TORSDAG


ONSDAG


#enflotte


MÅNDAG

Började jobba 07.00 på morgonen och trodde inte att det var sant då väckaren ringde. Tacka vet jag snooze-knappen i sådana lägen. Efter jobbet åkte jag och Alex till Denise och Melker för att fira Melker som fyllde år med tårta och gófika. Jag tog ingen bild från fikat så istället snodde jag en parbild från Denise på dom två. Nu ska vi äta en otroligt sen middag och lägga oss. Vi hann aldrig äta innan fikat så det fick bli nu istället. Lite utlandskänsla är det på det hela.


SÖNDAG

På söndagen gjorde vi inte mycket. Vi var förbi lägenheten som nu är såld och kikade, gjorde mat och sedan jobbade jag 17-22. Så poff var den dagen över.


LÖRDAG

Min lördag startade med jobb. Jag hade ett pass som var från 11.00-19.30. Efter att jag hade slutat hörde jag runt bland mina vänner för att se om någon ville hitta på något. Det visade sig att hela Skellefteå skulle ut på krogen, och det var jag inte så sugen på. Jag tacka nej till alla festligheter och åkte istället och köpte chips som jag tänkte äta i soffan själv tills Alle kom hem från sin fest hos Wallmark. Sedan fick jag en snap från Linnea och ändrade mig och insåg att det ändå vore rätt trevligt att träffa folk. Så jag hängde på förfesten nykter och hade riktigt trevligt. När det var dags för utgång skjutsade jag ut en del av gänget till Brygg och så åkte jag och hämtade Alexander som hade flyttat sig från Wallmark på moröbacke till Larsson. Vi somnade till How I met your mother och sov i typ 9 timmar. Riktigt härligt!


FREDAG

Fredagen spenderas ute i Evelinas stuga i boviken. Hon och Sebastian kom upp från Eskilstuna dagen innan och styrde ihop en grillmiddag för mig Alle Julia och Peter. Även Erik kom förbi efter att han hade jobbat klart. Riktigt mysigt! Det var första gången vi fick se stugan efter renoveringen och imponerade blev vi. Efter en god middag spelade vi kubb och avrundade kvällen med rappakalja.


COS

Lite shopping fick jag gjort under dagarna i Stockholm. Bland annat denna jacka från COS som jag blev kär i. Jag tyckte att den var fin med den där vita toppen under så jag köpte den med. Samma kväll spiller jag rött vin på den vita toppen. Typiskt. Men jag tror att jag lyckades rädda den i tvätten! Phuu.


📷

Bjuder på några bilder som jag hade i mobilen från helgen. Jag har desto fler laddade på kameran, men dessa får duga tills vidare. Vilken kanonhelg🙌🏻


SÖNDAG

Det är söndag och vi har precis avslutat en fantastisk möhippehelg. Även svensexan är över och jag har fått tillbaka Alexander som varit på Island. Vi checkade in på ett hotell idag och tänker stanna till på onsdag. Alexander tyckte dock att rummet vi fått var för varmt så han pratade med dom i receptionen om detta och frågade om det gick att öppna ett fönster eller så. Han lyckades även klämma in att vårt rum inte hade en informationspärm i klagomålet. Riktigt sjukt! Kunde inte hålla mig från skratt. Då fönsteret inte gick att öppna erbjöd dom oss ett större och bättre rum. Så vi är två nöjda gäster. Mer om helgen senare! Godnatt.


RSS 2.0