FREDAG

Kärleken till djur alltså. Nu när vi bott hemma hos min mamma ett tag så har jag fått mysa med min favoritkatt Misse väldigt mycket. Han sover alltid med mig och Alexander på natten, och jag har saknat att vakna upp med en liten pälsboll som ligger tätt intill en. Han har varit med i 13 år nu om jag inte minns fel. Vi skulle egentligen inte ha någon mer katt. Men så satt mamma hos veterinären för att avliva en hamster som vi haft som blivit akut sjuk. Bredvid henne satt en yngre kille med Misse som då var ett halvår i famnen. Hon råkade höra att han var där för att avliva Misse, som då hette Pimpen. Utan att veta vad som hänt så satt mamma i bilen på väg hem med världens finaste katt. 

TORSDAG

 

Jag skulle styra en liten sen födelsedagsmiddag med vänner åt Alexander. Vi spikade torsdag kl 19.30 på bryggargatan. I panik idag kom jag på att jag inte ringt och bokat bord. Självklart var det fullt också. Jag fick ringa runt till Evelina, Claes, Jennifer, Victor, Jessica och Alexander för att säga att vi måste styra om våra planer lite för att jag varit klantig. Så det blir att mötas på bisop arms för drinkar 19.30 och middag på bryggargatan 21.00. 


SUITS

Jag var väldigt trött imorse, men efter att ha tryckt av mitt tredje larm (ställer alltid tre eftersom jag är nojjig över att försova mig) så steg jag upp och traskade iväg till jobbet. Där hängde jag mellan 07.30+16.30. När jag kom hem styrde jag middag till mig och Alexander. Nu ska vi så igång det 7:e avsnittet på 3:ans säsong av suits. 

ONSDAG

Att man aldrig lär sig att lägga sig i tid då man börjar 07.30 på morgonen. PIGG!

UMEÅ

Vi var i Umeå i helgen och firade Alexanders födelsedag. Vi kom fram 18.30 på kvällen och började med att äta middag på Vessu med Patrik. Därefter gick vi vidare mot Rex och drack någon drink. Patrik som var rätt sliten från lagfesten på fredagen nöjde sig med te. En riktigt trevlig kväll som inte slutade allt för sent. Dagen efter åt vi en god hotellfrukost. Så mycket frukost att båda mådde illa. Sedan mötte vi upp Emil och drog runt på olika möbelbutiker. Inne på mio stod x-factor Oscar och fotades med massa yngre tjejer. Jag tänkte tvinga Alex att gå fram och ta en bild men det blev inte av. När vi var less möbler så åkte vi in till stan och lunchade. Det var kanonväder både på lördagen och söndagen så vi passade på att åka ut till Patriks stuga och fikade i solen medan hans familj jobbade med att bygga in deras nya badtunna. På kvällen plockade vi upp Bella och drog ut och åt. När klockan blev nio rullade vi hem igen.


MÅNDAG

Jag har inte varit någon stjärna på att uppdatera bloggen den här sommaren känner jag. Jag har massa bilder som ska in, men det får bli senare. Om en timme börjar jag jobba, 12-21 kör jag idag. 

SISA DAGEN

Igår gjorde dom här två stjärnorna sin sista dag på jobbet. Jag kommer att sakna båda riktigt mycket! Jag och Erik stängde tillsammans med Emma och jag filmade då han stämplade ut för kanske sista gången. Eller tills nästa sommar?
 

LÖRDAG

 
 

FREDAG

 
 
 
 
 
 
 

TORSDAG

 

ONSDAG

 
 
 

LÖRDAG

Jag och Alexander åt lunch på tuvan i solen. Galet billigt med en toast för 30 spänn. Vi gick och spanade lite på dom fina husen längst med älven, sedan körde vi till byske för att sola och ta det lugnt. Synd bara att det blåste jag var kallt i byske. Vi åt yttligare en lunch i byske på lanternan och åkte sedana hem till igen. På kvällen plockade jag, Erik och Alex upp var sin pizza på tre kronor och satte oss på altanen och käkade. Arvid, Lars och Frey gjorde oss sällskap, och så drack vi lite öl och drinkar. Tanken var att vi skulle gå ut senare på kvällen. Men det slutade med att vi stannade hemma hos Erik till två på natten. Klockan två följdes alla åt till statiol för lite nattmat innan alla gick olika håll hemåt. 

FREDAG

I fredags styrde Erik mat hemma i deras hus. Jag, Alex, Vidar och Erik åkte upp till solbacken och handlade på maxi och gick på systemet. När vi kom tillbaka lagade Erik en riktigt god och kryddstark pasta till oss. Jag styrde salladen. Min favoritsallad just nu är med melon, äpple, paprika, gurka, tomat och fetaost, MUMS. Lite senare på kvällen kom Arvid förbi och tre av Vidars kompisar som hette Tobbe, Robin och Johannes (om jag inte minns fel). Vi spelade poker i flera flera timmar. Så många timmar att man blir less. Det gick hyffsat för mig i början, sedan försvann tålamodet och pengarna. Inte allt men jag låg då minus.Vi hade dock bara gått in med en hunka var så jag grät inte precis. Alex hade åkt ut men fick köpa in sig igen och han lyckades nog ta hem mest den kvällen. 

BARCELONA DEL 3

 

BARCELONA DEL 2

 
 

TORSDAG

På torsdagen hängde jag på lilleputtlandet på dagen, efter att jag och Alexander beställt en säng och en soffa. Lilleputtlandet var precis lika fantastiskt som jag minns det. Och allt såg typ ut som när jag var barn också. På kvällen hade Jessica och hennes Alexander bjudit in oss för trerätters i boviken. Dom hade verkligen ansträngt sig och det uppskattar man ju alltid. På kvällen spelade vi galenpanna tills dess att det var dags att lägga sig. Vi sov i en av deras sovstugor. På morgonen hade Jessica och Alexander redan åkt och jobbat när vi steg upp. När vi skulle dra kunde jag inte hitta mina skor. Det blev nästan lite roligt. Jag sökte överallt där jag varit utan framgång. Till slut ringde jag Jessica som inte heller kunde förstå vart dom var... tills jag beskrev hur dom såg ut, och då klickade det, vi hade likadana skor och hon hade kastat in mina i deras rum.

ONSDAG

I onsdags hängde jag med Erik som är hemma nu ett tag innan han i slutet av augusti flyttar till Australien. Vi började med att käka sen lunch och snacka skit, sen gick vi ner till norrhammars basketkorgar och körde 21 och 7up. När vi var less på det gick vi ner till stan och tog en glass och mötte upp Alexander som satt och fikade med Sofia, Gunnel och Willhard på Lilla Marie. På kvällen åkte jag till Linnea som bjöd på middag och fest ett härligt gäng brudar och även några killar. Den speciella gästen var nog hennes pojkvän som man fick träffa för första gången den kvällen. Jag skippade utgången och drog hem, huvudvärken jag hade vägrade att släppa.
 
 
 

RSS 2.0