FREDAG

Det blåser som tusan ute i boviken. Träd har fallit och man hör i hela huset hur hårt vindarna slår. Som tur är så har jag en kille som, ja, ska jag vara ärlig så är han inte mycket att hänga i julgranen just nu, han är räddare än vad jag är. Han tror att ett träd kommer att falla över sovrummet och mosa oss och vill helst av allt inte sova här inatt. Det är tur att vi har varandra iallafall. Elen gick tidigare men är nu tillbaka, så nu ska vi se how I met your mother.
 
 

STOCKHOLM DAG 3

Sofia trodde att Alex var kortare än vad han utgav sig för att vara, så det blev upp till bevis. Sofia fick ta tillbaka det hon sagt. 
Vi trängde in oss i familjen Bäckmans bil som rymde precis 7 personer. 
Vi var på jakt efter ipads, Soffan och Jon köpte sig en ipad mini. Alexander var lagom avis efter det.
Vi svängde förbi en adidasbutik och handlade träningskläder och sedan förbi max för lunch
Jag och Alle gjorde ett sista ryck på stan innan vi åkte hem till familjen igen
 

STOCKHOLM DAG 2

Alexander med 6 månader gamla Willhard
Jag tror vi tittade på x-factor på datorn här
Tänk när underhållning var att titta på sin egen fot
Vi åkte in till stan och mötte upp Sebastian. Åt lunch tillsammans med honom och sedan gick vi och tog en smoothie, eller jag drack färskpressad apelsinjuice istället för en smoothie, mums.
Efter vi "fikat" klart gick vi till media markt för att jag ville kolla på en ny kamera. Vi hittade även en rolig dj-liknande iphonedocka där som var rolig att leka med.
Riktigt rolig att leka med
 
 
 
 

STOCKHOLM DAG 1

När vi kom fram till Stockholm låste vi in våra väskor och gick på stan. Alex kände sig som vanligt som en svans. En söt svans.
Efter lite vin tog jag till med peacetecknet och en pussmun på väg mot konserten. 
Vi hade fått en karta för att hitta till arenan. Turister... Det dröjde inte länge innan vi hittade strömmen av folk som också skulle till Friends Arena. 
Nere i folkhavet av SHM-lovers
Steve, Sebastian och Axwell
 
 
 
 
 

STHLM DAG 1

Vi åkte iväg mot Stockholm med 13.10 planet. Väl framme på Arlanda gjorde vi bort att äta lunch för att vi hade ganska tight tidsschema. Vi hann gå på stan till ungefär klockan fem. Jag har aldrig känt så många dåliga lukter inom loppet av en och en halv timme förut. På väg genom arlandaexpresshuset luktade det spya, centralsationen hade en speicell äcklig doft när man kom in genom dörrarna, när vi gick förbi Åhléns såg vi spya, inne på zaras herravdelning fes en man och gick iväg, ja, ni förstår. Jag hann köpa tre tröjor och ett par byxor på stan iallafall, sedan tog vi tuben till Solna C och taxi dom sista typ 700 meterna till Alex syrra. Där åt vi middag, gjorde oss klara, lekte med barnen och drack lite vin. Vi började sedan gå mot Friends Arena. Det var lätt att hitta, det var bara att följa strömmen. Skriver mer sen. Nu är det dags att hoppa av på Arlanda.


SÖNDAG


SHM


FREDAG

Framme på Arlanda. Det blir en lunch här sedan åker vi in mot stan.


TORSDAG

Jag är ledig nu torsdag, fredag, lördag och söndag. Idag ska jag tvätta och packa, för imorgon bär det av mot stockholm. Jag fick till slut en biljett till Swedish House Mafia. Jag gick in på ticnet igen efter att jag hade skrivit att vi blivit utan biljetter och sökte en gång till. Smsade Alex och sa att han skulle lära sig alla texter för snart så skulle vi på konsert. Det känns som att halva Skellefteå kommer befinna sig i arenan. Jag har hört väldigt många som ska dit. Kul jul, ska bli härligt med en weekend i Stocke. 

MANGO

Jag öppande mitt paket från mango idag som innehöll t-shirten på bilden. Den var lite mer beige i färgen än vad jag hade trott att den skulle vara men jag gillar den endå. Så den får stanna i garberoben har jag bestämt.

LÖRDAG

På lördagen jobbade Alexander, 11.00-14.00. Jag och Emil degade hemma i soffan och väntade på att Emil skulle bli körduglig. Efter att ha gjort alkostickantestet så brummade vi in mot stan. Vi kikade in i några få butiker innan Alexander mötte upp oss på MQ. Killarna köpte var sin skjorta och sedan åt vi lunch på kitchen. Jag åkte och jobbade till klockan 22.05. När jag hade slutat styrde vi en filmkväll och såg The Social Network. Emil hade aldrig sett den förr och blev eld och lågor. Jag somnade mitt i filmen... Dagen efter styrde vi pannkaksfrukost och såg filmen en gång till. Innan Emil började köra tillbaka till Östersund så åkte vi och åt lunch på Dallas. Ingen nyttig helg matmässigt blev det.

FREDAG

I fredags kom Emil till Skellefteå. Jag bytte pass med Rickard så att jag fick sluta klockan 18.00 istället för 20.15. När jag slutade åkte vi och beställde pizza på tre kronor, gick på coop och handlade chips och frukost, gick tillbaka till tre kronor och hämtade pizzorna som vi hade beställt och åkte ut till boviken. Jag höll på att sno någon annans pizza när vi var på pizzerian, det blev lite pinsamt för en stund, men till slut kom vi där ifrån med dom rätta pizzorna. Vi hade en förfest i boviken, spelade hög musik, hade deep talk och sedan gick vi ut på Allstar. Det var evigheter sen jag var på Allstar. Det var faktiskt roligt där. 

INREDNING

 


ONSDAG

Jag har jobbat 09.00-18.00 idag. När jag slutade åkte jag och Alex till hans jobb för att rita på en sak. Båda var hungriga så på vägen hem så plockade vi upp mat från krysset. En pommeslåda med gurksallad i hörnet och ketchup över hela till mig och skrovmål till Alex. Imorgon blir det också jobb, 09.00-17.00. Sedan är det fredag, då kommer Emil upp till Skellefteå. Han föreslog utgång på fredagen och inget är väl omöjligt.

TISDAG

Alexander blev sjuk igår, så idag var han hemma för att krya på sig och jag var ledig från jobbet. Hur härligt är det inte att göra absolut ingenting? Älskar det. Vi har gjort en brasa, ätit muffins & sett på the big bang theory i våra mjukiskläder. Trivs verkligen. Nu ska jag se lite mer serier, äta lite mer saker som inte är mat och kanske ta en dusch. 

TWITTER

@ComedyTed är nog det roligaste twitterkontot jag följer. Ganska sjuk idé att starta ett twitterkoto efter en nallebjörn som är med i en biofilm. Men det verkar fungera väldigt bra, 154 816 följare. Bra jobbat Ted!

MUSIC


FARS DAG


TRIND

En tjej på mitt jobb har använt trind och fått jättelånga naglar. Nu hoppas jag att det ska fungera lika bra på mig.

KÅGE

Jag följde med mamma till kåge idag. Pappa hade lämnat massa grejer i en gammal bod eller vad jag nu ska kalla det. Och eftersom boden + huset som står på gården ska säljas så var det dags att ta ut grejerna vi hade där. Jag tog mest hem massa böcker, men även lite annat smått och gott. Alexander kom också dit ett tag och hjälpte till. Sedan visade Sonja oss runt i den gamla västerbottenskåken. Den såg ut att kunna bli ett riktigt mysigt hem efter lite jobb.

PARIS

Jag gärna fira nyår i Paris. Tror inte direkt att det kommer att hända, men det vore inte fy skam direkt. 

TORSDAG

Det blir jobb 08.00-17.00 idag. Det känns som att jag kommer vara rätt trött då jag slutar.

¨


ZARA


GREY'S ANATOMY

Jag köpte mitt tidsfördriv för när jag är ensam hemma. Grey's Anatomy säsong åtta.

TISDAG

Förra året den här tiden hade man snö upp till knäna. Det här året är gräsmattan fortfarande grön, eller den var det igår, idag är den full med frost. Men ingen snö än så länge. Men jag klagar inte. Så länge julen blir vit. På tal om något helt annat så fick jag en bild på en ekorre idag som hoppade förbi på altanen. 

MASKERAD

 

MÅNDAG

Det blev en bra måndag måste jag säga. Stina, Linnea V och Danne kom ut till boviken vid klockan två ungefär. Vi lagade lunch tillsammans, inget fancy, makaroner och köttbullar till gästerna, och till Dannes besvikelse var det utan brunsås. Klockan fem slutade Linnea jobba så hon hämtade upp mig och vi åkte hem till henne en sväng innan vi landade i Julias mysiga källare tillsammans med resten av deras tjejgäng för att dricka glögg och äta lussebullar. Vi tittade på halv åtta hos mig där Pål medverkade. Han fick servera sin middag och landade på 21 poäng om jag minns rätt. Allt som allt en toppenmåndag.

SHM

Jag har suttit som en tok på min iphone för att förskt få tag på Swedish House Mafias konsertbiljetter. När alla ståplatser tog slut ringde jag Alexander och sa att det fanns kvar VIP-biljetter men att dom kostade närmare 1300:- styck och frågan var ju hur mycket vi ville se det. När vi kommit fram till att det var värt det och jag skulle trycka vidare så hade mina reserverade platser försvunnit och kvar var bara 24:e novembers sittplatser. Jag jobbar den 24:e och förbannar ticnet att det inte gick som jag ville. Aja, vi får väl se vad som händer.
 

MASKERAD

Linnea bjöd på en riktigt rolig maskeradfest igår i sitt hus. Vi spelade beerpong med glas som Julia ritat fint på, och lekte en lek där alla ska hälla det dom dricker i ett glas som står i mitten av bordet och den som får glaset att rinna över måste dricka upp innehållet. När klockan närmade sig midnatt så åkte några hem och några gick ut på krogen.


MAKE UP

Jag har hunnit med ett snabbt besök på stan idag. Hade bara ett ärende - att köpa ögonbrynsskugga. Check.

FREDAG

Jag har varit riktigt slapp idag och inte gjort någonting mest. Har kollat lite på tv och klickat lite på datorn. Tittade på Rebecca Simonssons webbtvprogram Rebecca Stella, vilket var kul. Korta avsnitt om hennes liv. Om lite drygt en timme ska jag jobba. Trist att missa club fortunas event men någon måste ju jobba ikväll.
 

BIRDS

 
 
Jag tycker att det är mysigt när jag får se en stor flock fåglar simmar förbi utanför stugan eller när jag ser ett gäng fåglar flyga i en v-form på väg söder ut. En av många bra saker med att bo vid havet.

NY FOUNDATION

Jag köpte en ny foundation för några dagar sen på Kicks. Jag måste säga att jag gillar den. Det är Lancome Teint Miracle. Så nu har jag två stycken foundations som jag kommer varva mellan, den där och sheer cover. 

EM SOVRUM


ONSDAG

Ulf, Ulrika och Vendela var här igår och åt middag med oss. Vi bjöd på vegansk lasagne, supergott. Vi lät Ulf och Ulrika spela buzz för första gången, och sen så badade vi i jacuzzin som var 40 grader när vi steg ner. Det blev lite för varmt ganska snabbt. Men vi höll ut ändå. När piteåborna skulle hem var Ulf tvungen att ta på två stycken systemetpåsar på fötterna för att skorna var för blöta. Det såg rätt kul ut.

RSS 2.0