LÖRDAG

 
 
 

FREDAG

 
 
 

TORSDAG

 
 

ONSDAG

 
Jag har verkligen haft turen att via mitt jobb lära känna så otroligt härliga människor, som jag verkligen trivs i samma sällskap som. Därför hittar vi ganska ofta på saker även utanför jobbet. Som igår, då gick jag, Erik, Stina, Danne och Challe ut och åt tillsammans innan vi gick in på stadsfestenområdet och kollade läget. Bästa Linnea joynade oss också på Olles tak just efter att vi hade ätit. Ännu lite senare dök Viktor upp med Ludde. Sedan vandrade vi mot området och mötte upp Mackan i kitteltältet, där i från drog vi till verandan. 
 

NAGLAR

Jag lyckades få en tid hos Amanda som fixar mina naglar trots att hon var fullbokad denna vecka, vilket kändes som en väldans tur eftersom jag råkde pajja en nagel på midsommar. Vi körde ännu en gång med en ganska naturlig look, fast med ett matt lack ovan på den här gången för ovanlighetens skull istället för glansigt. 
 
 

TISDAG

Det har varit stört varmt idag. Det gillar vi! Jag låg ute och solade (läs svettades) i någon timme innan jag åkte till klipp1 där Denise fixade mitt hår. Sedan jobbade jag mitt första pass den här sommaren till 23 med Fia och Danne. Stina var också med fram till 21.15. Nu är det läggdags.


THE INTERNSHIP

Frågan är vad man ska göra ikväll, gå på bio eller städa ut stugan?

LÖRDAG

Vi vaknade klockan 12 av att Erik knackade på sovrumsfönstret. Han hade sovit över i den andra stugan som står på gården och ville bara säga att han drog hem. Jag fick lite panik av att kockan redan var 12, men det var ändå skönt att få sova ut. Det regnade ute så vi slapp det dåliga samvetet som tur var. Jag och Alex gick upp och la oss i soffan, och där somnade vi om. Norde och Jessica ringde och sa att dom snart skulle komma och hämta deras bil som dom lämnat kvällen innan, så jag och Alex gjorde ett litet ryck med städningen. Vi snackade lite om gårdagen med dom när dom kom över, sedan bestämde vi oss för att gå ut och äta tillsammans. Det blev på Olles eftersom allt annat hade stängt den dagen. Just innan tiden vi hade sagt ringde Jessica och sa att Norde hade somnat och inte gick att väcka, så jag och Alex började förereda mat att äta hemma, men just när vi börjat göra det ringde han. Då han hade vaknat och ville äta ute, så det blev till slut en middag ute. Efter att vi hade käkat gick vi hem till dom och hängde till halv två på natten. När jag och Alex kom hem till boviken igen höll solen på att gå upp och himlen och havet såg lila/rosa ut.  
 
 

CASAMINA

 
 

MIDSOMMAR

 

H&M

 
 
 
 

ONSDAG

Dagen började med att jag och Alexander åkte till Luleå. Vi hann träffa Aaro (länge sedan sist) och Mathilda hemma i Aaros lägenhet. Grabbarna pratade gamla minnen och vi skrattade åt galenskapen. När vi kom hem igen från Luleå var det bara att byta om och vända ut på vägen igen. Emma fyller år på fredag och ville fira med en middag på bryggargatan. Riktigt mysigt! Och kul att se henne igen. Det blir ju inte lika ofta nu då hon bor i Stockholm. Det blev jag, födelsedagsbarnet, Madde, Emelie och Denise som var och åt och hade trevligt. När alla började bege sig gick jag till Olles tak där Alex var med sitt gäng för kvällen. Jag sa ungefär bara hej där sedan åkte vi hem. 

TISDAG

Alle hade några grabbar över på kvällen som badade och bastade. 

PERSONALFEST

Erik styrde upp en sangria som Mackan som inte sa sig vara någon sangriaexpert hade svårt att kalla sangria
Linnea berättade att hon och Mike skulle ut och  resa och Malin behövde en kram efter det
Challe styrde grillen och hade 1000 frågor. Jag svarade med att ge ut Alex telefonnummer.
Danne och Challe hackade potatisen också. Efter en förlorad kluns fick Danne även styra rödbetorna. 
Erik och Fia tog klusen om vem som skulle göra salladen
Man såg på Erik att han blev glad då han vann och slapp hacka
Vi åt ute i lusthuset för att alla skulle rymmas. Jättemysigt!
Fia och Danne hade ett moment
Stina kom direkt efter att hon hade slutat kl 20.00 och joynade oss
Erik stod för drinkarna hela kvällen
Mingel i sofforna
Grabbarna grus
Mackan fick träffa sin stora idol - Bosse.
Bosse med alla sina lärlingar
Mysstund med Fia
Fia gjorde det hon gör bäst - vinar.
Matilda och Emma lyssnade på filmen jag gjorde då vi tjuvringde till ICA och skojade med Tobbe

SNAPCHAT

 
Det var Linnea som tipsade mig att jag borde skaffa snapchat, och jag var gjorde det utan att veta var det var. Nu är jag beroende. Det är så kul! Korta interna videos som man bara kan kolla på en gång och aldrig igen. Man kan även skicka bilder om man vill det. Gratis är appen också. Jag heter juliabomans på snapchat, så om vi känner varandra var god skicka en vänförfrågan. Tack på förhand. 

TORSDAG

Jag skulle egentligen ha jobba åt Tobbe, men jag ångrade mig och gav bort passet till Challe och hängde istället med Evelina i hennes stuga i boviken hela dagen. Den ligger galet nära där vi bor. Evelina höll på att måla en tallrikshylla, och jag hjälpte till lite grann. Men mest låg jag i en solstol och kollade på när proffset jobbade. 

ONSDAG

 
 
 
Jobbade till 16.15. Efter att jag hade slutat hängde jag med Evelina och Jessica ute i boviken ett tag. När dom hade dragit hem så åkte jag in till stan och satte mig på bishop arms med Alex, Elin, Denise och Anton. Vi drack någon drink och snackade. Sedan kom någon ut med en bricka med shots, och vipps så var det en fest. 

TISDAG

 
Vi mötte upp Pål och Andreas på skandiamäklarnas kontor inne i stan klockan 15.00 och skrev på kontraktet. På tisdag flyttar han som köpte läggan in och vi ger bort nycklarna. Vi kvällen kom Anton och Elin och hälsade på oss. Dom hade med sig fina Wilma också. Vi badade och åt melon och pratade om livet. Och det var den 11 juni, alltså prick en månad kvar till utflyttningsdags från stugan. 
 
 

MÅNDAG

 
Dagen började med kaos, jag hade börjat städa och stoppat in mat i ugnen när Mange ringde och sa att jag skulle jobba. Men det gick bra ändå, och efter att jag slutat gick jag till mamm och hängde där. 18.30 hade jag och Alexander en visning på lägenheten igen och innan vi lämnade den så skakade vi hand med han som var där och kikade. Så nu ska vi bara skriva på papperna så är den såld. 
 

SOLNEDGÅNG

Jag och Alexander tog en paus i flyttpackandet och gick ner till stranden och kollade på solnedgången och drack egenpressad juice. Nu ska vi fortsätta med det tråkiga och sedan lägga oss för imorgon så jobbar jag.

TILL SALU

Det råkar inte vara någon av er som läser den här bloggen som vill köpa en malmbyrå från IKEA i samma färg som på bilden monterad och klar för 300:-?   SÅLD.

KÅGEVÄGEN

Jag hade ju lovat bilder på lägenheten på kågevägen som vi ska sälja. Det kanske inte blev dom bästa bilderna, men man får väl ändå en idé om hur den ser ut. Tyvärr är det inga möbler i den, därför var det svårt att fota vardagsrum och sovrum tyckte jag. Vi har redan haft några visningar på den, så den kanske försvinner innan vi hinner lägga ut den på hemnet. 

OLLY MURS

 

OUT WITH THE OLD

Innan man slänger gamla tidningar så måste man väl läsa igenom dom först? Vi har hittat så mycket gamla saker nu när vi suttit och rensat. Aftonbladet från 2011 och allergimedicin från mars 2007 fick oss att inse att vi inte varit så duktiga på att slänga saker...

FREDAG

Det kommer bli en rätt så tråkig fredag för min del. Hela dagen och mest troligt kvällen kommer att gå ut på att flyttpacka och slänga grejer. Varför har man så mycket skrot? Som om det inte vore nog så måste det städas här hemma också. Så nu ska jag plocka och dammsuga i sinne. Hörs!

TORSDAG

Följde med familjen Sundberg till ett ställe utanför jörn och kollade på hundvalpar idag. Deras hund Anja fick 8 valpar för 4 veckor sedan. Dom var så små och så gulliga. Efter att vi hade varit där var mamma förbi och kollade på den nya lägenheten. Vi visade alla rum och hade med några prover på golv. Klockan fem åkte vi till Alexanders föräldrar och åt middag. 

ONSDAG

Vi kraschade Sebbes familjemiddag igår och satt där och snackade ett tag innan vi åkte vidare till Olles tak. Jag, Alex, Tobbe och Sebbe satt och snackade lite strunt där tills det att klockan blev nio. Då gick vi och såg baksmällan 3 på bio. Som vanligt rolig, men ingen verkar toppa den första filmen.
 

BRÄNNBOLLSYRAN


MÅNDAG

09.00 hade jag en tid hos Amanda för att fräscha upp naglarna. Jag valde att gör dom i en ganska naturlig färg den här gången och behöll längden. När vi var klara kring 11 så sprang jag iväg på stan och gjorde några ärenden. Jag hann även med att äta lunch på stan - själv. Jag började fundera när jag beställde om jag någonsin gjort det förr? Inte vad jag kan minnas. Men det var över förväntan härligt. Det var strålande sol när jag ensam satt och åt min goda macka från kanelen ute på deras lilla uteservering. Efter att jag hade ätit blev det snabba ryck att hinna till jobbet. Jag körde ett 12-21 pass och åkte sedan hem och la mig. 
 

YRAN

I helgen har jag inte varit så aktiv här på bloggen. Jag har hållt till i Umeå och roat mig. Men mer om det sen!


RSS 2.0