CASTELLO

Vi fick 15-åriga Castello idag, och den här killen är ett charmtroll. Så mysig och snäll. Han ska bo med oss i några veckor. Eftersom att han är nyopererad så har han en tratt på huvudet. Det är kanske inte så omtyckt men vad ska man göra. 

HUSFEST

I lördags var jag och Alexander bjudna på husfest hos Linda och Johan. Dom flyttade in i sitt nya hus ungefär samtidigt som jag och Alex flyttade in i läggan. Eftersom det var första gången vi var där så passade vi på att köpa en liten inflyttningspresent och blommor. Det var ett helt gäng människor hemma hos värdparet. Johan drog fram gitarren och så tog gruppen ton. Alexander tog kanske mest ton av alla... Det blev en riktigt lyckad fest! Vi hann till och med ta en klassisk skolkortsbild. 

SEVEN YEARS

Jag minns absolut första gången jag såg Alexander, jag satt på McDonalds med min dåvarande bästa vän Sanna, och så gick han förbi utanför fönstret. Han hade på sig en hoodie och ett par jeans. Vi hade någon månad tidigare börjat skriva med varandra på MSN. Första gången vi hängde var 2005 och det var i Stockholm. Vi gick på stan och jag minns att jag tyckte att han var så annorlunda från alla andra killar jag kände då. Vi hade otroligt roligt ihop den dagen. Och när vi kom hem till Skellefteå fortsatte vi att hänga. Jag har så många minnen tillsammans med den här killen. Både från tiden innan vi blev tillsammans, och från de 7 åren vi varit ihop. För idag är det 7 år sedan vi blev tillsammans. Alexander kom hem till mig den 21 januari 2007 och sa att han ville vara min pojkvän, och sedan dess så har han varit det.

INSPIRATION

Jag är en riktig sucker för fina bilder. Jag älskar inspirationsbilder på allt möjligt, kläder, djur, inredning, kärlek, you name it. Hittade ett instagramkonto med många fina lantliga bilder förra veckan. Användaren heter louiselj i fall någon är sugen på att gå in och kika. Hon lägger mest upp bilder på blommor och mat vilket jag vet att många stör sig på, men jag är en av dom som gillar matbilder så bring them on säger jag.

HEMTREVNAD

Jag och Alex var och köpte lite nya grejer till lägenheten på hemtrevnad. Bland annat tre stycken plastblommmor som just nu står på tvbänken. Min utsikt från soffan fångade jag med kameran.
 

SÖNDAG

Kan man göra annat än älska söndagar? Jag bad om blodapelsin och in kommer killen med en hel bricka med frukt. Att se serier och äta frukt i sängen är ett perfekt sätt att spendera en söndag. Jag har även hunnit jobba idag. 10-15 fick det bli, en timm kortare än tänkt då jag kände mig halvdålig idag. Sedan åkte jag och Alexander upp på solbacken och köpte två nya örngott vi beställt. Därifrån åkte vi in till stan, jag försökte lura iväg Alex att köpa blodapelsiner så att jag skulle kunna gå och köpa NHL 14 till honom i present, men tyvärr hade Game i stan slut av det spelet för PS3. Blev i alla fall tre blodapelsiner rikare. Vi åt middag på Wok n roll och direkt vi kom hem däckade vi i sängen och sov till åtta-nio. Då vi vaknade försökte vi få ihop en semeter tillsammans, Alex styrde fruktbrickan på bilden och vi såg serier. Nu blir det mer av det. Ciao.
 
 
 

LÖRDAG

Denise skämde bort mig och Emelie igår med värsta ostbrickan. Ost, kex och massa prat satt fint som lördagsaktivitet må jag säga. 

INSPIRATION

 

LÖRDAG


Jag, Julia och Alexanders syster Sofia satte oss ner på stans mysigaste fik Lilla Marie och pratade dittan och dattan. Mest prat blev det om tjejernas år utomlands. Julia som nyss kommit hem från Australien efter två år och Sofia som spenderat två och ett halft år i USA när hon var i samma ålder som oss. Mycket trevligt!

JULDAGEN

 
 

RSS 2.0