MYCKET NYTT

 
Jag har varit dålig på att dela med mig om livet på senaste. Egentligen dom senaste två åren om jag ska vara ärlig… Men men, 29/12 fyllde vi upp bilen med våra grejer och körde ner till Stockholm och vår nya lägenhet på Odenplan. Vi hade extremt tur med boendet och behövde inte ens leta. Vi hyr i andra hand av Alex systers granne. Samtidigt som vi bestämde oss för att flytta ner tackade dom tidigare hyresgästerna för sig. Sedan dess har jag hunnit både börja och sluta på ett nytt jobb, fått prova på särbo-livet med Alex, skaffat lite nya vänner och hunnit börja på ett till(?) nytt jobb. Mycket nytt på kort tid. Ny stad, nytt jobb, nya (och gamla) vänner, och ny bostad. Samt att jag större delen av tiden i Stockhom också fått bo själv, vilket i sig är nytt för mig. Jag och Alex var med varandra 24/7 medan vi båda bodde hemma och efter det så blev vi sambos och har varit det i 10 år. Så det är helt klart en märklig känsla att bo själv såhär mycket som jag gjort. Som tur är så är det enkelt att sysselsätta sig och få tiden att gå fort. Jag hade kunnat fortsätta skriva men jag såg just vad klockan var och bestämde mig för att det var klokare att försöka sova. Natti natti!

SÖNDAG

 
Söndag började med en lugn frukost i soffan. Jag hackade upp äpplen som jag täckte med kanel och så åt jag en skål med grekisk yougurt med bär som topping. Efter frukosten mötte jag upp Elin för en lång prommis i solen. Så härligt!!!
 Efter att ha gått ett tag blev jag och Elin hungriga. Vi började leta efter en restaurang att äta på och Hanna mötte upp oss. Jag och Elin köpte in två olika mackor och delade på dom. Perfekt att göra så då man inte kan bestämma sig. Efter att vi hade ätit gick jag och Hanna på stan en stund på jakt efter ett par skor. Men där runt 17 började energin ta slut och jag vände hemåt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se Mästarnas Mästare och äta kvällsfika.
 
 
 

LÖRDAG

Jag och Hanna ville båda ha en lugn kväll, så vi bestämde oss för att käka och se en film. Vi åt middag på Tures, skålade i coca cola och sedan köpte vi massor med godis och åkte hem till mig. Vi gjorde det riktigt mysigt och tog in täcket till soffan, bullade upp med kuddar och såg Crazy Stupid Love. Vilken lättsam och härlig film det är!

Vi insåg för övrigt medan vi var på stan att vi är en rätt bra match. Jag älskar att ta kort, men har ofta problem med att folk är obekväma med att bli fotade. Hanna gillar att bli fotad. Win win!


GREY

 

USINE ILE ROI

 
Lyckades få en fin bild på Alles smarriga lunch

BESÖK

 
Alles föräldrar körde ner vår bil i helgen och tog med vår TV från Skellefteå. Nu ska vi bara få upp den på väggen också… Lättare sagt än gjort. Vi gick ut och åt med dom på söndagen, tog en prommis i stan, kollade på lite inredning och avslutade kvällen i soffan framför Mästarnas Mästare. På måndagen träffade dom upp Alex syster Sofia för en lunch medan han jobbade och jag klippte mig. Sedan skjutsade vi ut dom till Arlanda. På vägen tillbaka från Arlanda besökte jag och Alle hans syster + hennes familj. Vi drack te och pratade hela kvällen. Mysigt värre!

CAFÉ PASCAL

 
Lunch på Café Pascal. Inte nog med att maten är god, stället ser ut som något jag skulle vilja flytta in i. Satt och förundrades över hur vacker all inredning var hela lunchen. Jag verkade inte vara den enda heller. Vi såg en kille som sprang runt där inne och filmade med sin mobil. Kanske vill han också att hans framtida hus ska se sådär mysigt ut?

LÖRDAG

 
 
I lördags var Alle och Siem på konsert. Dom var och såg Alles favoritartist Kendrick Lamar. Jag åkte ut till Elin och lagade mat med henne och en kompis till henne. Fullkomligt älskar att vara hemma hos Elin! Trivs som fisken i vattnet i hennes lägenhet. När Elins kompis hade åkt hem kom Siem, hans kusin och Alle förbi och drack gin&tonic med oss. Alle hade fått en vin flaska på hans 30-årsdag som jag hade tagit med till Elin. Mycket mysig lördag!

POM & FLORA

Älskar att vi bor så nära så många bra brunch-hak. Idag tog jag med Alle till Pom & Flora. Alles första kommentar då vi kom in dit var ”varför är det bara tjejer här?” 

Jag tittade mig runt och han hade inte fel. Det var kanske 3 killar och 40 tjejer där inne. Är vi kvinnor så mycket bättre på att bruncha? Haha


RSS 2.0