TORSDAG

 
Påsken kom tidigt i år och idag är det skärtorsdag. Jag har varit ledig och passat på och att träffa Emelie, Camilla, Erika, Denise och Elin på stan för en lunch. Gick en snabbis på stan sedan med Emelie och Elin. Köpte hem ett par byxor som jag inte hunnit prova än. Ikväll ska jag följa med Alexander och Anton på hockeyn. Tydligen måste jag ha på mig en AIK-tröja, så jag ska låna en av Alexanders mamma. 

10 LUNCHER

Fick ett mail av Magnus där det stod att jag vunnit 10 luncher på Kitchen. Kul! Jag plockade upp tidningen då jag var på stan tidigare idag. Vi har tyvärr ingen brevlåda så jag får aldrig hem megafonentidnigen till boviken. 

LÖRDAG

Igår var jag ut och åt med dom här babesen. Emelie hade bokat bord på bryggargatan åt oss till klockan sju. Vi satt där och åt och minglade till kvart över elva, då kändes det som att personalen ville att vi skulle gå. Det var fullt när vi kom dit, och när vi gick så var det bara vi och ett till sällskap i ett annat bord kvar. Vi betalade och tog en kvällsprommenad hem till Emelie där vi hängde i någon timme innan skjutsen hem kom närmare ett på natten. En riktigt trevlig kväll var det. 

HANGOVER 3

31 maj har baksmällan 3 premiär. Man måste ju som se den, bara för att.  

STEKPANNOR

Vi har två nya stekpannor sedan igår. Den mindre av dom är vår nya americanpancakespanna. Jepp, vi har köpt en stekpanna bara för american pancakes. Okej, den kanske kommer att bli använd för annat också, men den är främst för amerikanska pannkakor. Hehe. 
 

ONSDAG

Jag, Alexander, Ecke och Britt var igår på middag hos Alexanders föräldrar som båda nyligt fyllt 60. Dom bjöd på paj och en jättegod champinjonsoppa. Jag tog en snabb bild på bordet före vi satte oss ner tillsammans. 

SHOES

Dessa godingar är på väg hem till mig just nu. Jag lämnade igen dom andra jag hade köpt och tänkte att jag kunde vänta och se vilka fler modeller som kommer ut nu till våren. Det fick bli ett par från ZARA. Dom är nätta och stilrena. Måtte dom bara vara sköna och passa mina fötter också.

SÖNDAG

Har jobbat idag till klockan fyra. Åkte sedan hem till Alexanders föräldrars hus och gjorde en sallad som blev god. Nästa grej på schemat är att träna, så friskvårds nästa. När vi är klara på gymmet ska vi hem till Book och Jennifer och slöa lite. Jag hoppas att vi ska se mästarnas mästare som börjar ikväll. Magdalenas magrutor var inte att leka med såg jag på en bild i Aftonbladets bilaga.


DET ÄR INTE LÄTT

När jag började på mitt jobb så hade jag blont hår. Men dom senaste 3-4 åren så har jag varit brunett. Ändå kom det fram förra veckan att när Lorentz skulle säga vilken hårfärg jag hade så sa han att jag hade ljust hår. Jag var inte med i rummet när han sa det men fick det berättat sen. Killar, killar... Min hårfärg nu är väl i princip så långt i från ljust som man kan komma. Men det är tydligen inte så lätt att hänga med i svängarna. 
 

LÖRDAG

Hockey blir min lördagsunderhållningen. Jag tackar Tommy ännu en gång för att han inte ska gå, och för att han är snäll nog att låna ut sina biljetter. Woho. Jag är inte super intresserad av hockey, men jag tycker ändå att det kan vara kul att gå och kolla live, speciellt nu när det är slutspel. 

RAKNING

Jag fotade Alle imorse då han skulle raka sig (fråga mig inte varför). Vi tjejer må se roliga ut när vi ska böja ögonfransarna/applicera mascara, men killar ser minst lika roliga ut när det rakar sig.

INSPO


FREDAG

Att stiga upp före klockan åtta på morgonen även dagarna då jag är ledig har tydligen blivit min nya grej. Det är ganka skönt, dagarna blir längre. Idag hoppas jag på att lyckas dra med mig Alex till gymmet efter middagen. Det blev ju inte av igår så idag är det en ny chans. Förhoppningsvis är det inte så många där heller en fredag eftermiddag. Men för all del, jag kan ha fel. Alexander som har ett vad med en kompis om vem som ska vara mest vältränad 1 juni borde vara taggad på att komma igång nu. Beach 2013! hehe

JACK AND JONES

När vi var på jack and jones med Emil förra helgen så provade Alexander en skjorta som var snygg. Tyvärr fanns den inte inne i hans storlek så han som jobbade beställde hem en åt honom. Skjortan kom in till butiken i veckan och dom hörde av sig till Alexander. Dagen när vi skulle hämta den ringde Alexanders syster som undrade vad vi gjorde och Alex svarade att vi var på väg att köpa skjortan. När Sofia som hans syster heter frågade hur den såg ut så blev Alexanders svar "eeehhh, typ..ehh brunrandig?". Den är mycket brunrandig... Som ni kan se på bilden. 

TORSDAG

Jag klev upp klockan 07.11 på min lediga dag. Jag hade glömt beställa blommor och blev tvungen att skicka ett sms till Magnus på jobbet och kolla till när det var det skulle vara beställt. För att få det ur världen åkte jag in till jobbet och gjorde bort det på morgonen. Mamma kom förbi efter lunch och hängde med mig någon timme. Just innan hon skulle åka lagade jag en sen lunch, det fick bli palt utan fläsk med smör och lingonsylt. Sedan kom Alexander hem med migrän. Han gick och la sig direkt han kom hem och då kände jag att jag också var trött så jag gick också och la mig. Vid åtta bestämde jag mig för att vi var tvugna att stiga upp om det ska gå att sova inatt. 

TISDAG

Tisdagen började med jobb 07.30-16.30. Direkt efter matchen åkte jag och Alexander hem och gjorde middag. Jag hade ont i huvdet så jag tog en tablett och sov 30-40 minuter efter maten. På kvällen hade jag fått låna min chefs hockeybiljetter, så jag bjöd med mig Alexander för att se första slutspelsmatchen. Det hann inte ens gå två minuter innan brynäs tacklade en av våra spelare på ett riktigt fult sätt. Det slutade iallafall med att vi vann med 5-0. När vi kom hem efter matchen la vi oss i soffan och såg lite tv innan det blev sängdags. Började 07.30 dagen efter också så. 

SÖNDAG

Vi steg upp klockan 9 och åt frukost. Slog igång den sista filmen vi hade osett av dom 3 vi hyrde på hemmakväll på fredagen, och till min besvikelse så var den här också dålig. Vi hyrde 3 filmer och den ena var fan sämre än den andra. Den första vi började kolla på i fredags stängde vi av efter 20 minuter för att den var så otroligt kass. Efter filmen åkte vi till bowlingkompaniet. Vi började med att kika på golfsimulatorerna som finns i lokalen bredvid bowlingen innan vi väl körde igång. Jag kom tvåa första serien, men efter den andra serien så låg jag sist. Det blev himla jämt mellan Alexander och Emil, men Emil lyckades behålla första platsen och vann med 3 poäng. Efter bowlingen så körde vi in till stan, där det blev shopping på jack and jones. Det har som blivit en tradition att packa på Emil kläder och se om han köper något. Han kom ut med ett par jeans och en tröja, och Alexander köpte också en tröja. Vi sprang in i Jennifer och Victor en gång till på Kitchen, dom satt och fikade med Lina och Tugge. Två gånger på två dagar. Klockan 15 var vi bjudna till Alexanders päron på en tidig midddag/sen lunch. Jag som egentligen skulle ha varit ledig jobbade på kvällen. Emma på jobbet är i Mexico så jag fick ta hennes pass. 

LÖRDAG

Eftersom lördagen bjöd på kanonväder så bestämde vi oss för att packa lite fika i en ryggsäck och sätta oss ute
Vi hittade ett ledigt bord uppe på vitberget. Det var superhärligt att bara sitta och sola där ett tag.
Att ha med sig varm choklad är ett måste när man ska sitta i snön
När vi blev less vitberget tog vi bilen till byske istället. Därifrån körde vi till CK och lunchade på Kitchen, Jennifer och Victor satt också där när vi kom dit, så vi satte oss med dom och snackade lite strunt. Efter det åkte vi till ICA och handlade och landade sedan i soffan hemma. 
 
 

FREDAG

Emil tog bussen från Umeå upp till Skellefteå på fredagen
Vi gick ut på Kriti och åt på kvällen. Alex fick något ryck och beställde in tre shots med ouzo just före maten. 
Efter maten gick vi vidare till Old Williams 
Under tiden vi väntade på att biljardbordet skulle bli ledigt roade vi oss med dart
Det gick bättre med darten än biljarden för min del
Innan vi åkte hem igen gick vi förbi hemmakväll och köpte godis och hyrde film
 

HÖGTALARE

Alexander fick en miniliten högtalare som han tog hem av en säljare. Det är bättre ljud än vad man kan tro i den lilla saken. Riktigt smidig att ta med om man ska resa bort någon gång. Gullig va?

THE LONELY ISLAND

 
 

PAKET

Jag hämtade ut ett paket på posten igår. På skincitys hemsida hade jag provat göra ett hudtest för att se vilka produkter som skulle passa min hy bäst. Jag fick ett e-mail med svar och förslag på vad jag borde prova köpa tillsammans med 10% i rabatt för att jag gjort testet. Så jag gick all in och köpte lite grejer.

ONSDAG

Jag får en känsla av att datorn jag har snart kommer att ge upp. Den har varit med sedan början av 2011 (tror jag). Igår gjorde den något konstigt och Alexander sa "nu kommer den inte starta igen". Panik tänkte jag eftersom jag inte fört över alla bilder till en extern hårddisk. Men den startade (tack o lov!!!) och idag förde jag över bilderna. Hittade gamla nyårsbilder från något år sedan då vi var i ursviken hos Helena. Tyckte att det var lite kul. Jag har typ inte kollat på dom sedan dom togs. 

MÅNDAG

 

ÄLSKA MIG!

Jag bokade just två biljetter till Alex Schulman show Älska mig! Vi kommer att sitta på första raden och lyssna på vad herr Schulman har att säga någon gång i slutet av april.

PERSONALFEST

Lördagen bjöd på personalfest hemma hos Erik som hade huset för sig själv i helgen. Tanken var ett tag att vi skulle ha pjamasparty och att alla skulle sova över där, men Erik styrde av det och vi körde en vanlig fest istället. Emelie som är ny och inte fått jobba egentligen än fick vara med på sin första personalfest. Vi välkomnade henne med någon sorts shotrace i köket. 

RSS 2.0