WEDDING

Det närmar sig med stormsteg. Snart ska Lance gå från att vara Seinquis pojkvän till att bli hennes man. 

M

Du ser inte ut som förut. Jag har rakat av dig ditt hår på huvudet, och nu efter månader av cellgifter har ditt hår fallit av. Dina ögonbryn är nästan borta och likaså dina ögonfransar. Jag orkar knappt tänka på det, jag lever i förnekelse. Men då och då kommer allt jag gömt undan fram och det brister för mig. Jag blir den ledsnaste människan i världen känns det som. Jag gråter och det tar ont i hela mig. Allt är så jobbigt och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag hälsar på dig alldeles för sällan. Jag håller mig upptagen med allt annat för att verkligheten tar så ont. Men vi ska ta oss igenom det här, min älskade mamma.

BÄBIS


Sara fick en liten Ella för snart två veckor sen. Den 13/4 kom hon till världen för att vara exakt. Jag och Fia är och hälsar på dom. Det är första mötet med den lilla tjejen som just nu ligger i mitt knä och myser. 

BRA PROVAT
SHOPPING!
FEST I LONDON


När jag står med kortet i kortläsaren och ska precis slå in koden frågar han i kassan "How old are you?" 

Jag svarar att jag är 24 år och han säger "Okey". Sen får jag mitt kvitto i en påse och går tillbaka till hotellrummet.

FEST I LONDON


När jag står med kortet i kortläsaren och ska precis slå in koden frågar han i kassan "How old are you?" 

Jag svarar att jag är 24 år och han säger "Okey". Sen får jag mitt kvitto i en påse och går tillbaka till hotellrummet.

RUMSKOMPIS
LONDON BABY!

Typ såhär taggad är jag på att åka iväg till London med 6 riktigt härliga personer. SEMESTER! 
 

2013 
 
 
 
 

LÖRDAG

Sitter i mina mjukiskläder i soffan och ser på big bang theory. Jag väntar på att Julia ska komma över, hon slutade jobba 17.00 så hon kan inte vara så långt borta. Ikväll ska vi gå ut och äta på bryggargatan med Rosanna. Men först ska vi leka frisörsalong och byta om. Jag hoppas på en rolig kväll! Jag kanske till och med får sovsällskap. Alexander är i Stockholm just nu nämnligen. Han började i Örebro och var där torsdag, fredag. Nu blir det lördag och söndag i huvudstaden. Eftersom Julia har en bit till boviken så finns det en viss risk att hon hakar på hem till mig efter kvällens slut. 
 

SÅ KONSTIGT!

 
Jag och Alexander håller på att städa och gör oss redo för att åka och handla. Jag ska byta om och bestämmer mig för att ta på mig en av mina nya tröjor som jag köpte i Stockholm. Jag går in i sovrummet där jag har påsarna med kläder. Jag sätter ner handen i en av påsarna, och jag tycker direkt att tyget känns konstigt. Det jag har handen på känns som en bh, men jag har inte köpt någon bh i Stockholm. Jag tar upp påsen och kollar vad det är för något - twilfit. Men vi har inte varit på twilfit. Jag ropar på Alexander och frågar honom, och han ser lika frågande ut som mig. Vi ringer till hans syster som vi bodde hos för att höra om hon köpt något där, men icket. Hahaha, alltså det är sjukt!?! Vi har någonstans snott någons påse med underkläder! Men vi har absolut ingen aning om vart.... På stan? På tunnelbanan? På arlandaexpress? På flyget kanske? Vi har ingen aning. Så nu är frågan vad vi ska göra med stöldgodset? Om någon vet att dom saknar en påse från twilfit från flyget mellan Stockholm och Skellefteå i måndags så kan ni ju höra av er till mig och vara arga. Annars undrar jag vem av mina vänner som har storlek 80C på bh:ar och vill uppdatera garderoben lite.  HEhe. 

BIRTHDAY PRESENT

Eftersom att vi var i Stockholm på min födelsedag så passade jag på att köpa kläder till mig själv som present till mig från mig. Det blev en härlig shoppingrunda, jag var ganska generös med mig själv  vid tanke på att jag egentligen ska spara pengar till USA. Vid sextiden tog vi tunnelbanan tillbaka till Solna där vi åt middag och fikade med Alexanders syster och hennes familj. Planet hem gick 21.20. Det blev lite stressigt men vi hann med planet. Än en gång fick jag en påminnelse att jag borde bättra på min kondition. Väl hemmai Skellefteå i vår lägenhet igen styrde Alexander en fruktbricka och så blev det dags att öppna presenter. Jag trodde ärligt talat inte att Alexander köpt något eftersom jag sagt till honom att det inte behövdes eftersom att vi ändå skullle till Stockholm. Men under presentpappret, i en tandborstskartong låg en annan katrong. EN IPHONE 5S! Jag som så länge velat byta telefon. Han kan det där med presenter Alexander!
 

RSS 2.0