KOH TAO


KOH TAO

KOH PHANGAN

Alla vi pratar med blir lika förvånande då vi säger att vi ska åka från ön idag - en dag före full moon party. Men så är det, det är dags att bege sig mot Koh Tao och flytta in med Elin och Julia🌴


KOH PHANGANVi lämnade vårt sköna hotell med god frukost och pool i Koh Samui och åkte vidare mot den kända partyön Koh Phangan med egentligen noll intresse för att festa. Vi tänkte att det vore skönt med ett stopp innan vi tar oss vidare till Koh Tao som var vårt huvudmål. Vi flyttade in i en fräsch bungalow men som tyvärr saknar AC och eluttag. Vi fick dra ut fläktarna för att ladda våra iPhones... Prioriteringar som Fia sa. 


🔆

Det känns SÅ skönt att vara framme😀

SÖNDAG

Sista söndagen tillsammans på fem veckor💕

LÖRDAG

Jag gick på stan mellan 10-12 för att köpa det sista till resa. Jag har varit på stan onsdag, torsdag, fredag och lördag. Jag kan med andra ord inte ha varit effektiv. Åkte hem och lämnade grejerna och var hemma ett tag. Sen åkte jag och hämtade Alexander som hade jobbat och vi åkte och handlade tillsammans. Träffade Fia på ICA och taggade att det bara är två dagar kvar tills vi åker. Till lunch gjorde vi pizzor hemma hos mamma veganstyle. Det blev riktigt gott. Vi var proppmätta då vi åkte. Väl hemma igen började jag packa. Jag har sedan tidigare tvättat och lagt fram mina kläder, nu ska grejerna ner i ryggan. Mina två(!) nässesärer är så fulla att dom knappt går att stänga. Det är i dom all vikt sitter. Nu är pausen slut, tillbaka till packningen. 

💪

Tänkte vara lite hurtig innan resan och träna såhär på kvällskvisten. Hinner bara sätta foten innanför gymmet då jag inser att jag inte har några träningsskor med mig. Att hämta skorna och återvända kommer inte på frågan. Det blir jag och soffan ikväll. 

NAPA

Vi råkade hamna på en annan vingård än den vi skulle till. Som tur var så hade stället vi kom  till 30 minuter ledigt som dom valde att göra till en provsmakning och visning. Riktigt trevligt! 
Vingården hette Revana och fick många pluspoäng!
Vingård nummer 2 - Whetstone.
I väntan på vår uber som skulle ta oss till vår sista vingård som heter Silver Oak.
Hon som serverade oss blev snabbt vår bästa vän typ? Vi älskade henne. 
Man blir lycklig av vin visar vi tydligt på denna bild
Vi bodde i världens myigaste rum på ett hotell som heter Yountville. 
Denise och Melker kom över redo för att hoppa i poolen.
Men före vi gick mot poolen öppnade vi en flaska vin. Man skulle kunna tro att vi var less vin vid det laget, men icket.
 
 
 
 
 

SAN JOSE

 
 

LAS VEGAS

 
 
 

LOS ANGELES del 2

Efter en snabb lunch på Chipotle på Sunset Boulevard tog vi en uber till Sunset Ranch och började vår hike
Hann bara gå några meter så hittade vi en typisk turistbildsplats
Så jag tvingade Alexander att ta dessa bilder på mig.... 
En väldigt rolig heldag på Universal Studios tog slut då parken stängde
På kvällen gick vi ut och åt på vårt favorithak som låg nära hotellet
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAG

Tredje dagen i rad med huvudvärk. Vilket halleluja moment det var då den på eftermiddagen försvann. Jag låg i sängen till typ 16 innan den äntligen gick över. På kvällen åkte vi förbi Alex föräldrar för att säga hejdå till Sofia och barnen som åkte tillbaka till Stockholm, sen åkte vi till hemmakväll och köpte godis och kom hem lagom till då Mästarnas mästare började på tv👍

FREDAG


Ikväll ska vi fira Anton som fyller år idag🎈
Vi ska träffas på Brygg om 1 timme och Alexander kom just in genom dörren med en maxpåse. Så jag antar att maten är serverad! Over and out. 

😷

Sjukstugan här hemma fortsätter. Börjar bli rädd att jag själv ska trilla dit och bli dålig, men förhoppningsvis klarar jag mig. Vi har ätit orimligt mycket frukt och tömt en flaska kan jang, så jag bör vara safe va? Haha. Sömn är också viktigt, och nu säger klockan att det är läggdags.  Hadé!

RSS 2.0