BALLINGSLÖV

 

SÖNDAG


Jag och Alle mötte upp Erik och gick ner till stan och åt lunch på Dallas. Vi kände oss inte riktigt klara på stan efter lunchen så vi satte oss på Espresso House ett tag. På kvällen jobbade jag men mötte upp Alle Erik Anders och Marie på Olles efter att jag hade slutat. Härligt söndagshäng. 

LÖRDAG

Brännström bjöd på party i sin lägenhet. Vi var ett blandat gäng människor som samlades och drack vin och minglade. Senare gick vi vidare till brygg och dansade tills fötterna gjorde ont. 

 

FREDAG


Efter att ha jobbat 07.30-16.30 åkte jag hem och gjorde mig i ordning för en middag på Olles tak. Vi gick ner tillsammans med Anton och Hanna. Just innan vi var framme frågade Anton "har vi bokat bord?". Svar nej. Det hade vi inte, och vi var inte direkt dom enda som hade tänkt sitta ute på Olles tak i solen. Men vi lyckades hitta ett bord där det inte låg en skylt med texten reserverat. Det kallar jag flyt. Anders kom också dit och gjorde oss sällskap. Efter middagen ville vi ha lite miljöombyte och började gå från Olles. Vi mötte upp Tim och Josse på vägen som var ute och gick med världens minsta och sötaste Collin. Efter att ha stirrat på honom i 30 minuter så gick vi till Bryggar och satte oss ute med filtar och myste. Hanna skulle köra till Ö-vik dagen efter och Alexander skulle jobba så vi vek in årorna där kring tolv efter en mycket trevlig kväll. Anton och Anders fortsatte göra hyss till in på småtimmarna gissar jag. 

TORSDAG

Mamma bjöd på en god middag ute på balkongen ikväll. Man måste ju passa på att vara ute då vädret är så fint som det är. När vi kom hem fick Alex ett ryck och åkte och gymmade. Just efter att han hade åkt fick jag ett samtal från San José💗 Efter nästan en timmes snack la vi på och Alex gjorde i ordning en tallrik med frukt. Nu ska vi se How I met your mother och sova. Natti!

RSS 2.0