BESLUTSÅNGEST


Jag har i över en veckas tid velat fram och tillbaka med om jag ska åka till Östersund i helgen och hänga på Storsjöyran. Jag tänker mig ett hav av människor som i solen står och lyssnar på bra artister och smuttar på en cider. Man bor på en camping och känner gemenskapen och glädjen över att det är festival. Bilen går imorgon 05.45. Men jag har inte gett bort mina jobbpass, och med flera borta från jobbet vet jag inte ens om det är möjligt. Det är helt klart lättare att bara skita i det. Jag ska vela lite till nu tror jag. 

ONSDAG

 
 

TISDAG

 

EMIL & BELLA

 

ED SHEERAN

Min absoluta favoritartist just nu är Ed Sheeran. Han har släppt ett gäng härliga låtar som jag kör på repeat på spotify. Om och om igen går dom, vilken röst den mannen har. Sen att han skriver sina egna låtar gör honom inte sämre. Det är kanonväder ute idag, jag sa hejdå till Alexander kring klockan nio imorse när han åkte iväg till Östersund med sin föredetta chef Ulf, sedan gick jag ut i solen. Eller jag tog cykeln ner på stan först för att köpa nya hörlurar, jag pajjade mina när jag var i Umeå med mamma i onsdags. Efter att ha legat ute ett tag kände jag att jag ville ha en paus från solen. Så jag tänkte äta något nu och fördriva lite tid med att se en dokumentärer om Ed på youtube.

SJÖBOTTEN

Jag och Alexander plockade upp Viktor och Marie och åkte ut till sjöbotten för att njuta av kvällsvärmen. 

STADSFESTEN 3

 

STADSFESTEN 2

 

STADSFESTEN 1

 
 

SÖNDAG

Jag och Alexander hakade på bröderna Johansson och Stina till storsnäckhamn och solade hela dagen. Jag älskar vädret Skellefteå bjudit på hela veckan! Tänk om det alltid kunde vara sånt här glassväder. 

PICKNICK

 

LULEÅ

 

TYSKLAND-BRASILIEN

 
 

LÖRDAG

 

JULI

Så mycket att göra, så lite tid vid datorn. 


RSS 2.0