JULMYS

På väg till Matilda för lite julmys:)

PYNT

Hur jag fick användning av en avbruten lilja.


GATUSMAK


Fick min första bit av Gatusmaks mat idag. Tummen upp! 

TORSDAG


Hej hörrni. Jag saknar att blogga. Idag körde jag ett 08.00-20.00 jobbpass. Alex hade städat lägenheten och lagade mat åt mig. Det blev tacogratäng i soffan till ett vänneravsnitt. Nu tänkte jag borsta tänderna och typ lägga mig? Måste ladda om inför morgondagens 07.00-18.00 pass. Har även bokat in en tid hos frissan för att sätta om löshåret. Så klockan 11.00 ska hon få lugga mig. Tänkte prova äta Gatusmaks vegetariska burgare också. Dom öppnade sin foodtruck nyligt och det blir min första smakbit från dom, spännande!

LÖRDAG

Tacos på Morön. 

FREDAG
Middag med fina Rebecca och David på bryggargatan, följt av drinkar i bryggars bar. Det var deras första besök på bryggargatan, och tydligen har ingen av dom varit i Luleå heller.

TORSDAGBästa Evelina var hemma i Skellefteå, så  vi gick över till henne och hälsade på.  Det blev en kväll med kakor, te, rita och gissa, och med andra ord. Vi körde så att alla hann spela med alla, och Evelina förlorade med vem hon än var med. Vilket vi drog slutsatsen att med andra ord inte är hennes starkaste sida. I slutet av kvällen gjorde Alexander något sjukt och började skriva på en rapplåt till honom och Jonas. I handel snart! 

SÖNDAGFREDAGRSS 2.0