AVSKEDSFIKA

Dagen innan Denise skulle åka tillbaka till USA träffades vi hemma hos henne på Kantgatan för en avskedsfika. Det är såklart alltid lika tråkigt när dom lämnar, men det fina är ju att man alltid kan hälsa på.
Här speglar sig Lo och Simon.
Camilla med lilla lilla söta Eddie i sin famn.

MÅNDAG

(null)
Kvällen spenderas hemma hos Elin och Stina som bjöd på tacos. Så gott och SÅ fin lägenhet! Blir lika glad varje gång jag ser den. Den har så mycket charm. Extra roligt var det att komma dit för att jag för första gången fick träffa Stina. En riktig toppenkväll blev det! Lite tråkigt bara att jag lyckades ta fel pendeltåg när jag skulle hem... Som tur var hade jag Alexander på luren hela tiden, han fick underhålla mig genom att berätta hur hans weekend i Rom varit. Jag har fortfarande aldrig varit i Rom så jag var så avis.

EMILS LÄGENHET

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Jag började måndagen med att fiffa till i Emils lägenhet. Han hade tidigare pratat med mig och Alle om att göra om där hemma, så nu medan han var i Rom började jag och Fia projektet i smyg. Vi köpte gardiner, massa ljusstakar, en duk, lite nya sängkläder och några blommor för att fräscha till stället och göra det mysigare. Han blev riktigt chockad (och glad) då han kom hem och skulle lämna väskan. 


STOCKHOLM

Söndagen spenderades i MOS. Vi började med med att shoppa lite, sedan mötte vi upp Sofia och Willhard för att luncha. Även Erik och Agnes dök upp! Himla roligt. Efter lunchen sa vi hejdå till Sofia och Willhard som skulle hämta Maloua på ett kalas i MOS, och så gick vi andra och fortsatte shoppandet. Jag kom därifrån med en stickad tröja och en vanlig svart t-shirt. Efter en lång dag inne i Mall of Scandinavia blev det dags att gå tillbaka till Emils lägenhet för att hämta Fias väska och säga hejdå. Hon var tvungen att åka hem, medan jag har två dagar kvar i Stockholm.

STOCKHOLM

 

(null)

Så roligt att få spendera en helg i Stockholm med bästa Soffan! Vi bokade lite spontant resan ner i söndags. Fia tog ledigt en dag så att vi kunde åka ner redan på torsdagen. Vi minglade mer än medel med vår taxichaufför på väg till Solna där vi ska bo. Emil var snäll och lånade ut sin lägenhet medan han och Alle är i Rom och roar sig. Jag tyckte synd om Alle som tyvärr blev sjuk bara några dagar innan han och Emil skulle åka… Väl framme i Solna mötte en arbetskompis till Emil upp oss och gav oss nyckeln.

 

När vi skulle sova så upptäckte vi att Emil bara hade ett täcke. Han hade två påslakan, men endast ett med täcke i. Det var först på morgonen vi hittade det andra täcket, eftersom Emil saknade taklampa så såg vi inte att det andra täcket låg på en pall vid sängens slut. Vad som var tur för mig är att Fia är världens varmaste människa som inte behöver något täcke. Jag väljer mina vänner klokt.

 

Vi spenderade hela fredagen på stan i olika butiker. Vår tanke var egentligen att åka ut till Gröna Lund och roa oss, men till vår besvikelse började det spöregna och vi fick tänka om. Vi tog en låång lunch och shoppade istället på dagen. På kvällen mötte vi upp Östlund och åt middag på Boquria. Alex syster Sofia skulle egentligen också haka, men hon blev sjuk och var tvungen att avboka. Efter många trevliga rätter där åkte vi vidare till ett ställe som hade shuffleboard och tävlade mot varandra. Två mot en. Den som var själv vann alltid visade det sig…MIDDAG & BIO

Jag & Alle mötte upp Ludde & Josse på Verandan och åt middag ihop. Det var första gången jag träffade Josse, så det var riktigt roligt! Efter maten mötte vi upp Soffan och Paul och gick på bio. Sämre torsdagar har jag haft.

INSPO

 

EDDIE

 
Eftersom Melker redan var på plats i studion för att fotas för ELON passade vi på att slå två flugor i en smäll och tog lite familjebilder på honom Denise och lilla Eddie. Jag och Alle åkte till Paris just efter att han föddes, så detta blev mitt första möte med honom. SÅ LITEN OCH SÖT! Smälte. Svårt att förstå att det var han hela tiden låg i Denise mage och växte. Han som var med oss till Magaluf i juni och hängde. Haha. Tyvärr var inte Eddie så samarbetsvillig som vi önskade när vi skulle fota, så vi fick nöja oss med dom ”få” bilderna vi fick. Det blev inte så få, men det var några poser vi inte hann ta bilder på. Men så mycket kärlek!

ELON ERIKSLID

 
Idag fick jag fota Alexander och hela hans personal. Kolla så fin han är i sin ELON-tröja! Riktigt roligt var det. Vi tog både gruppbilder och enskilda bilder på alla.

INSPO

 
Hittade denna dröm på hemnet och var tvungen att spara bilderna för inspiration.

STOCKHOLM

Vi landade i Stockholm just efter kl. 23, väntade in våra väskor och tog sedan en taxi hem till Emil som vad snäll nog att låta oss sova där. Dagen efter mötte vi upp honom och Alex syster Sofia för en lång lunch som ledde till en fika. Sedan strosade vi runt i Stockholm. Jag kikade på ett nytt objektiv till min kamera och använde Alexander som modell. Det blev inget köp, men jag blev lite klokare iallafall. Efter det åkte vi ut till Arlanda och väntade på vårt flyg hem till Skellefteå.

PARIS

 

PARIS

Det första vi gjorde efter att Evelina och Sebbe hade lämnat väskorna på rummet var att ta en Uber till en restaurang för att äta lunch. När vi är halvvägs framme blev vi omkörda av så många polisbilar att jag tappade räkningen. Såklart blev vi oroliga för att något skulle ha hänt, så vi kikade på våra mobiler för att se vad det kunde vara. Vi hittade ingenting på internet, så vi vet fortfarande inte var dom var på väg. Vi kommer nog aldrig få veta. Aja, tillbaka till lunchen.
 

Jag hade letat upp ett gäng restauranger i Paris innan vi åkte, så jag gav som förslag att vi skulle äta lunch på ett ställe som heter Daroco. Högt till tak och modernt inrett. Vi höll tummarna för att maten skulle imponera lika mycket som miljön i restaurangen och gick verkligen all in. Bubbel, förrätt, vin och huvudrätt, vi lunchade i timmar. Ett härligt sätt att starta resan på. I bordet bredvid oss satt ett franskt par och visade sin kärlek väldigt öppet. Vid tre tillfällen ställde sig båda upp från sina plaster och hånglade över bordet. Då förstod jag verkligen att vi inte längre var hemma i Skellefteå. Vid ett tillfälle kunde dom inte ha bordet mellan sig, så hon reste sig upp och satte sig i hans knä. Jag kunde inte avgöra om jag tyckte att det var fint att dom visade så mycket kärlek öppet, eller om jag höll på att tappa matlusten. Lite av båda kanske…


RSS 2.0