MONDAY

Ska till mamma nu och sen väntar jobb. Är jag inte för övrigt kusligt lik snövit på bilden? Iallafall hudfärgen.

GÅRDAGEN

Söndagen började med jobb 10-15. Jag var ganska trött, vilket jag inte borde ha varit då jag inte var ut i lördags. Efter jobbet åkte jag och Alex hem och gjorde hemmagjort potatismos. Eller jag gjorde och Alex låg helt slut i soffan. Gott och enkelt att göra! Vi ringde Mattjus efter vi hade ätit och sa att vi skulle hämta upp honom och åka och bowla, men när vi kom fram var det fullt. Så istället satte vi oss i biblioteket på bishops arms. Det var första gången jag var in där sedan dom öppnade i stan. Fint ställe. Kvällen avslutades med one tree hill i soffan.

TRE DUKTIGA TJEJER


FRIED RICE GÄNGET

Elin, Linda och Emma var här igår och tryckte gott tillsammans med mig och Alex. Tjejerna tog med sig saker så att vi skulle kunna göra marängsviss, och när det nästan är klart frågar jag "vart är marängerna?" och det visar sig att dom hade fått stanna kvar på affären. Som tur var så smakade svissen inte så tokigt utan marängerna. Vi satt och såg idol och snackade enda tills någon såg att klockan var tjugo i två på natten. Eftersom det är en jobblördag så sa vi hejdå. Det var en riktigt trevlig kväll! Linda visade mig också ett gulligt klipp på youtube som jag tänkte lägga in. Mini-idol när det är som bäst.

FREDAG

Jag har inte gjort något vettigt alls idag. Ingen energi har funnits. Nu ska jag ta mig i kragen och åka ner till stan och möta upp Alex. På tal om något helt annat, varje gång jag har torra läppar ser det ut som att jag har tre läppar. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det än.

WHITE WATER RAFTING

Sista dagen i Lake Tahoe körde vi några mil och kom till ett ställe där vi satte oss i en båt tillsammans med fyra andra okända som senare lånade ut sin stuga till oss efter att ha pratat med varandra i 10-15 minuter max. Jag tror att jag och Julia hade roligast som satt längst bak och fick se Alexander och Viktor bli riktigt blöta.

IPHONE 4S

Jag satt och såg vakna med the voice imorse och där sa Martin Björk att iphone 4s släpps i Sverige inatt. Jag hänger inte riktigt med, kommer det att komma en iphone 5 också senare i vår eller är det här telefonen istället för iphone 5? Önskar man var en sådan som hängde med i teknikens värld. Någon som ska köpa 4s?

ONSDAGKVÄLL


Morötter, gurka, dipp, varm choklad och på tv extrem överlevnad där Jake Gyllenhaal pressas till sitt yttersta av Bear när han slaktar ruttnande får, tar sig över vulkaner på Island och klättrar i raviner i hagelstorm. Kopierat rakt från tv.nu. Väldigt underhållande, han gör det bra den där Jake.

DAGENS KÖP

Tråkiga köp. Tandkräm, neulash och brun utan sol.

WE FOUND LOVE

Ytterligare en riktigt bra video! Det är inte bara Britney som kan göra en.

MAN BLIR DÅ SUGEN


Säljperiod: 11 oktober - 1 november 2011.
Resperiod Inrikes och Europa: 8 november 2011 - 30 juni 2012.
Resperiod USA och Asien: 15 november 2011 - 15 juni 2012. Resan ska vara avslutad senast 30 juni 2012.

VACKERT


Det var verkligen vackert ute idag. Jag älskar utsikten!

NYÅRSBLÅSA


Är det för tidigt att sitta och kika efter en klänning att ha på sig på nyårsafton? Det blir nog ingen av dom som är på bilden, men det är kul att sitta och kolla lite. Även om det känns som en evighet bort till sista december.

25:E OKTOBER

Jag har precis ätit frukost, absolut inte som den på bilden utan snarare en hårdbrödmacka utan ens något att dricka till. Riktigt tamt. Idag är det löning, jag är lite sugen på att åka in till stan och handla lite före jag börjar jobba. Men nu ska jag försöka vara duktig och göra sådant som jag tycker är extremt tråkigt.

MÅNDAG

Vaknade just efter 9 någongång, gick upp till köket för att äta. Såg att Alex lämnat en lapp till mig, det var gulligt. I lappen stod det också att han hade tänkt att städa lite till innan jag slutat, ännu bättre! Jag gick och tog ett bad, sedan var det jag som satt framför tvn och sminkade mig innan jag fick skjuts till jobbet som var 12-21 idag. Det gick snabbt och jobba, hade en rolig dag tack vare alla roliga människor jag jobbar med. Hörs imorgon!

SÖNDAG

Vi hann med en fika på Kitchen innan Emil och Agnetha åkte med bussen mot Umeå 13.10. Jag och Alle körde från busstationen till hemmakväll och köpte 1 kg godis och åkte hem och la oss i soffan. Vid ungefär 15.30 kom en röd okänd bil in på gården. Då var det Pål och Lina som var ute och körde och kom förbi. Vi tryckte bullar, melon och godis och spelade spel. Min godispåse vann över Alexanders, viktigt. Dock förlorade vi i spelet. Nu är vi tillbaka i soffan igen. Tror det blir one tree hill maraton snart.
Lina och jag på Alex systers bröllop

GÅRDAGEN

Morgon! Vi har suttit och degat framför tvn på morgonen alla 4. Sett tjejiga serier som Emil klagat på. Alex tvingade mig att bre mackor till honom, sedan försökte han tvinga Emil att ge honom fler mackor. Snart ska grabbarna bära in alla utemöbler eftersom det är frost nu varje morgon. Igår efter hockeyn gjorde vi tacos och spelade flest överens, Bosse och Gunnel kom också förbi. Jag har lite ångest över att jag missade att träffa Souf som var här i helgen. Men jag kanske får bjuda in mig själv till Visby någon helg. Det känns riktigt skönt att ha jobbat kortdag på fredag och vara ledig både lördag och söndag, minisemester!

LÖRDAG

Gårdagen bestod av spel och mat. Dagen har bestått av fika på stan, en rundtur med bilen där vi kikade på Skellefteå, museum och hockeymatch. Nu står gästerna och lagat middag åt mig och Alex. Man tackar och bockar.

BESÖK ÖVER HELGEN


Klockan 16 idag kommer Emil och Agnetha hit till Skellefteå, Sveriges New York som Alex försökt sälja det som till Agnetha. Jag tog ledigt några timmar från jobbet så att jag hinner spendera så mycket tid som jag kan med dessa goa prickar som ska bo med oss i helgen. Precis lagom till deras ankomst så slutade vattnet fungera igår. Vi får se om det hinner lösa sig idag. Personlig hygien är väl annars överskattat?

BOLIA


BAD

Hemma igen efter en dag på stan/alex jobb. Jag tänkte unna mig ett bad nu innan det är dags att ta tag i lite städning och fixning inför imorgon då Agge och Emil kommer på besök! Jag älskar badrummet, hon vi hyr av har bra smak.

BRITNEY SPEARS VIDEO

Britneys nya låt criminal spelas var och varannan minut på radion, och nu är musikvideon ute också. Den omtalade videon som spelades in i London. Jag tycker att den blev riktigt bra, vilken babe hon kan vara när hon vill.

H&M VÄST


ZzZzz

När Alexander kom och hämtade mig hos mamma klockan 17 igår så var vi båda otroligt trötta. Vi la oss och sov till midnatt och då vaknade jag till och gick och hämtade den stora gott och blandade påsen Alle köpt åt mig och ätit lite ur, tog fram datorn och så såg vi nya How I met your mother och ett avsnitt av arga snickaren innan vi somnade om. Det blev kanske egentligen lite för mycket sömn.

ONSDAG

Idag kommer Alexander hem från Borås där han har varit 2 nätter med jobbet.

TISDAG

Det är jobb för fulla slanten idag. När jag kommer hem blir det nog att mysa ner sig i soffan med en kopp te och se top model. Det är make over avsnittet idag, alltid lika intressant.

HEM TILL MOR

Jag flyttar hem till mamma till på onsdag. Jag fick nyss ett sms "Hej, vad vill du ha till middag?" Behöver jag ens säga mer. Vilken lyx. Jobb 10-19, och när jag kommer hem finns det mat!

MÖRKARE

Testade en mörkare nyans idag. Jag gillar den!

EN SKJORTA MINDRE

Jag lämnade tillbaka en skjorta idag eftersom jag tyckte att den var lite för kort. Istället la jag pengarna på en fika på waynes och bjöd Alex på lunch. Rasmus var också med och grabbarna satt och var nöjda över gårdagens vinst i NHL 12, något en annan inte förstår så mycket av. Men jag gissar att det var stort!

FROST

Ska man ta fram tjocka jackan redan nu? Vintern verkar vara på gång. Det är frost när man vaknar och jag står mer än gärna med hårtorken under tröjan efter att ha varit utomhus en kort stund.

TRÖTT & SEG

När Alexander åkte till jobbet imorse så somnade jag om utan väckare. Jag brukar annars alltid kliva upp just innan han åker eller när han åker. Nu känner jag mig helt degig i skallen. Jag sov inte ens länge till, 40 min ungefär. Jag kommer vara helt oduglig idag. Jag har satt i en tvätt, det räknas ju alltid till något. Men skulle egentligen ha passat på och färgat håret. Det skiter vi i, jag har ingen hårtork hemma och det tar hundra år innan det självtorkar. Varm choklad och satsumas kanske piggar upp.

KLINGS KOLLEKTION

Elin Klings kollektion Nowhere är väldigt Elin Kling skulle jag vilja säga. Det ser precis ut som det hon brukar ha på sig. Det är synd bara att som vanlig dödlig skulle jag nog inte kunna säga "pulling it off" i någon av hennes outfits. Men kul i alla fall att se vad hon gjort.

good night


GÅRDAGEN

Var hos mamma igår som bjöd på världens godaste vegetariska lasagne. Det blev även en bit över som jag hade med mig till lunch idag på jobbet då jag jobbade 11-20. Efter middagen igår satte sig Alexander och mamma och pillade på en ritning till hennes kök. Nu blir det deg i soffan.

WHEN IT'S BROKEN

En nagel har gått av så idag ska jag till Karma och göra om allihopa.
Jag får vara glad att det bara är en och inte tre som det var i april. Då hade jag riktigt otur.

PARTY

Hemma efter en kväll på Allstar. Jag jobbade till 22 och hade inga som helst planer på att gå ut. Sen så fick jag ett sms och så stod man där på dansgolvet, i samma smink som jag hade när jag åkte till jobbet klockan 12 samma dag och samma frisyr. Men spontankvällar blir oftast roligast också! Tack Emelie och Elin :-)

LÖRDAG

God lördagmorgon. Någon som läser detta är kanske bakis, någon annan tog det kanske lugnt igår som jag gjorde. Jag jobbade till stängning och for hem och tryckte ostkrokar och såg one tree hill. Gillart. Idag är det jobb hela lördagen som gäller! Ha det gött.

TORSDAG

Gårdagen bjöd på mys hos mor på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. När jag slutade klockan 22 så hämtade Alex och Rasmus mig och så åkte vi till oss och startade bastun. För att ta sig till bastun var vi tvugna att gå över gräsmattan som Alex kämpat med att klippa. Det var kallt och blött såklart, och man drog inte in lite gräs när man väl kom in igen. Rasmus var en pärla som sopade ihop allt. Delvis för att vi skyllde allt gräs på honom också. Jag bjuder på en gammal sommarbild som inte har med detta inlägg att göra egentligen.
http://publishme.se/2073977/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

KANELBULLENS DAG


KLACKAR


THE LAZY SONG

Today I'm not doing anything. Inte förrän klockan 17.00 iallafall då jag ska och jobba. Ciao!

Ö-SUNDS BESÖK


Jag och Alex har i 3 års tid åkt varje sommar till Östersund och hängt där i några dagar tillsammans med Emil eller Agnetha. I år blev det inte så, vi åkte till USA och Emil flyttade till Umeå. Det kändes lite tråkigt, men sommaren var ju rolig ändå. Om drygt 2 veckor kommer båda två hit till Skellefteå den här gången. Längtar!

RIGHT THERE


MÅNDAG

Sitter på jobbet och dricker varm choklad. Slutar klockan 21, då blir det hemmakväll.

THE BAND PERRY

Vi börjar morgonen med en lugn låt. Ännu en gång en låt som jag hörde första gången i USA. I början fokuserade vi inte så mycket på texten, men när vi väl började lyssna så bestämde vi att det var förbjudet att lyssna på den låten dagen vi skulle flyga någonstans.

FREDAGS O LÖRDAGS

Kvällen började med att jag, Alex och hans föräldrar blev bjudna på middag av en köksleverantör. Vi åt på Viking i stan och satt där i någon timme innan jag åkte till Emelie och såg slutet av idol. Elin, Sara och Evve dök också upp efter ett tag och vi spelade kort. Jag drog efter ett spel. Jag skulle jobbade 10-15.30 idag och ville sova lite. Efter jobbet så gick jag, Alex och Rasmus till Adam med lite fika. Degade där ett tag innan det blev raka vägen hem. Har ätit med Alle och nu inväntar jag icagänget som ska komma och stöka ner.

RSS 2.0