INSPIRATION

 
 

HOMEJag och Alexander fick tummen ur igår fixade lite saker i läggan. Alex hade äntligen fått luckorna till badrumsskåpet, så han satte igång med att sätta upp dom medan jag fixade med blommorna och vasen jag köpt. När jag var klar med det så började jag att stoppa in foton jag skrivit ut i ramar. Jag försöker få ihop den där tavelväggen med personliga kort som jag skrev om tidigare. 
 

ONSDAG


Lunch på mysiga Lilla Marie med Alexander. Jag kunde inte bestämma vad jag ville ha mer, plättar eller en greksallad, så jag tog båda.

YLVIS

 
 
 

VINTERJACKA

Jag har klickat hem en ny vinterjacka, och den är fri från både dun och fjädrar, precis som jag ville att den skulle vara. Om ni klickar på bilden så hamnar ni på hemsidan där jag hittade den.
 

TAVLOR

 
Jag sitter och kollar på tavlor till lägenheten. Vi tänkte ha personliga foton i vardagsrummet. En hel vägg med 9-12 egna kort vi tagit genom åren. I sovrummet tänkte jag att någon av smäms illustrationer skulle passa bra, till exempel dom två som är på den övre raden av bilderna, och till köket funderar jag på dom två tavlorna från den nedre raden av bilderna som är från sealoe

NAGLAR


Nya naglar och denna gång i grått. Grått är flott. Eller var det kanske blått som var flott? Hur som helst så känns det kul att varva med någon färg mellan alla dessa franska manikyrer jag gör. Efter som att jag redan nu vet att jag vill ha fransk manikyr över jul och nyår så körde vi gråa matta naglar denna gång för att jag inte ska hinna bli less. 

HUNGER GAMES

Jag och Alexander kom nyss efter att ha sett Hunger Games Catching Fire på bio. Jag skulle egentligen jobba till 21.00, men jag lyckades fixa så att jag kunde sluta 20.45 istället. Direkt jag hade stämplat ut kom Alexander förbi med två tacos i en matlåda som jag slängde i mig. Ville inte vara hugrig då jag skulle se Hunger Games så han var snäll nog att ta med sig mat. Väl i bilen berättade Alex att filmen var över 2 timmar lång(!) Det kom även fram att han sett första filmen 2 gånger. What? Tydligen en gång med mig och en annan gång med sina kompisar då dom haft lite att göra. Jag retade honom för detta. För jag tänker att det är lite mer av en tjejrulle. Ändå var det fler killar i salongen än tjejer. Aja, filmen slutade abrupt tyckte jag. Men dom kunde väl inte göra den så mycket längre än vad den redan var. Jag kommer att se den 3:e filmen då den kommer också, jag vill ju se hur det slutar.

SOFFBORD

 

WEDDING

 
2005 åkte Alexander över till USA och bodde där i 1 år som utbytesstudent. 2010 kom en av hans kompisar därifrån och hälsade på oss i Sverige. På en vecka hann vi med att vara i både Luleå, Skellefteå och Stockholm. En riktigt rolig vecka var det. För några veckor sen landade ett brev från USA i vår lägenhet. Det var en bröllopsinbjudan till Lance och hans blivande frus bröllop i USA. Jag länkar lite inlägg från 2010 då Lance och Ben var här. INLÄGG 1. INLÄGG 2. INLÄGG 3. INLÄGG 4.INLÄGG 5. INLÄGG 6. INLÄGG 7.

BRYGGARGATANLunch på bryggar med Alexander och  Emil som är uppe i Skellefteå en snabbis. 

TISDAG


Nu har jag varit rätt inaktiv här igen. Jag ska lägga upp vad jag gjort dom senaste dagarna lite senare. Jag börjar med idag. Jag slutade jobba 16.00, åkte hem och såg senaste avsnittet av grey's, Alex slutade jobba och körde förbi bolaget och köpte två små flaskor vin, vi åkte och handlade på ICA, och just innan vi skulle börja laga maten så ringde Pål och Lina och frågade om dom fick komma förbi. Det fick dom. Vi pratade och åt jordgubbar, chips och vitlöksbröd medan middagen kokade på spisen. Vinet dracks upp och mario kart åkte fram. Lite vardagslyx en tisdag helt enkelt. 

MJÖLKKOMPIS


Jag har fått en mjölkkompis. Det hela började med att Magnus var utan mjölk och såg att det fanns ett mjölkpaket i kylen med mitt namn på, så han frågade om han fick ta lite ur det. Generös som jag är så svarade jag ja. Det gick någon dag och när jag satt uppe i fikarummet och åt min lunch kom Mange upp och började göra i ordning sin mat, sedan vänder han sig om och säger "Julia min bästa vän" jag avbröt och sa "ja du får ta mjölk" för jag förstod precis vart det samtalet var på väg. Därefter lovade han att köpa nästa mjölkpaket som jag skulle få ta ur. Sedan dess har Mange köpt tre mjölkpaket och varje gång har han skrivit båda våra initialer på mjölkpaketen. Win!

ONSDAG

Jag och Alexander bjöd med Tobbe att äta middag med oss. Vi slutade typ samtidigt den dagen så vi gick direkt ut i butiken för att handla. Grabbarna ville göra något enkelt som tacos, medan jag ville prova ett nytt recept på en typ av wrap som jag hittat på internet. Jag fick min vilja igenom. Den var god. Kanske inte lika god som tacos hade varit, men helt OK. Vi spelade såklart mario efter maten också.

HUMOR

 
 
 
Jag vet inte om det som står där är sant eller påhittat men det gav mig ett gott skratt iallafall. Om det på riktigt är folk som försökt få tillbaka lite pengar genom att klaga på så här sjuka saker så vore det sjukt kul att höra vilken respons dom får av resebyråerna. Man får säkert ett artigt mail tillbaka i stil med "Hej. vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att sanden var för sandig, vi borde ha skrivit ut det någonstans så att ni var mer förberedda på det. Men tyvärr kan vi inte ge någon ersättning för ert besvär".  Fast dom egentligen skulle vilja skriva något heeelt annat.

INSPIRATION

 
 

FARS DAG


Mange tyckte att fars dag borde vara en hel helg full med fokus på alla pappor och skrev ut en skylt på vad alla dagarna under den helgen skulle heta, sedan stoppade han upp lappen på vårt jobb. Tror många har firat idag. Jag fixade mossa till min egen pappas grav och tände ett ljus och gjorde fint. Blev ändå nöjd med resultatet. Hoppas alla ni fått en fin fars dag också. 

FREDAG


Jobbade 08-17, drog hem till Tobbe i ca 30 min innan Alex hade slutat, åkte förbi mamma en sväng, blev hungrig så vi körde till tre kronor och åt pizza, mötte Claes och Evelina på ICA Morön, köpte ost och kex, åkte hem till oss, och där är vi nu. Medan dom andra fixar så skrev jag detta, hehe. Hörs!

LÖRDAG

ALLAHELGONA

En dag då jag tänker extra mycket på dig pappa. Jag ska precis åka iväg och tända ett ljus. Puss
 

RSS 2.0