LÖRDAG

Jobbade 10.00-15.30.  När jag slutade stod Linnea redo med hockeybiljetterna och sin mobiltelefon som var full med sms från Fia som var stressad som en tok och bad att vi skulle skynda oss. Vi parkerade hos Alex päron och sprang mot ingången samtidigt som jag högt läste Fias sms för Linnea där det stod "löp då, vill inte missa introt". Behöver jag ens säga att hon var taggad? Efter matchen hyrde jag och Alexander en bra film som hette contraband. Den var spännande var enda minut typ. Nu är det godnatt. Jobb imorgon med. 

FREDAG

Linnea plockade upp mig i boviken kring tio och så började vi rulla mot Umeå. När vi kom fram hälsade vi på Linneas farmor och åt en macka, sedan gick vi runt på stan en liten stund innan vi gick och mötte Fia, Ekan och co. på någon restaurang. Vi sprang runt på stan lite mer, åt lunch och sedan åkte vi och handlade mat och åkte hem till deras lägenhet och spelade spel och åt middag. Tanken var att vi skulle börja åka hem vid sju, men det slutade med att vi åkte klockan tio på kvällen. Bra dag!

TORSDAG

Jag var ledig på torsdagen och dolade på hemma fram till kvart över fem då jag mötte upp Linnea, Ida, Rebecca och Amanda på Valentino och åt pasta. Mätta åkte vi därifrån upp till ladan och såg hockey. Det blev många mål och Skellefteå vann. Efter matchen följde jag med tjejerna till Elin där vi skulle se hollywoodfruarna men det blev svårt då Elin saknade internet så istället minglade vi bara. 
 

KÖPT I BARCELONA


ONSDAG

Har fört över dom sista mapparna idag från ena externa hårddisken till den andra. Från typ vitt hår till så gott som svart hår på bara några år. Så det kan bli. Nu säger jag godnatt, är ledig både imorgon och på fredag. Ska ta en härlig sovmorgon imorgon tror jag. Har längtat efter det sen i måndags. Om jag ställer klockan tidigt och får slå av den och fortsätta sova kanske jag blir ännu lyckligare av min sovmorgon. Fungerar det eller kommer jag bara bli irriterad på mig själv över den avbrutna sömnen? Låt oss se. Godnatt.

MÅNDAG

Det är måndag och jag har mest jobbat hela dagen. Jag fick inviga den lite tjockare jackan jag köpte i Barcelona idag också. När jag kom hem från jobbet överraskade Alexander med biljetter till Norra Brunn grejen. Kul, då är det spikat att vi ska dit. Nu ska jag hugga in på morötterna och dippen som står på bordet. Hörs och ses.

HOUSE

Hittade en hemsida som säljer häftiga hus, sommarnojen.

NORRA BRUNN

Den 19 oktober har folkparken fixat en komedishow till Skellefteå. Jag och Alexander youtubade dom ska ska komma hit för att se om det var något att hänga i julgranen. Och ja, jag är faktiskt sugen på att gå och kika. 

12.09.21

You and I got something. 

BARCELONA DAG 3

På morgonen checkade vi ut från hotellet och satte oss i en egen buss med guide på väg mot en vingård
Det första vi såg när vi kom fram var Hendrik Dorsin med kamerateam som sprang runt där
En bild på vår guide och högsta hönset på vingården.
Tommy, Linnea och Emma
På väg ut till vindruvorna som senare skördas och blir till vin
Dom var goda att äta som dom var också
Min favorit var cava. Cava är ungefär som champagne men med ett annat namn. 
Rött vin 

BARCELONA DAG 2

Dag två började med en bedrövlig frukost på hotellet som kostade 11 euro och ingen var nöjd med.
Sedan tog vi en prommenad till stranden.
Mackan blåste en rökring utan att ens röka
Vi låg och solade från elva till tre ungefär, det kändes ganska lagom. 
Vi var inte direkt dom enda på stranden den dagen.
Linnea lånade en snodd och satte upp håret så att hon kunde gå all in i strandspelen
Vi lunchade på ett ställe väldigt nära stranden
Vi gick på studiebesök på en marknad
 
 

Köpte var sin smoothie och smakade av varandra vem som köpt godast. Jag vann. 
Sedan började shoppingen. Jag som inte skulle shopppa kom hem med två jackor, två tröjor och två toppar.
 
På kvällen gick hela gänget utom Tommy ut och åt en bit mat
Tog en till härlig gruppbild innan vi gick vidare till en uteservering
Linnea och Mackan
Vi spittrade på oss kring tolv-ett på natten någon gång. Ena halvan ville gå ut och andra halvan ville hellre ät glass och prommenera runt i stan.
 

BARCELONA DAG 1

Morgonen började med lätt kaos då jag råkat skriva fel tid till Emma som skulle köra oss till flygplatsen. Så istället kom Viktor och plockade upp oss. Som tur var hann även Emma fram i ganska god tid också.

Utsikten från planet var inte så tokig
När vi kom fram till hotellet lämnade vi väskorna och bytte om och satte oss på en uteservering 
Vi beställde in sangria. Det kändes väldigt mycket semester och utlandet.
Fina Linnea
Vi hann se två brudpar gå ut ur samma kyrka inom loppet av ungefär 1-2 timmar.
Rickard, Tobias och Linnea på en bar som vi fördrev tid på medan vi väntade på att gå och äta där vi bokat bord
Vi körde killarna mot tjejerna (+ Tommy på tjejernas lag) och tog sedan en härlig gruppbild
Bild på biljardrummet där vi spelade
Tommy tog oss till det tredje bästa tapasstället i Barcelona.
Maten var god vill jag lova. Det bästa var en paprika fylld med kantarellstuvning. 
Hela hallen moröhallen
Linnea och Viktor
Efter maten började vi leta efter ett ställe att sätta oss på
På glaciar satte vi oss och minglade
Notan kom på en glad lapp. Halva gänget gick hem ganska tidigt medan andra halvan stannade ute hela natten.
 

BARCELONA

Nu tar jag mitt handbagage och åker mot Barcelona. Jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli spännande. Det är jobbet som bjuder på den här weekendresan. Det ska bli sjukt roligt att åka iväg med mina guldklimpar från ICA. Vi var ju i London tillsammans 2010. Sedan dess har vissa kommit och andra gått. Den här gången är det jag, Emma, Linnea J, Viktor S, Tobbe, Mackan, Rickard och Sandra som åker och möter upp vår chef Tommy som redan är på plats i Barcelona sedan förra helgen då första gruppen var där. LETS GO! Ses. 
Jag bjuder på en bild på mig, Fia och Emma från London 2010

HAIR

Det känns som en 50/50 chans att det kommer att bli fint, men nu slänger jag i den mörkaste färgen jag någonsin färgat mitt hår med. Jag håller tummarna och hoppas att jag kommer att tycka om det. Jag är egentligen nöjd med min färg som jag har nu (5/3) men varför inte testa något nytt. Hörs om ca en timme och ser om det blev en flipp eller flopp.

SÖNDAG

Började söndagen med en lång prommenad i boviken. Av en slump fick vi en visning av en stuga som ska säljas också. Vi fortsatte och gick tills vägen tog slut och sedan gick vi tillbaka. Började prata om vad man skulle göra om på stugan om man skulle köpa den. Älskar att renoveringsfantisera! Nu ska Alex börja elda i bastun. Vi tänkte köra en bada/basta kväll. Update: Badade för första gången i år i Sverige. Lite sen debut kanske men tänkte att det var nu eller aldrig om jag ska bada i år. Sprang och hoppade ner i vattnet i från bryggan. Är lite stolt över mig själv då jag i vanliga fall är en sån jäkla badkruka.

JACKA

Jag letar efter en stilren jacka liknande den på bilden, fast i en annan färg. Får se om någon dyker upp.

NEW

Skjorta från Åhlens / Kortärmad med krage från Åhlens /
Kjol från H&M / Byxor från Bikbok / Skor från Skopunkten

ONSDAG

Idag har jag varit ledig och hemma med min träningsvärk. Efter att ha tränat två dagar i rad tar det nu ont att röra på sig. Jag började min onsdag med att städa, sedan kom Alexander hem på sin lunch så vi åt tillsammans. Efter det tog jag ner en bok och min kamera till vattnet. Solen var ju framme så jag tänkte att det skulle vara härligt att sitta ute. Jag började med att fota lite, sedan satte jag mig och läste. Läste kanske i 20 minuter utomhus innan det blev kallt och jag förflyttade mig in till fotöljen i sovrummet där det var varmt och mysigt. Snart har jag läst ut boken jag påbörjade att läsa för mer än ett år sedan. 
 

MÅNDAG

Jobbade 10-15. Hängde på jobbet ett tag innan jag började till och med. När jag slutade spenderad jag pengar på stan. Blev en hel del nya grejer. När Alle slutade åkte vi och gymmade på Friskis och Svettis. Alex fick mig att träna mina armar som nästan helt saknar muskler. När vi var klara åkte vi snabb förbi Alex mamma och sa hej.


LÖRDAG

Klockan 06.00 började jag på lördagen. 1/9 varje år innebär inte bara höst, utan inventering också. Jag önskar jag kunde säga att det var en dag jag sett fram emot, men jag har lärt mig att det är fult att ljuga. Lite mysigt är det dock, att alla är samlade, fikar ihop och lika trötta tillsammans. Jag slutade 16.00, åkte hem och duschade, tog fram chips och väntade på att mina arbetskompisar skulle dyka upp. Vi lekte lite lekar och försökte pressa ur Tobbe vem han tycker är bäst och sämst i mejeriet utan framgång. Alla skulle köra sin musiklek och jag vet inte vems som var sämst... 







FREDAG

Steg upp och skulle egentligen städa men tappade orken till det och gjorde ingenting istället. Tills Ekan och Fia kom förbi och tittade in i mitt ostädade kaos. Vi åkte till ICA där dom skulle skicka iväg 100 paket. Vi svängde förbi en lokal där det vankades 30-årsfest för att bedöma om Ekan gjort bra ifrån sig vilket han hade. Sedan blev det Waynes och fika. Äppelpaj och snick snack med Fia satt fint. Skulle vara duktig och träna efter det så vi gick till friskvård och bytte om och började köra. Tyvärr fick jag ont i huvudet och avbröt det och åkte hem med Alexander istället. Somnade i soffan vid 19 och vaknade vid 21 och ville lägga mig eftersom lördagen skulle bjuda på inventering 06.00. Vid 23 sa Alex "är du lika vaken som jag är?" och det var jag. Så vi klev upp och såg vänner och somnade sedan i soffan. 

TORSDAG

Åkte in till stan vid 09.00 med Alexander. Fikade på Stigs med honom och hans pappa innan jag prommenerade vidare mot Hufvudsaken där jag hade tid för att ta bort mina gelenaglar. Evelyn som jag vanligtvis går hos var uppbokad ett tag framöver och jag kände paniken över att dom vuxit ut så mycket och var tvungen att ta bort dom. Har haft gelenaglar i över ett år nu så lite konstigt känns det nu då jag klippt dom korta men, vi ser väl om jag gillar det eller går tillbaka och fixar nya. När jag var klar mötte jag upp Linda och Emma på Kitchen för en lunch. Var länge sedan sist så det var trevligt. Var även roligt att se Lindas mage som fortsätter att växa. Jag hann hem till mammsen en sväng också innan jag på kvällen jobbade. 

RSS 2.0