SUNDAY

Var ner på stranden och kikade, tänk att snart kan man bada.

SÖNDAGSFRUKOST

Jag styde ihop en frukost USAstyle medan Alexander städade idag. Amerikanska pannkakor är nästan för gott.

VÅREN ÄR HÄR

Jag har solat i bikini(!) idag och det var nästan för varmt. Jag skulle vilja säga att det officiellt är vår.

MEGAFONENFESTEN

I fredags var det dags för megafonenfesten. Jag hade bytt till mig Tobbes pass och bett om att få sluta klockan 15.00 den dagen. Jag skulle fixa mig hemma hos mamma och just när jag ska börja gå till henne så ser jag att Mackan ska köra hem samtidigt. Så jag springer till hans bil och slänger upp bildörren - rakt i mitt eget ansikte! Jag satt i en timme med en ispåse i ansiktet och hoppades att det inte skulle bli allt för fult. Vi mötte upp Tugge och Pedda lite senare och åkte till kågevägen. Alex körde och hämtade en pizza och så var förfesten igång. Vi satt och minglade till 21.30 då vi gick ut. Jag trodde att dom öppnade dörrarna till folkparken kl 22 så jag blev ruskigt förvånad då vi kom in utan att köa men tydligen var insläppet redan kl 21. Loreen var riktigt bra, hon körde 4 låtar + en till då publiken stod och skrek "en gång till". Nu taggar vi tills det att hon ska sjunga i eurovision song contest.

BIODEJT

Det blir bio med Alexander nu. Vi tänkte se den tidiga för en gångs skull. Är det förresten hela CK som har kvällsöppet idag? /tjej med dålig koll

ONSDAG

Det var en riktigt bra onsdag igår. Man blir lycklig av att se solen och känna värmen. Jag jobbade 8-17 och dom timmarna bara flög förbi. Sista timmen fick jag börja lära upp en ny kille i kassan. Att få skrika fel när någon gör fel är ju fantastiskt! Skämt och sido. När jag slutade åkte jag in till stan och mötte upp Alexander. Jag fick shoppa lite snabbt sedan satte vi oss på bishops arms och åt middag. Det var första gången vi åt där. Jag gillart.
En bild på min goda vegburgare

HEMNET

Jag hittade denna tvåa som ligger vid vasaparken i Stockholm på hemnet för någon dag. Jag blev lite kär.

TISDAG

Tacos för ovanlighetens skull.

NEW SHOES

Jag köpte två nya par sommarskor igår på eurosko.

FRUKOST PÅ SÄNGEN

Att sova länge, se himym och äta frukost i sängen.

MILLE NOTTI

Satt och kollade på mille nottis inspirationsbilder och började undra när ska man lära sig att bädda sådär? Väldigt fint. Kanske lite jobbigt med så många kuddar och lager täcken men det blir iallafall estetiskt snyggt.

ONSDAG


BODY SHOP

Tråkiga men nödvändiga köp

DAGENS KÖP


TISDAG

Jag är inte piggat i världen idag. Kändes ganska trögt att stig upp. Men nu sitter jag i alla fall på jobbet och har min första fika för det här passet. När jag slutar ska jag till attityd och göra om naglarna. Hörs!


MÅNDAG

Morgon! Jobb väntar nu på morgonen. Älskar att det är ljust och soligt när man stiger upp.
Jag bjuder på en lite sjuk bild från Paris 2010

FILM

Alexander känner sig sjuk och AIK-matchen slutar aldrig känns det som. Nu slår vi på en film och lägger oss.

ONE TREE HILL

Ny till samlingen!

PITEÅ

Vi var i Piteå igår och åt middag hos familjen Andersson. Vi kom hem sent på natten (vid ett, halv två) för att Alexander skulle uppdatera Vendelas iphone och det blev krångel. Men det löste sig iallafall som tur var.

SOL

Jag sitter på framsidan av stugan och lapar sol som aldrig förr. Jag sitter i linne(!) och dricker te. Jag har iof täckbyxor på mig, men jag tror dom ryker nu eftersom det är sjukt varmt.

 


12 APRIL

Alex kom hem med mat, vin och ett gosedjur eller vad man nu ska kalla det

TORSDAG


TE


RUMBLE

Jag har fastnat totalt för rumble, ett spel där man ska sätta ihop ord. Jag är kass, vinner 1 av 30 matcher ungefär, men tycker ändå att det är svinball. Utmana mig och ha en säkrad seger: juliabomans

MIDDAG O BIO

Vi hade typ en dubbeltdejt igår jag, Alexander, Linnea och Tobbe. Alla utom Linnea slutade jobba kl 17. Jag åkte in till stan med Tobbe och upptäckte just innan han hämtade mig när jag stod i omklädningsrummet att jag inte hade någon jacka med mig #fail. Hur nu det gick till? Alexander var gullig och lånade ut sin jacka som ni ser på bilden jag lånat av Linnea. Det blev pasta på valentino till middag och sedan gick vi och såg hunger games. Egentgligen skulle jag och Linnea gråta till Titanic men Skellefteås biograf har valt att inte visa den filmen...

TISDAG

Jag är bitter över att dom inte längre visar reprisen av grey's anatomy på morgonen. Jag som alltid brukar göra frukost och se den. Istället kör dom två avsnitt förhäxad följt av sjunde himlen..

MÅNDAG

Det var ju röd dag igår (måndags) så Alex var ledig. Vi åkte till boviksbadet och spelade kubb och byggde barkbåtar som två små barn. Jag bjuder på 4 bilder.

Vi började med en omgång stafettkubb som jag vann (viktigt)

Tyvärr förlorade jag evighetskubbet sen

BILDER FRÅN PÅSKEN

Vi stannade i Arvidsjaur och köpte en kaffekopp och solglasögon
När vi kom fram till norra bergnäset bjöd familjen Sundberg på middag
På lördagen åkte vi till Galtis pouda och hyrde skidor
Vädret kunde inte varit bättre
Efter två åk tog jag en fikapaus och satte mig och drack varm choklad och lyssnade på musik
Det var fler än vi som ville åka

Sebbe och Samme gjorde en eld och så grillade vi pinnbröd

Efter en heldag i backen åkte vi tillbaka till stugan lagom till hockeyn, chips har aldrig smakat så bra

På söndagen satte vi oss på skotern och började åka mot ett berg som heter Ailesvare

Jag var nära på att åka hem och dricka te och sola istället för att ta mig upp dom ca 720m till toppen

Men när Alex kallade mig hans lilla stockholmare var jag tvungen att bita ihop och nå toppen vilket jag är glad att jag gjorde

Att åka skidor nerförs på vägen hem var intressant

Sebbe och Alex tolkade hem men Sebbe som åkte längst bak började sakna Alex och drog sig lite närmare

När vi kom hem till stugan igen latade vi oss ett tag sedan bjöds det på lunch innan vi alla började åka tillbaka mot Skellefteå

TILL FJÄLLS

Påskägg och en bil fylld med packning. Nu åker vi!


TORSDAG

Sitter på Bogården och har ganska nyss ätit frukost (typ en timme sen). När Alex får lunch ska vi åka till en resebyrå och se vad dom har att erbjuda. Klockan två börjar jag jobba. Alla som visar sig på jobbet som påskkärringar får presenter! Jag hoppas verkligen att jag får se många påskkärringar.

AMERICAN PIE

Efter att Alexanders mamma varit och fikat hos oss igår åkte vi in till stan för att se american pie: reunion. Vi hade tur som fick biljetter, just när vi kom fram efter att ha köat ett tag släpptes reservationerna som folk inte varit och betalat för. Före det var det fullt. Själva filmen var som dom första american pie filmerna, fylld med pinsamheter. Det händer verkligen någonting hela tiden. Träffade Emma och Astrid när vi satt och väntade på att få gå in i salongen också. Astrid har gömt sig i Umeå länge så det var ju kul.

BOMAN KRABBA

Vad jag saknar klassen när jag ser det här!! Hittade den på skellefteatjejer där jag tidigare bloggade. Jag är den blonda saken som är i fokus på filmen. Dom filmade för att dom tyckte jag såg väldigt rolig ut när jag sprang mitt krabbspring, vilket jag tyvärr bara bjuder på en gång i filmen. Jag är beredd att hålla med, det var inte så jäkla vackert. Det är så ball att gå tillbaka i arkivet och kolla och hitta sånt här.

ARJEPLOG

Bilder från sist vi var i Arjeplog

Jag är ledig lördag och söndag nu under påsken. Jag trodde att vi bara skulle vara hemma då vi inte pratat om något annat. Sedan skickar Alex ett sms igår och berättar att han bjudit in sig själv och mig till familjen Sundbergs stuga i Arjeplog. Jippie! Jag har velat åka dit enda sen vi var där sist påsken 2009 med Alex familj och deras kompisar. Det var en mysig resa. Jag är ingen stjärna på skidor och Alex tog upp mig till toppen direkt. Jag var livrädd första åket men sedan släppte det och blev hur roligt som helst. Den här gången vet jag inte hur mycket skidor det blir. Men Sebbe vill iallafall att vi ska ta med längdskidor upp till någon topp och åka. Jag vet inte om Sebbe vet hur otränad jag är, så vi får väl se hur det går. Får gå och springa lite på löpbandet nu för att förbereda mig. Jag är hur som helst taggad på att komma ut till naturen och dricka varm choklad.

GLAD YOU CAME


ZARA

SANDAL MED TUNNA REMMAR 699 SEK
Dom blir bara snyggare ju oftare jag kikar på dom. Synd att man redan fyllt år, tur att dom har en webshop.

TITANIC PÅ BIO IGEN

Den 4:e april har den premiär igen, Titanic. Frågan är vem som vill gå och gråta en skvätt med mig? Jag önskar egentligen att den inte skulle visas i 3D. Fast kanske är det nice att känna en 20årig Leonardo komma mot en?

TISDAG


BOVIKEN

Jag och Alex har verkligen haft beslutsångest om vart vi ska bo framöver. Men till slut kom vi fram till att vi nog vill bo kvar i boviken. Alexander kom in på mitt jobb just före jag skulle sluta igår och sa vi fått klartecken om att bo kvar och tyckte vi skulle fira med att äta en sen tacomiddag. När vi parkerade bilen hemma ropar Alex "neeej" och lägger huvudet på ratten. Han hade glömt köpa advokado och eftersom jag brinner för guacamole strök vi tacoplanerna och gjorde mac n cheese istället och drack ett glas cola. Det fungerar ju det med :-)
Jag bjuder på en bild från förra året på bryggan

MÅNDAG

Vaknade klockan två i natt i soffan. Jag vet inte hur det gick till? Ena sekunden låg man och såg how I met your mother, och andra väcker Alexander mig och säger att vi borde gå och lägga oss i sängen istället. På morgonen har jag inte gjort mycket. Tänkte slappa ett tag, se lite desperate housewives. Jag hatar inte att se serier.

FÖRSTA APRIL

Förresten är det första april idag vilken innebär att man ska luras. Någon kanske får Ken idag... (ganska internt)

SOLRESOR

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på/i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

RSS 2.0