

WORK OUT

Klockan 17.00 åker jag till gymmet och försöker fixa en god hälsa och en smashing body så att säga. 

ZARAS WEBSHOP

På tal om webshopar, är det inte idag Zaras webshop öppnar i Sverige? Wohoo.

SÖMNTUTA

Jag ber om ursäkt redan nu Joanna, för att jag filmade dig när du sov, för att jag petade dig i munnen när du sov, och för att jag filmade dig ur "tjockvinkeln".  Kolla så avslappnad man kan vara. 

H&MS WEBSHOP

Jag tycker att H&Ms webshop har blivit lite tråkig. Det var länge sen jag blev exalterad när jag såg det nyinkomna där. Kom igen H&M, gör ett ryck! Jag vet att ni kan.

MIDDAGSPLANER

Jag ska bara byta om, sen åker jag och Alex åker till min mor som bjuder på middag. 

EN YOGURTUPPTÄCKT

Jag upptäckte en grej på lunchen. Matyogurt smakar precis likdant som yogurten jag åt till frukost varje morgon i Grekland. Så nu när det var dags för ett mellanmål så åt jag upp resten som fanns kvar i burken. Inga problem.

SÖTASTE JOANNA

Hon kan ligga på dom konstigaste sätten och ändå se ut som värsta livsnjutaren.

LUNCH

Jag fick lite inspiration av Alex syster och man när vi var ner sist till stockholm att göra potatisklyftor av vanlig potatis och sötpotatis. Så idag fick det bli det till lunch. Gott!

SÄNGRAM

Jag och min pojkvän har ett nytt projekt på gång. Vi var i måndags och köpte en vit målarfärg som ska få pryda vår för tillfället ekfärgade sängram. Ni ska få en efterbild också när vi är klara.

SLÅ PÅ MUSIK

Jag startade datorn i ett syfte - slå på musik. Varför är det helt omöjligt att inte göra allt annat? Jag skulle gå och bädda klart och klä mig, istället har jag legat i soffan och läst bloggar. Skämmes tammefan. Minns någon det uttrycket från robinsson?;-) Aja, nu går jag. Jag ska svara på några frågor sen.

GYM

Jag har precis varit pà 18-årsfika för fina Alice och nu ska jag gymma! Jag tackar mitt jobb för gratis gymkort.

TISDAG

Det betyder att nya avsnitt av serier anländer. Score! Men jag vet inte om jag hinner se, jobb 11-20.

RSS 2.0