FREDAG

Förra året körde Petter och Soffan en gårdsfesten på Åsgatan som blev väldigt lyckad, så i år körde dom en favorit i repris nere på gården. Himla mysigt!

TORSDAG

  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


På torsdagen möttes ett gäng gamla kollegor hemma hos Fia och åt mat från Wok n Roll och catchade up. Så himla roligt att hänga med dessa människor igen! Senare på kvällen gick vi ner till Stadsfesten och träffade massa annat folk.
HEEDSTEDT

I tisdags var vi hem till Tim & Josse som precis flyttat in på Moröbacke. Vilken vardagslyx det är att bli bjuden på mat och vin en tisdag. Gillart! Dom visade oss runt i huset och vi introducerade dom för kahoot. Mycket trevlig kväll som jag och Alle avslutade med en promenad hem.

SÖNDAG

Söndagen började med att vi städade lägenheten. Det är ingen rolig syssla direkt, därför är det skönt att ta det på en lugn dag som söndag. På eftermiddagen kom Mari och Viktor förbi och hängde med oss. Tanken var att även Evelina och Sebbe skulle komma, men dom fick förhinder. Det var inte igår vi hängde med Mari och Viktor så det var roligt att höra vad som hänt sen sist. Efter att ha ätit ananas, bullar och spelat kort tog vi bilen till Byske för att äta på Furugrund Hamn Café. Vi var riktigt glada för stickade tröjor och tjocka filtar när vi väl var där, för det var INTE varmt. På vägen hem kikade vi på stugor i både Byske och Boviken. Det finns så många fina/mysiga stugor! Jag vill gå in i alla för att kika hur planlösningen ser ut och hur dom valt att inreda. Men man får nöjda sig med en titt från utsidan. Efter vår lilla roadtrip så sa vi god natt och släppte av Mari och Viktor.

ONSDAG

Natten till söndag kom denna lilla kille till världen. Betydligt senare än vad vi gissat på babyshowern. Han måste ha haft det för mysigt i magen helt enkelt. När vi råkade springa in i mamma Hanna på gatan på Älvsbacka var vi inte sena på att tacka ja till att komma in till dom och träffa honom. Anton gick runt med honom på armen och jag kunde knappt förstå hur pluttiga han var. Under kvällen kom en hel drös med människor förbi för att säga hej. Mysigt värre!

 

MÅNDAG

 

MAGALUF DEL 1

 
 
 
 
 

TORSDAG

Alexander är resklar! 


ONSDAG

Onsdagen blev väldigt lugn. Jag fortsatte att packa och springa ärenden på stan. Fick äntligen nya naglar också! 

 

TISDAG

Tisdagens inleddes med tvättande och packande inför Spanien. Vi oljade även in bänkskivan och städade. Fullt ös i lägenheten var det. Kl 14:00 tog vi en paus för att åka till Alexanders föräldrar och fika. Mums! Sedan trodde jag att jag skulle iväg och göra naglarna. Tyckte att det var märkligt att det var satt en tid den dagen men jag ifrågasatte det inte. Det skulle jag kanske ha gjort. För där stod jag själv utanför dörren som ingen öppnande. Haha. Jag fick istället åka hem igen och fortsätta packandet. 

MÅNDAG

Tur att det är automatisk inloggning här på bloggen, för jag kommer knappt ihåg mitt lösenord... Efter en lååååång paus är jag tillbaka. Jag har massor av inlägg från bak i tiden som jag skulle vilja lägga in. Men jag börjar i någon form av nutid. Gårdagen för att vara exakt. Jag började måndagen med att hämta upp Alexanders föräldrar på flygplatsen. Dom hade varit nere i Stockholm och hälsat på Alexanders syster med familj. Efter det mötte jag upp Linnea som just kommit hem från utlandsstudier i Italien för en lunch på Lilla Marie. Brun och fräsch var hon. Min egna bränna från Nice är nu ett minne blott. Efter lunchen gick jag en vända på stan. Köpte solskydd och resorb inför Magaluf. Jag gick även loss på Åhlens rea innan jag till sist var tvungen att åka hem. På kvällen åkte jag, Alex, Fia och Emma till Jocke och åt bullar. Kramer mötte upp oss senare på kvällen för att se Baywatch på bio. Det var måndagen det. Tack o hej. 

 

RSS 2.0