FREDAG

Sitter på Arlanda och väntar på att få åka. Bjuder på en throwback till 2012 då vi var i London sist. 

LONDON BABY!

 
 
 

Nu tar jag flyget till Stockholm och möter upp Alexander. Han åkte ner redan igår för jobb. Vi ska sova en natt på hotell på Arlanda. Imorgon tidigt på morgonen tar vi flyget till London! LÄNGTAR.

 

 

 

 


SÖNDAG

Denna söndag har bjudit på shopping på solbacken med mor & teater med Alexander på Nordanå. Vi hade fått biljetter till 'Mammas nya kille' i julklapp av Alexanders päron. Så det fick bli vår söndagsaktivitet. Showen började 14:00 och pågick i ungefär 2 timmar. Efter pjäsen åkte vi och handlade på Kvantum och åkte hem och gjorde hummusmackor och såg det nya avsnittet av Shooter. 
 

LÖRDAG

Alex hade fått 4 lougebiljetter till hockeyn på lördagen, så vi bjöd över Fia & Limpan på lite vinmingel innan matchen. Väl på ladan kände vi oss hungriga så vi köpte vi var sin tacotallrik (utom Fia som klantade sig och valde burgaren). Matchen mellan SAIK-Karlskrona var riktigt spännande. I sista perioden stod det 2-2 och vi satt riktigt spända på våra platser. Härligt nog kunde vi lämna arenan som vinnare! Vi gick tillbaka hem till oss efter matchen och spelade 'absolut överens' och såg film. Härlig helg må jag säga. 

FREDAG

 

OLYMPUS PEN E-PL8

En ny kamera är på väg. Jag har suttit och jämfört massvis av olika modeller i alla möjliga prisklasser. Jag har scannat internet efter olika recentioner och kollat på alldeles för många youtubeklipp där dom testat olika modeller. Idag tog jag äntligen ett beslut efter många om och men - Olympus Pen E-PL8. 

LÖRDAG

 

RSS 2.0