GOTT NYTT ÅR

ANNANDAGEN

FRIENDSNAGLAR

 
 

WHERE THE HEART IS
LUCIA

 

HEJ FRIDA

_________________________________________________________________________
 
 
Från: Julia
Ärende: Beställning
 
Hej!
 
Jag beställde en jacka från er som hette Frida för precis två veckor sedan idag.
Jag undrar hur lång leveranstiden normalt sett är?
 
MVH Julia

_________________________________________________________________________
 
Från: Angelica Kundtjänst
Ärende: Beställning

Hej Frida!

Tack för din mail! Din beställning kommer att levereras i slut av veckan. 
 
Med vänliga hälsningar,
Angelica
 
_________________________________________________________________________
 
Varför känner jag mig inte helt övertygad om det? Haha. Jag skrattade när jag såg att hon började mailet med att skriva "Hej Frida". Oj vad snabbt hon måste ha läst vad jag hade skrivit för att tro att jag var den som hette Frida tänkte jag. Och vad fort hon måste ha skrivit sitt svar till mig för att hinna skriva det på så dålig svenska. Inte för att det gör något, hon gjorde sig förstådd i alla fall och det är ju det viktiga. Problemet är bara att hon svarade på mitt mail jättesnabbt och utan att veta vilken produkt jag pratade om (uppenbarligen) så jag vet inte om jag vågar lita på att den kommer i slutet av denna vecka. Vi får väl se!
 
 

DAILY VITAMIN DOSE

Jag köpte en liten glasburk med texten daily vitamin dose på hemtrevnad. Jag tyckte att den var lite finare än plastförpackningen mina kosttillskottstabletter för vegetarianer kommer i. 

TAPET
Jag och Alexander var och kikade på tapeter i förrgår. Jag gillar tapeten på bilden längst ner här närmast texten. Den är rolig tycker jag, full med färg fast ändå med en vit grund. Tror att den skulle bli fin mot vårt vita golv. Problemet är bara att den förstör julkänslan rätt kraftigt. Fast hur kort är inte julen mot resten av året? Sen är jag lite rädd att den ska kännas för kluddrig då den väl sitter uppe på väggen. Alex gillar den men vill inte ha för mycket av den. Min tanke var att ha den i hallen och köket, vilket är en ganska stor yta. Vi får se hur vi gör. UMEÅ 

 RSS 2.0