BRYGGARBACKEN

Jag, Alexander, Sofia och Jon fick i julklapp av Gunnel att gå och äta på bryggarbacken tillsammans. Så vi bokade bord till idag klockan 18.00. Det var riktigt trevligt måste jag säga. En väldigt bra julklapp av Gunnel.  Efter maten åkte vi och kollade på hus i stämningsgården. Det fanns många fina efter en gata. Vi stannade och vevade ner rutorna och drömde oss bort. Sedan körde vi hem till Gunnel och Bosse där Anders och Viveka också var. Vi spelade "vem svarar först" och snackade någon timme innan vi åkte hem igen. 

LÖRDAG

Var på stan idag och lämnade igen några saker som jag ångrar att jag köpte, och så köpte jag några nya grejer som jag hoppas ska passa bättre. Var även och fikade på Kitchen med Fia, Emma Li, Viktor och Rukki. Nu ska jag byta om och göra mig redo för trerätters på bryggarbacken.


SNOW

Det snöar nästan varje dag. Såhär såg det ut utanför oss idag. Löjligt mycket snö.
 

TORSDAG

Jobbade 14-21. Mötte upp Linda, Elin, Astrid och Emma på ICA efter att jag slutat och handlade melon, mango och nötter. Sedan åkte vi ut till boviken och myste. Det blev massa tjejsnack innan vi sa hejdå halv ett på natten. 

ANNANDAGEN

Jag vaknade typ klockan 10 av att Alexanders mobil ringde. Sedan kunde jag inte somna om eftersom att det var ljust ute. Det var lite halvtungt då vi inte kommit i säng förrän 03.30. Vi hade stannat på max efter krogen på juldagen för att äta en bit mat innan läggdags. Så när jag inte kunde somna om så steg vi upp och såg på tv. Jag somnade i soffan och det var hur mysigt som helst. På eftermiddagen bestämde jag mig för att skita i utgången och sålde min biljett till verandan. Men jag åkte ändå hem till Rebecca som hade förfest hemma i huset. Där var det massor med brudar jag inte sett på länge, så det var riktigt roligt. Vid 22 när alla dom började bege sig ut mot krogen hämtade Alexander mig. Eller just före Alex kom råkade jag sätta mig i en annan Julias bil, där hennes pappa satt. När jag väl hade satt mig i rätt bil hämtade vi och skjutsade ut Alex kompis Erik, sedan åkte vi hem och såg film och åt chips. 

JULDAGEN

Jag jobbade 11.00-19.30. Efter att jag slutat försökte jag snabbt fixa mig tills dess att Linnea V slutade klockan 20.00. Vi stack hem till henne och hämtade ett par skor, jag fick se hennes fina lägga, sedan gick jag över till Sara som hade förfest hemma hos sig. Emilia som hade sagt att hon skulle sticka söder ut och inte vara med på festen överraskade mig genom att vara där. Vi gick ut på Allstar/Mollys och minglade senare på kvällen.

JULAFTON

 
Mer bilder sen. För stunden blev jag less på att lägga in. 

UPPESITTARKVÄLL

Jobb 09.00-17.00 dan före doppardagen. Efter att jag slutat handlade jag och Alexander mat och sedan körde vi snabbt förbi hans föräldrar. Mitt under matlagningen går en propp och det blev helt svart. Då var det 30 min kvar innan bingolottos uppesittarkväll skulle börja, panik eftersom proppen som gått satt i proppskåpet utomhus som vi inte kunde hitta nyckeln till. Men en snäll granne senare så var det ljust i stugan igen. Det blev middag lagom till programmet började. Jag vann en ny bingolott till nyårsafton. Så jag vet vad jag ska göra på nyårsafton... Sämsta vinsten någonsin. Jag kommer att ta tillbaka allt det om jag vinner något stort nästa vecka. 

LÖRDAG

Jag vaknade 11.50 på lördagen, inte ett dugg bakis efter fredagens nöje. Gick upp till soffan och la mig och slöade där ett tag. Alexander var och jobbade men kom hem vid 14. När han kom hem städade vi och åt middag fram tills klockan 16.00 då jag började jobba. Vi var en person mer på jobbet fram till stängning än vad vi normalt är, vilket var kul. När jag slutade passade jag på att träffa Erik som är hemma i några dagar. Danne var snäll och skjutsade in oss till stan. Vi gick till Old Williams och spelade biljard och drack var sin drink/öl. Avrundade kvällen kring 01-02 någon gång. Det var icket varmt ute då. En prommis hem till Erik och en bilfärd med hans syster och hennes kille senare var jag hemma med Alex som hade haft grabbkkväll ute i boviken med sina hemvändarkompisar. 

21

Linnea och Amanda hade sin 21årsfest i fredags i en lokal nära campus som heter stockhuset. Det var en rolig kväll. Festen var bra uppstyrd med tilltugg i massor och lekar. Klädkoden var vitt och finklätt, jag fick lite flashbacks från studenten när alla satt i sina vita klänningar och killarna i sina kostymer. Här är några bilder.

BABYSHOWER

Ikväll var vi ett gäng tjejer som överraskade Linda med en babyshower. Hon trodde att hon skulle äta middag bara hon och Elin, men när hon öppnade dörren stod en hel grupp tjejer där med presenter. Riktigt trevlig kväll var det. 

Här stod vi i trappen och gömde oss tills alla dykt upp
Linda med mage och Sanna
Tjejerna hade tagit med sig mat också
Presenter, glögg och julgodis
Lite sjukt nog så var inte det där ens alla 
En bild på Linda just innan det var dags att öppna presenterna
Emma SN tog med sig den nyttigaste goda kakan jag någonsin ätit
Kvällen avslutades med julklappsleken som blev ganska hetsigt

NEW

Jag har köpt en ny handväska. Den är  från asos och är så välkommen hem till mig. Det stör mig lite att den inte har någon rem att sätta över axeln, men jag får väl hitta en annan väska sen någon gång som man kan ha över axlen.

ONSDAG

Jag jobbade 07.45-17.00 igår. Blev väldigt förvånad när jag såg att Linnea Johansson stod i min kassakö iklädd sina gamla ICA-kläder. Tydligen så hade Viktor blivit sjuk och hon fick göra sin comback på jobbet. Efter att jag hade slutat åkte jag in till stan för att fixa inför torsdag och fredag. När jag var klar på stan kom Alexander och hämtade mig och så åkte vi hem och åt middag och gjorde ett bad med en av badbomberna som han hade köpt med sig hem från sin senaste resa till Stockholm/Västerås. Efter badet såg vi glee och la oss. 

TISDAG

Jag och Alexander firade goda nyheter idag med pizza och var sitt glas vin.

ÄNTLIGEN

Jag har sedan någon månad tillbaka haft för lite utrymme på mobilen för att kunna ta bilder och tanka appar. Det har varit störande att mobilen varit full. Jag tog tag i problemet ikväll och förde över alla bilder till min externa hårddisk. Det tog sin lilla tid, men när det var klart så raderade jag var enda bild jag hade på telefonen. Det tog också sin tid men nu kan jag fota igen.


REUNION

Lite bilder från vår ICA-reunion igår hemma hos Östlunds. Det är alltid lika roligt med det där gänget! 

LÖRDAG

Nu åker jag iväg på personalfest. Det blev hos Östlunds istället för här då ryktet säger att det kan bli snöstorm senare ikväll känns det tryggare att vara inne i stan. Woop woop. 

FREDAG

Jag slutade 20.15 ikväll. Efter att jag hade stämplat ut gick jag och handlade lite chips och annat gott inför personalfesten vi ska ha hos mig imorgon. När jag kom hem hade Alexander varit gullig och lagt fram massa frukt på bordet. Nu står han och lagar sen middag medan jag surfar runt på datorn. Härlig fredag. 

TORSDAG

Jag fick lite luciafirande iallafall.


LUCIA

Jag har googlat och googlat, men jag kommer nog inte att få se något luciatåg idag. Det stör mig lite grann. Jag har inte hunnit få någon julkänsla än. Jag har inte lyssnat på någon julmusik, knappt köpt en julklapp, jag jobbade på skyltsöndagen och jag  jobbar idag så att jag missar lucia i kyrkan - det enda luciatåget jag kunde hitta på google. Jag blev då jag såg att a-torp hade en luciashow klockan 20.00, det skulle jag hinna till. Men då visade det sig att den showen var igår.... Crap.

121212

Klockan 12.12. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite häftigt! Haha


HUR LIKA?

Lika som bär. Asthon Kutcher på den övre bilden och Steve Jobs som ung på den nedre bilden. Asthon ska spela Steve i en film som kommer att handla om Steve. Filmen verkar komma till Sverige den 30:e augusti 2013. Det känns som en bit bort just nu måste jag säga. Men jag kan tänka mig att filmen kommer att vara bra. Kanske lite lik Social Network?
 

+


MÅNDAG

Jag är ledig så jag tog en liten sovmorgon imorse. Jag vaknade just före väckaren skulle ringa 10.30. Sedan dess har jag suttit vid datorn och letat klänningar och julklappar. Jag tog en liten paus efter en tids sökande och testade netflix och åt frukost. Just nu sitter jag på golvet och väntar på att färgen jag satt i mina ögonbryn ska göra sitt jobb. Tänkte även slänga in mina arbetskläder i tvätten, och sedan fortsätta leta klänningar och julklappar. Wish me luck. 

SÖNDAG

Hemma efter att ha jobbat 16-22. Kändes skönt att grannen kört med traktorn och tagit bort massa snö där vi parkerar bilen, guld värt. Alexander skaffade ett konto på netflix idag, det verkar vara sjukt värt. Nu blir det serier och kvällsfika i soffan.

ASOS

Äntligen igår hittade jag klänningen jag vill ha till Linnea och Amandas 21-årsfest. Men tror ni att den finns i min storlek? Nej. Varför har inte ASOS så att man skriver in sin e-mailadress och så skickar dom ut ett mail då storleken man söker kommit in på lager igen? Jag övervägde igår att köpa en storlek större, men nu när jag skulle göra det så är den slut också. Det blir nästan lite roligt. Nu överväger jag seröst att köpa en storlek mindre än vad jag har och försöka pressa mig in i den och hålla tummarna för att den inte spricker. Kan vara galenskap, men jag tror inte att jag kommer hitta en annan klänning som jag vill ha (ska vara en ljus/vit klänning). Och oddsen att ASOS ska få hem min storlek och att jag ska hinna få den till Skellefteå känns inte så stora. What to do..

HÅR

Jag trivs förvånadsvärt bra i det väldigt mörka hårfärgen som jag har nu, fast än det inte riktigt var planerat. Det enda som är trist med att färga håret riktigt mörkt är att jag vet att det kommer bli kämpigt om jag skulle vilja ha det ljust igen. Jag tycker hårfärgen som jag hade sommaren 2010 var rätt fin. Det var någon form av mörkblont som man kunde utväxten få växa lite i. Den lyxen har jag inte riktigt idag. 

ONSDAG

Det verkar vara kaos i Stockholm. Snöovädret ställer till med många problem, den har bland annat satt stopp för många flyg, och idag skulle ju Alexander flyga hem. Han var i Västerås och tvekade om han verkligen skulle sätta sig på flygbussen då en man kommit fram och sagt "och vad du än gör, åk inte till Arlanda. Det är 50 000 personer strandsatta där". Men så bestämde han sig för att försöka iallafall. Han ringde för någon timme sen och sa att han och dom andra som ville med flygbussen hade stått ute i kylan i en och en halv timme utan att någon buss dykt upp. Under tiden han pratade med mig så kom bussen. Väl på Arlanda så var det bara att vänta. Flyget som går samma tid fast till Luleå blev inställt, men till Skellefteå flyger dom, WOOHoo. 

TISDAG

Usch vilken jobbig natt det blev. Vi sov hos Alexanders föräldrar för att det snöade så kraftigt och Alex skulle med första flyget till Stockholm imorse. Jag har känt mig småsjuk i typ en vecka utan att det brutit ut. Men så igår så kände jag mig sämre, jag kunde knappt sova alls inatt. Så jag har försökt att krya på mig idag. Mår bättre än igår men endå inte bra. Tänker testa jobba imorgon och hoppas att det funkar. På tal om jobb så var chefen min på TV igår på 4:an, det är inte varje dag. Nu ska jag gå och hämta lite fika sen ska jag typ lägga mig.  
Hemmagjord pizza som jag och mor gjorde

FÖRSTA DECEMBER

Första december blev dagen då Alexander tappade en side by side som vägde 120 kg på sin fot och bröt två tår. Han är på väg hem nu i en taxi. Det blir att pyssla om honom ikväll.
 

LÖRDAG

Något hände med värmen i huset efter strömavbrottet. Det är väldigt kallt inomhus nu. Jag sitter i två(!) par mjukisbyxor, sockar, en t-shirt och en stor fleecetröja. Jag är även nerbäddad i en pläd och har ett täcke på det  med datorn i knäet i soffan. Känns som en överdrivt, men det är det icket. Det har hunnit bli ett tunt lager med is på havet också ser jag. Välkommen vintern. 
 

RSS 2.0