SEMLOR

Det är mycket semlor nu på jobbet. Igår gjorde dom 800 stycken små gräddiga saker. Jag som inte tycker om mandelmassan i mitten på semlan funderar på att göra min egna med bara grädde. Man måste ju äta iallafall en per år. Men jag tror jag sparar det till den stora dagen, fettisdagen.

MÅNDAG

I bilen på väg till jobbet
Livrädd att någon på jobbet skulle ta päronet jag köpt skrev jag mitt namn på det...

ROSA/RÖD

Alex: - Vilken fin tröja
Jag: - Vilken då?
Alex: - Den där röda på dockan
Julia: - (ger Alex en konstig blick) Den röda??

STAN

Det blev lunch och shopping på stan med Alexander idag. Vi blev klara lite snabbare än väntat med våra ärenden så vi mötte upp lite folk och satte oss på kitchen en stund innan jag började att jobba klockan fyra.

VINN EN PLATTÅNG

Alexander har nu en tävling på sin blogg där man kan vinna en Braun ST730 som har extra stor LCD-skärm som är värd 795kr och skickas gratis inom Sverige till vinnaren om man röstar på honom. Gå in och tävla HÄR. Allt du behöver göra är att rösta på honom och skriva en kommentar i hans blogg så att han vet att du är med.

LÖRDAG

Morgon! Jag har hunnit med att sminka Alexanders mamma nu på morgonen då hon ska på en stor jobbfest idag. Jag skulle egentligen ha varit ledig hela lördagen men Tobbe ska på födelsedagsfest ikväll så jag jobbar 12-22. Det känns endå bra! Jag sov som en stock inatt så jag känner mig redo. Nu ska jag styra något att äta.


FÖRR OCH NU

Jag sitter och tänker på fördelarna när man gick skola. Allas scheman klickade och alla bodde hemma. Vilken härlig tid. Jag får lite panik över att det inte är likadant längre. Nu får man verkligen kämpa om man ska styra en kväll med en större grupp människor. Fast det är ju inte omöjligt, man får se det som en rolig utmaning.

SHOPPING LONDON

Jag shoppade väldigt lite i London. Men det här är det jag kom hem med mer eller mindre. Jag kom undan väldigt billigt också, alltid kul. Punden var låg när vi åkte, 1 brittisk pund = 10.59 svenska kronor.


1. Sminkborttagningsservetter 2p 1 pund
2. Träningskläder (byxa och t-shirt) 56 pund
3. Skjorta 26 pund
4. Hårsnoddar 1 pund
5. Paraply som vi inte ens fick användning av 3 pund
6. Hårmunk 1 pund
7. Svart skärp 2 pund
8. Vitt och blått skärp 2 pund
9. Vantar 1 pund

MORGON

Frukost och grey's anatomy, som vanligt. Älskart!

JOBB

Tar mig ut i kylan och åker till jobbet.

VI SER DET SNÖAR

Snart är hela fönstret täckt av snö. Men det är väl överskattat att kunna se ut genom fönstret?

ONSDAG

Jag har varit ledig idag. Jag stängde av väckarklockan och somnade om imorse och vaknade av att Bella på jobbet ringde och undrade något, om hon inte gjort det vet jag inte hur länge jag hade sovit. Är lite jetlaggad, ni vet en timme gör mycket. Eller så var jag väldigt trött för att det blev så lite sömn natten före. Jag har varit hos mamma mest hela dagen, lagat mat och tagit det lugnt. Nu ska jag försöka få Alex att gå och lägga sig, han har fastnat i ett Nacy CIS avsnitt så det kan bli svårt. Jag kanske lyckas om jag gör samma min som på bilden.

ROLIGT CITAT

Jag och Alex sitter och kollar på bilder i min mobil under tiden vi flyger hem till Sverige från London. Plötsligt dyker den här bilden upp och Alex utbrister "kolla Julia, du har en vanlig näsa där"



INSTAGRAM

Jag brinner nu mera för instagram, haka på! Man blir beroende. Mitt användarnamn är juliabomans.

RÖSTA PÅ ALEX

För några veckor sedan ringde handelshögskolan i Stockholm till Alexander och bad honom ansöka till årets affärskreatör 2012, och nu är han 1 av 15 nominerade till titeln. Nu tävlar dessa 15 om röster och dom 10 som fått flest röster går vidare till nästa moment. Han skulle bli superglad om han gick vidare. För att rösta på Alexander kan ni klicka HÄR. Jag gillar texten han skrev. Norran skrev nyss om en artikel om det, länk HÄR.

UTVILAD

Efter mindre än 6 timmars sömn inatt känner jag mg nu helt utvilad och redo att börja jobba... Skoja ba.


HOME

Efter ca 12 timmar av släpande på väskan är vi äntligen hemma och jag ska precis få lägga mig min "egna" säng. Vi steg upp just efter klockan 8 imorse och packade ner det sista i väskorna, checkade ut från hotellet, gick och åt en riktigt god frukost, sedan tog en taxi till tågstationen och åkte ut till heathrow. Därefter flög vi till Köpenhamn och åt lunch, sedan vidare till Stockholm och till sist till Skellefteå.


LONDON DAG 6


Packade väskorna eftersom det var dags att åka hem till Sverige igen

Frukost blev det på samma fik som vi ätit frukost på dagen innan

Och vi beställde båda två nästan exakt samma sak som dagen före med samma servitris

En taxiresa senare var vi framme på tågstationen och hoppade på heatrow express och åkte ut till flygplatsen

Jag ledde oss till fel gate. Där satt vi länge nog för att måsta springa full fart med väskorna mot rätt gate när Alex kommit på att vi var på fel plats

Men till slut fick vi använda boardingkorten. Kändes sjukt att mellanlanda då flygresan är så kort, men nu har jag sett Kastrups flygplats också

LONDON DAG 5

Dags att köpa nya byxor...
Världens bästa frukost
Prommis i hyde park
st paul's cathedral
Vi gick på bio och såg the sitter



LONDON DAG 4

Trötta som as (det syns) började vi lördagen med att gå på portobello road market. Galet mycket folk, för att hitta dit följde man bara strömmen
Lunchdags på vår favoritrestaurang Zizzi. Det blev några glas vin också. Sedan åkte vi till harrods och gick och kikade på dyra saker.
Blåbär, choklad, jordgubbar och bananer i en god plätta. Efter vi delat på en sådan gick vi ner och handlade mango på deras superfräscha matbutik.

LONDON DAG 3

Dagen började med frukost på ett café på oxford street följt av shopping. Jag shoppade lite nya träningskläder på nike och Alex och jag var med i deras nya reklamkampanj som ska visas i London. Min bild blev verkligen tam medan jag älskar Alex bild.
Vi åkte vidare till piccadilly circus
Vi gav we will rock you musikalen ett försök. Det var typ omöjligt att hitta dit då alla gav oss olika vägbeskrivningar, och just när mitt tålamod höll på att ta slut hoppar vi in i en taxi och säger att vi vill till "we will rock you musikalen". Taxichauffören frågade då om vi visste vart det var och båda i kör svarar "no" var på han skrattar lite grann och kör runt hörnet och släpper av oss och säger att vi inte behöver betala. Riktigt roligt! Alla taxichaufförer här är så jäkla gulliga. We will rock you var dock en besvikelse.

LONDON DAG 2


Det har varit en riktigt fin dag, inget regn bara sol







KÄNDES PASSANDE

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Picadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

LONDON DAG 1


Alex var lika rolig som jag trodde han skulle vara på flygresan. Han vaknade iallafall en gång och spelade kort med mig. Yey!

Äntligen framme

Dumpade väskorna på rummet och gick och åt middag på en mysig restaurang som låg nära hotellet

FLYGKOMPIS

Alex somnar i regel alltid före man ens lyft med flygplanet. Han tycker att det är lika skönt att flyga som jag tycker det är att åka bil. Vilket gör honom till en kass flygkompis. Jag hade tur den här gången, han var vaken både när vi lyfte och när mannen som satt framför mig valde att lägga sitt säte på mina knän. Vem lurar bak sin stol så långt att man typ ligger på den bakom en utan att ens fråga om det är okej? Tveksamt om det är okej. Nu sitter vi på Arlanda vid gate F62, det är bara jag och Alex och personalen i fiket bredvid här. Känns riktigt skumt. Förresten, eftersom blogg.se's app suger och jag inte kan lägga in bilder så tänkte jag tipsa om mitt intagramkonto där jag uppdaterat som aldrig förr i väntan på flyget till London - juliabomans. Utan punkten. Harar att någon annan Julia Boman snott namnet juliaboman och lagt upp typ en bild.


LONDON

Nu åker jag och b-friend iväg på 5-årsresa till London.

NAGLAR

Jag ville boka en tid för ungefär två veckor sen. Men det fick bli idag. Mina händer är inte fagra just nu. Den här gången ska jag boka in en tid direkt för nästa återbesök. När jag är klar här ska jag gå några ärenden på stan sedan hem och packa innan jobbet.


GODMORGON

Godmorgon var väl att ta i, jag har varit vaken sen 08.40. Sminkade mig och såg lyxfällan där Anna Hibbs var med, ett jättegammalt avsnitt. Jag börjar jobba klockan 12 idag, undrar vad jag ska göra för mat innan dess. Men strunt i det nu, det är grey's anatomy på tv.

SOLA

Ska och sola solarium nu, det var inte igår. Får se om jag minns hur man gör. Efter det blir det hem och äta sen ska jag och jobba. Hur länge ska man sola förresten, 20 min? Vill inte ligga för länge men resultatet jag vill åt är en 2 veckors thailandsbränna. Bli inte orolig mamma, kommer inte ens nästan uppnå det.

LÖRDAG

Claes och Evelina bjöd mig, Alex, Malin och Jonte på middag igår. Dom gick all in och hade gjort 3 rätters. Riktigt bra jobbat, vi var imponerade. Jag tog bild på den snygga efterrätten.

THAILAND

Om jag inte minns fel är det 2 år sedan jag och Alexander åkte till Thailand idag. Jag blir nästan lite avis på dåtida jag. Värme sol och god mat (stekt ris med grönsaker).

FREDAG

Kom 5 minuter sent till jobbet, fick migrän och kastade ett kvitto som jag sedan fick gå igenom hela papperskorgen för att hitta igen, men det är väl ändå lindrigt för att vara fredag den 13:e? Om vi ska prata mer positiva saker så fick Alexander ett roligt telefonsamtal idag.

TRÄNING

Kom nyligt hem efter första träningspasset på minst 6 månader. Det är verkligen inte okej, speciellt när jobbet ger mig gratis träning. Jag har tillgång till både gruppträningen och gymmet. Vågar jag ens skriva beach 2012? Jag blir lika besviken på mig själv varje år. Kanske inte det här året? Äschh.

JOBB

Jag har haft en väldigt lugn och härlig förmiddag. Nu väntar jobb och när jag kommer hem bokar vi nog London!

STAN OCH JOBB

Så ser min måndag ut.

KYLA

Det är väldigt vackert ute idag. Vilket måste betyda att det är kallt. Bilden gör inte verkligheten rättvisa.

WORK

Update: Det var roligt att både Elin och Viktor jobbade. Två stycken som slutat var tillbaka för en dag. Kändes lite som old times. Det saknades bara Fia och Danne så hade allt varit perfekt. Jag har verkligen dom härligaste arbetskamraterna.

WHO RUN THE WORLD

Grattis till tjejen Beyonce!

NOTE TO SELF

Det är nog vettigare att lägga sig före midnatt om man ändå inte ska festa och stiga upp tidigare istället för att sitta uppe till halv tre på natten och stiga upp vid lunch.

FRÅGOR & SVAR

Hej! Hur tog ni er runt i USA? Flög ni till New York och sen tåg genom USA eller flyg? :)
Vi flög och bilade runt i USA. Det började med att vi flög till New York och sedan Miami, körde bil till Orlando och därifrån flög vi till Los Angeles. Sedan bilade vi runt till alla andra städer vi besökte innan vi till slut flög hem till Sverige igen.

Åh där missa ni en riktig rysare!=) Vad jobbar ni med?=)
Jag jobbar på en icabutik och Alexander är egen företagare.

Jag hänger inte riktigt med. Först bodde ni i en fin lägenhet, sen for ni ut och reste, nu bor ni i en stuga? Skulle vara kul med bilder från huset!!
Jag tycker det låter som du hängt med rätt bra ändå. Vi har bott i Alexaders lägenhet sen 2008 och i april förra året (känns skumt att skriva förra året) fick vi nys om stugan i boviken. Vi hörde av oss och sa att vi var intresserade och dom gillade oss så vi skrev på kontraktet och hyrde sedan ut lägenheten. Sedan åkte vi till USA och kom hem efter ca 7 veckor och flyttade direkt in i stugan i boviken. Det är flera som bett om bilder på stugan men jag känner mig obekväm med att fota då vi inte äger den. Ni ser ju små glimtar här och var på andra bilder jag lägger upp, jag hoppas att det duger.

Grym blogg! Vad använder du för rouge du ser sådär nypon fräsh ut!?
Tack! Jag vet inte om jag tycker att jag ser sådär nyponfräsch ut men jag använder iallafall make up stores blush complex.

Visst har ni målat om en malm säng stomme? Berätta? Slipade ni den? Före/efterbilder. Tack på förhand :-D
Ja, det har vi gjort. Vi slipade inte på den innan för vi trodde att det skulle skada mer än vad det skulle göra nytta då det inte är massivt trä. Men vad som är bäst vet jag inte. Vi grundmålade och målade flera varv med den vanliga färgen tills vi blev nöjda. Målningen blev inte perfekt, det syns till viss del att det är två amatörer som målat. Men helheten är helt okej, vi ångrar oss inte. Men vill man ha det perfekt så skulle jag nog rekommendera att sälja den du har och köpa den vita malm. Mina före och efterbilder var lite halvdåliga men här länkar jag tre inlägg där man ser sängen. FÖRE, EFTER, och EFTER.





VINTER

Jag kom sent till jobbet imorse då vi fastnade redan på uppfarten våran. Det har ju snöat ganska mycket dom senaste dagarna och av ren lathet så har vi "glömt" att skotta. När vi efter många försök väl kunde backa ut hamnade vi bakom plogbilen, och det gick inte så snabbt. Annars om vi ändå ska prata om vintern så har det blivit några minusgrader nu, det har ju varit 0 gradigt väldigt länge. Efter någon snöstorm förra veckan var rutorna hemma täckta av snö. Nu är det bara lite kvar som ni kan se på bilden, det är fint.

LÖRDAG

Jobbarlördag idag. 

WEEKENDRESA

Jag och Alex satte oss ner idag och försökte styra upp en weekendresa. Tror vi lyckades ganska bra ändå. Vi ska försöka boka så snart som möjligt. Det blir ingen sol och bad denna gång, utan en stadsresa.

FREDAG


Nu kommer det låta som att jag brinner för bio mer än allt, men jag ska på bio för tredje gången den här veckan. Jag och Alexander ska se new year's eve.

JVM-GULD

Jag blev väldigt trött igårnatt och sa till Alexander att jag förmodligen inte skulle kunna hålla mig vaken under hela jvm-finalen. När jag till sist bestämde mig för att gå och lägga mig frågade han om jag inte skulle kunna somna i soffan bredvid honom istället. Sagt och gjort, han hämtade ett täcke och jag somnade. När jag sedan vaknar, jag vet inte ens vad klockan var, så var det första jag såg tvskärmen där sverige ska få ta emot något pris eller något liknande, det var självklart att dom hade vunnit, så kollar jag bak på Alexander och upptäcker att han sover. Det var blandade känslor när han vaknade. Glädje över vinsten, men stor besvikelse att han just somnat före det avgörande målet. Som tydligen var ganska snyggt också? Det var lite komiskt.

RÖD DAG

Jag gillar att det är röd dag imorgon/idag. Både jag och Alexander är lediga! Tjoho.

TORSDAG


KARMA

Är lite mer än en timme tidig. Bea blev överraskad att se mig då hon inte ens börjat med sin första kund den här morgonen. Nu ska jag dricka massa varm choklad och spela spel på mobilen och hoppas att tiden flyger.

 

 


ONSDAG


SOMMARBOENDE

Dom vi hyr av frågade idag om vi ville bo kvar över sommaren. Väldigt lockande.

ONSDAG

Jag började min morgon med ett bad och kämpade med massa balsam för att ta ut mitt löshår för att sedan lämna in det på karma. Sedan följde jag med Julia och Alice till elgiganten där Julia köpte en ipad 2. Efter det roliga köpet så åkte vi in till stan. Julia hade tänkt parkera vid sjukhuset men eftersom det var storm ute övertalade jag henne att stå på ckparkeringen. Sedan sprang vi runt och köpte massa grejer hon behövde ha med sig till australien, mitt hjärta åker ju på tisdag och blir kanske borta i ett helt år. Kommer att sakna henne massor!! Gav bort ett fotoalbum med bilder på henne och mig som jag hoppas att hon ska sitta och kika i när hon är på andra sidan av jordklotet. Klockan 14.40 (udda tid) var vi och såg break of dawn del 1 på bio. Den var faktiskt riktigt bra. Efter bion satte vi oss på kitchen och drack te/kaffe och snackade medan vi väntade på skjuts av Alex.

TISDAG

Efter att jag slutat klockan åtta kom Julia förbi jobbet för att hämta upp mig. Vi träffade Viktor och satte oss ner och minglade i spelet ett tag. Julia och Viktor har inte setts sen USA typ. Båda ska ut och göra långresor nu i januari så vi snackade lite om det. Sedan laddade jag ner sfbio appen och upptäckte att break of dawn hade en visning och det var klockan 14.40, vilket var en besvikelse. Så istället såg vi the girl with the dragon tattoo.

SHEER COVER

Fick hem ett litet paket.

WORK

Riktigt trött men nu blir det jobb för hela slanten.

THE TWILIGHT SAGA

När jag slutade jobba igår la jag och Alle oss i soffan och såg eclipse. Eller jag såg och Alex snarkade i mitt öra halva filmen. Jag kände mig tvungen att se den eftersom jag och Julia ska och se den nya filmen på bio idag. Tråkigt att man hunnit läsa lite i tidningar och så om vad som händer, men jag är taggad ändå.

MONDAY

Frusen mango i micron, spaghetti på spisen. Jag ska snart äta innan jag åker och jobbar. Till spaghettin ska jag ha tomatsås, inte mango. Ifall någon blev orolig.

BREAKFAST

Jag stängde av väckarklockan när den ringde imorse och sov till typ 11. Kände mig lite sliten efter alla sena kvällar. Så det blev frukost vid 12 och nu sitter jag och ser 7th heaven.

ÅRETS FÖRSTA BAD


NEW YEARS 2011/2012



RSS 2.0