SUPRISE

I lördags var vi på Adams överraskningsfest för att han fyllt år. Han fyllde 24, men vi firade att han fyllt 30. Varför? Därför! Enkelt förklarat. Ida hade lyckats hålla festen hemlig och pyntat hela lokalen, så överraskad blev han.
Här har alla just ropat SUPRISE och kramkalaset började
Hanna gjorde på något vänster illa fingret, men det var inget Josfine inte kunde fixa!
Här ser vi hur glad Hanna var efter att fingret kändes som nytt igen
Jacke laddade upp för en puss. Helt rätt!
Ibland är man inte överrens i beerpong. Ett tydligt exempel på det ser vi här.
Macke gav Alexander sitt absolut allvarligaste ansiktsuttryck under ett samtal
Tim påstod att han inte spelat biljard på 10 år
Hanna visade alla att hon inte bara var drottningen av beerpong utan också att hon kunde trolla med kort.Vilken tjej!
 
 

NYÅR

 

✈️

Ni vet då man bokar en resa med lite för kort varsel och inser hur mycket som måste göras innan man åker... Det gäller att vara effektiv dom kommande dagarna😅


🎮

Vi bjöd Stina och Erik den 29/12 för att hinna umgås iallafall en gång innan dom åkte söder ut igen. Vi har inte träffat dom sen i somras, så vi pratade om det senaste halvåret, vi skrattade åt bilderna jag tog på Erik och Alexander på juldagen och spelade Mario Kart. Något Stina och Erik trodde dom var bra på, men icket!

MIDDAG

Bryggargatan hade extraöppet söndag 27/12 och måndag 28/12, så på Annas fantastiska inisiativ bokade vi ett bord till måndagkväll. Vi åt gott, uppdaterade varandra om livet och gick senare på kvällen vidare till Espresso House och drack te och fortsatte snacket.
 

ANNANDAGEN

På annandagen skulle vi egentligen ha vår årliga fest hos Elin, men tyvärr blev hon sjuk. Riktigt tråkigt att hon inte kunde vara med. Vi träffades istället hos mig alla tjejer + Simon. Det blev rätt trångt, men mysigt❤️️

JULDAGEN

På juldagen träffades vi hos Elin. Vin och dessa tjejer, det kunde inte blivit bättre! 
På kvällen gick jag och Emma ut på Verandan. Jag kunde inte betämma mig för om jag skulle ut eller sälja biljetten. Men jag ångrar inte att vi gick ut, det var mycket trevligare i år än förra året. Förra året kom vi då alla andra kom så kön var galet lång. Denna gång kom vi kring tolv och det var bara att gå raka vägen in. Efter en och en halvtimmes minglade gick vi på max och sedan hem och åt mat i sängen.

🎉

4 snabba från gårdagen

RSS 2.0