MEGAFONENFESTEN

Megafonenfesten blev minst sagt lyckad! Smockfullt med folk, härlig musik och tilltugg. KUL! Vi var ett gäng brudar hos Emma före festen. Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Jag väntar otåligt på att klockan ska bli 19.00 så att jag får åka till Alexanders pärons hus och ta del av valborgsfirandet. Tjoho.

TRADERA SHOPPING

Skor från Acne HÄR. Hade jag haft 2500 kronor över så hade jag lätt slagit till.

ANNOYING

Så sent som igår var jag och satte alla naglar på plats. Det kändes amazing att äntligen ha det gjort. Det hann bara gå någon timme innan väster hands långfingernagel strejkade och trillade loss. Jahapp... Nu har jag en ny tid. Mitt tålamod börjar ta slut. Men den här gången kommer det säkert gå bättre!

MIN DAG

Jag ska luncha med Alexander nu kl 12, och efter det åker jag ner på stan och köper hårfärg. Tänkte passa på att träna när jag ändå har tid över för att sedan springa till Karma och fixa naglarna. Direkt naglarna är klara åker jag till jobbet. Hörs.

NYA NAGLAR

Efter en vecka är tre naglar lösa. En nagel var mitt eget fel för basketen, men dom andra två borde ha suttit. Jag har en tid på Karma idag för att sätta på tre nya. Detta blev en dyr och jobbig historia. Bu.

BAD TEACHER

Bad teacher har premiär den 25 juni.

SÖNDAG EN MÅNDAG

I måndags hängde jag och Alex med våra studerande vänner som var hemma på "lov". Det var en sjukt härlig dag. Solen stekte, vi spelade kubb, åt en riktigt god grekisk sallad till lunch och for och spelade 21 på norrhammar. Vi körde runt halva stan för att hitta en korg som funkade! När vi väl var igång och spelade så lyckades jag bryta min första gelenagel. SURT! Men inte lika surt som när Alex skulle dunka och upptäcker när han hänger i korgen att den är lös och med Alex under så åker hela basketställningen ner i backen. Det var otroligt otäckt. Men som tur var gick det bra. Några fula blåmärken och chock. Förutom det så var det en grym dag! Det kändes som riktig sommar, fast redan i april.
Gó-grekisksallad till lunch med bröd ute på gården


IPHONE PICTURES

Alexanders syster Sofia är på besök i Skellefteå med barnen. På bilden står jag och Noomi och chillar
Joanna fick ta stygnen och ta av kragen igår. Vilken lycka, nu är hon busigare än någonsin
Mamma bjöd på smörgåstårta efter att jag bad henne göra en. Tack!

LULEÅ 23:E APRIL

Helena fick jobba även när hon var ledig då jag tvingade henne att fixa mitt hår

Jag och Kakan försökte hitta till en restaurang som heter 'pastabacken' i Luleå. Med tanke på mitt ansiktsuttryck så gick det inge bra

Pastabacken hade stängt hela påsken så det blev middag på Allstar och efteråt lite mer vin på hotellrummet

Morgonen efter..

UNDERHÅLL MIG

Jag åker buss själv. Resan tar ca. 2 timmar. Behöver jag ens säga att det är tråkigt? Kan ni inte underhåklla mig? Skriva en vits, ställa en fråga, live chatta med mig i kommentarfältet. Whatever. Jag kommer sitta och trycka på uppdatera stup i kvarten.

MOT LULEÅ

img00967-2011042 (MMS)

Jobb 07.45-14.00. 20 min efter att jag slutat sitter jag nu på bussen på väg till Luleå där Julia och Helena väntar på mig med vin och förhoppningsvis middag! SES


HEMMA FRÅN JOBBET


Det känns fantastikt att vara hemma från jobbet. Jag ska äta varma mackor och se two and a half men samtidigt med Alex som sällskap. Igår var vi ut på O'learys en sväng. Allt vart lite halvdant. Snabb visit på en förfest hos grannen nykter för att sedan plocka upp Jullan och köra henne dom där 100 meterna som det är mellan där hon bor och O'learys. Vi satt där till ett någonting och minglade med hemvändare innan det blev hemgång. Ikväll får vi se vad det blir, festligt eller hemmamys. Vilket som blir bra. Nu mat!

51 MONTHS AGO


SMÖRGÅSTÅRTA

Nu ska jag och b-friend till min mor för att äta smörgåstårta och se project runway. Wie.


LEIGHTON MEESTER

Bilder på supersnygga Leighton Meester som blond och sedan som brunett. Solklar vinnare är det mörka håret enligt mig.

ANTON FLYTTAR

img00947-2011042 (MMS)

Anton och Elin ska flytta så jag och Alexander är i lägenheten och lägger bud på allt vi kan typ! Nytt bord, nya högtalare, ny matta och det kan absolut bli mer!


Hälsostudion

img00926-2011042 (MMS)

Hälsostudion, lets go!


KÄNDIS BOSSE

Alexanders pappa talar ut om hemskheterna för aftonbladet. Läs HÄR.

WORK

Nu åker jag och mina nypimpade händer och jobbar. Jag gissar att jag kommer att få snacka mycket vatten idag efter det norran gått ut med. Jag körde faktiskt nyss en liter vatten i vattenkokaren bara för att. Det känns som nyss jag satt och tyckte synd om dom i Östersund. Och så kommer samma skit hit. Kam an. Låt oss slippa.

FRANSK MANIKYR

2 timmar och 10 minuter samt 350 kronor senare.

FIXAR NAGLARNA

Idag är det min tur att bli ompysslad. Jag ska iväg till Clive Russel om några timmar och fixa naglarna. När jag fyllde år fick jag ett presentkort av min kära vän Julia som jag nu ska nyttja. Det blir gelenaglar, mina första någonsin. Jag har länge velat testa. Jag kommer att köra på klassisk fransk manikyr. Wish me luck :-)
En bild från thailand där jag mådde som en kung, massage och nagelfix

PIGG KL 07.15

Väckarklockan står på 08.00 men jag vaknar alltså 07.15 och känner mig pigg(!) Sjukt. Det har ju aldrig hänt förr. Jag vaknade, bad om min mobil för att kolla tiden och så säger Alexander "- fyfan, vad det är som luktar?!" Då har en katt blivit instängd med oss under natten och behövt gå på toa. Hon har valt att uträtta sina behov på vår nya vita fluffiga matta. Medan Alexander tar ut mattan burrar jag in näsan i täcket och så hör jag
Alexander upprepar "-fan vad bajs luktar dåligt, det luktar verkligen dåligt"
Den vita mattan vilar nu ute på balkongen

SÖNDAG 17:E APRIL

Ja, vad ska jag säga. Min pojkvän är sjuk, alltså oduglig. Jag tycker synd om honom. Hans nya grej är att ligga i fosterställning. Och min nya grej är att springa och ge honom vatten och piller. Wooho. Imorgon börjar påskveckan och jag ska jobba 6 av 7 dagar. Men jag är tillgänglig på dagtid för dom som vill sitta ute och sola med mig. Ja, jag räknar med bra väder. På tal om något helt annat så funderar jag på att börja blogga "listan" dag för dag. Bra idé?

NYTT FÖR 49:-

3 koftor från Vero Moda för 49:- styck.


WORK

Long time no see bloggen. Jag ska bättra mig. Men först söndagsjobb 11-17!

INSTAGRAM

Jag är supernöjd med min blackberry och tanken var att jag skulle köpa en ny blackberry när den jag har sviker. Men nu är beslutet inte lika tvärsäkert längre. Jag skulle kunna tänka mig att köpa en iphone istället. Av ett ganska underligt skäl kan jag själv tycka, instagram. Jag  tycker att det verkar riktigt roligt. Jag skulle uppdatera hela tiden, som en galning förmodligen. Jag älskar bilder, och därför skulle jag kunna tänka mig byta från blackberry till iphone. För instagram fungerar bara till iphone va? Eller har jag fått det där om bakfoten?

HALSBANDSKLOCKA

Ett snyggt halsband med en klocka längst ner som smycke.

FRÅN MANGO

Virkad klänning 699 SEK.


BUZZ OCH ANNAT

Gårdagen bestod av att se efter Joanna så att hon mådde bra. Julia var här med mig och passade. På kvällen styrde vi ihop buzz och med andra ord. Lite surt nog så vann jag inte i något av det... Självklart så vann han som är den sämsta vinnaren. Det är inte OK att skryta om sin seger på facebook via mobilen direkt efter man spelat. Idag ska jag åka till mor min på dagen och på kvällen ska jag jobba. På med AIK-tröjan och ställa sig i charken.

En ganska tam grej att göra

LILLAN OPERERAS

Det är en stor dag för vår lilla tjej. Klockan 08.00 ska hon vara hos veterinären för att kastreras. Jag är rädd att något ska gå fel. Jag har inte direkt längtat efter den här dagen, men jag vet att det är värt det i framtiden. Jag är ledig hela dagen så jag ska vara här när hon vaknar. Love u honey, lycka till ♥

KLIPPA KLISTRA

Innan jobbet idag hade jag tänkt hinna pyssla lite! Klippa klistra, alltid roligt.

LET'S DANCE SKEÅ

Det vore kul om det fanns något gym som hade duktiga dansare som kunde hårdträna en nu inför sommaren. Det känns som att det är nog rolig träning för att glömma bort att det är jobbigt också. Sen kanske vi kan krydda till det och ha någon som är duktig på att sy sätta sig och snickra ihop några glittriga outfits man bara använder en gång. Där har vi det. Eller spårade jag där på slutet..  Styr någon upp det här?

BEAUTIFUL PEOPLE


MIO



SHOES


MYSIG SOFFTID

One tree hill, frukt och mjölkchoklad

BAD PÅ EDDAHALLEN

MORGON! Nu ska jag ta min bleka och otränade kropp till edda för att njuta av lite bastu och bad. Perfekt start på söndagen! Sen får vi se vad som händer, jag är ledig hela söndagen vilket känns amazing. Hörs sen då.

DEN KOM, DEN SÅG...

... den får växa ut igen.



COVER SONG


LÖRDAGMORGON

En filskål med allbran, en skål med nesquikpuffar, en salta napparpåse och fem avsnitt cougar town senare... Jag mår typ lite illa. Jag har dock haft en väldigt trevlig start på min lördagmorgon.

JOBBAR PÅ MIN LUGG



LATMANS MAT

img00868-2011040 (MMS)

Mmm lunch. Jag skriver som min kära pojkvän skrev på sin facebook - är jag sveriges nya mästerkock eller? Bakpotatis från micron, kall cola från kylen och gräddfil.


EFFEKTIV

Upp kl. 07.05 (bara en snooze!) gick ner till tvättstugan och slängde in all smuts och efter det så var jag på gymmet. Hemma från gymmet nu och är redo att slänga in nästa tvätt. EFFEKTIV. Jag ska även befinna mig utanför cks dörrar 10.00 då det är BIKBOK REA 50%!

EN GARDIN TILL TACK

Jag och Alex var ner på stan och köpte gardiner för ungefär två timmar sen. Nu när vi skulle hänga upp dom så upptäcker vi att, oops, det är bara en gardin... Inte två. Utan en. Det står ju iof på paketet, vi kunde ju ha läst innan vi köpte den. Men sen så tycker jag att hon i kassan kunde ha påpekat att vi var idioter som bara skulle köpa en gardin. Aja, jag ska ändå ner på stan imorgon så.
När man inte läser på paketet så kommer man hem med en gardin istället för två

FOKIS SMINKNING

Jag brukar inte läsa Fokis blogg i vanliga fall, men nu var jag lite uttråkad och gick in där. Hittade en video när hon visar hur hon sminkar sig till vardags. Jag blev chockad när jag såg henne utan ögonmakeupen. Vilken stor skillnad det var! Och med det menar jag inte att hon var ful, snarare tvärt om.

GODASTE PÅ LÄNGE

Vi säljer jordgubbar för 9.90 på jobbet så jag passade på att köpa två paket. Åt några nyss tillsammans med en kopp varm choklad. Godaste på länge! Njöt och låtsades att det inte snöade ute.

NYA SEDLAR

De nya sedlarna kommer att vara i bruk år 2014/2015.

20 kr: Astrid Lindgren och naturmotiv från Småland.

50 kr: Evert Taube och naturmotiv från Bohuslän.

100 kr: Greta Garbo och naturmotiv från Stockholm.

200 kr: regissören Ingemar Bergman och naturmotiv från Gotland.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson och naturmotiv från Skåne.

1 000 kr: Dag Hammarsköld och fjällmotiv.

 

Från aftonbladet.


TYPISKT X2

Typiskt 1. Det är väl ändå typiskt. Igår när jag jobbade 12.30-22 så var det strålande sol, varmare ute i solen än inne på lagret. Och idag, när jag har en ledig dag så snöar det och är allmänt grått... Jag ville typ inte stiga upp imorse. Jag låg under täcket och var lite smått negg och tänkte att det fanns en chans att det kanske var roligare att sova.

Typiskt 2. Det är dags att köpa ny dagkräm, sminkborttagning, ögonfransböjare och foundation. Allt tog slut samtidigt. Typiskt igen! Det är inge roligt att lägga pengar på "måste" saker. Något som är positivt idag är att jag har tid att träna! Woho. Det var länge sen nu. Hälsostudion here I come!
Sol igår och snö idag, riktigt aprilväder.

VITA TÄNDER FÖR 500:-

Ska man våga testa? Jag är hyffsat anti gör-det-själv-kitt i vanliga fall, men jag känner mig ändå ganska sparsam (läs snål) nu när jag ska resa och vill ha så mycket pengar som möjligt till det. Någon som provat? Ris eller ros?

SAMBON OM LÄSK

På tal om knark så har Alexander sett på något tvprogram som handlade om läsk. Där sa dom att läsk är värre än knark för kroppen. Varje gång Alexander ropar "vad vill du dricka till maten?" och jag svarar "COLA" så säger han "är du säker?" Det slår aldrig fel. Jag har en egen Anna Skipper hemma.

"och jag lever ju än"

Folk i den här stan tycker om att prata om hockey, men idag fick jag höra en ny en "sist dom gick såhär långt, alltsà för 33 år sedan var första gången jag tog knark" citat av man runt 60 år. Med ett leende fortsätter han att säga "och jag lever än" som en liten uppmuntran till mig att följa i samma fotspår. Nej tack anonyma man runt 60 år, jag har sett dig rätta till din grej lite längre än vad som krävs på allmän plats...

LUGG?

Lite sjukt nog så är jag sugen på att göra något med luggen. Jag får sådana ryck ibland och går och impuls klipper i den. Sedan växer den ut och blir väldigt lång igen och så får jag ett ryck. Jag har aldrig vågat göra något extremt så att det syns tydligt, men nu är jag sugen på att i alla fall testa. Ingen kraftig hellugg, det tror jag inte skulle passa mig. Just räcker luggen till kindbenet typ som på bilden (försök ignorera det onda snart blinkande ögat) Ska jag göra det själv eller ska jag gå till en frissa? ELLER, ska jag först göra det själv och sen låta en frissa snygga till det jag gjort fel? Klipper jag nu hinner det växa ut innan sommaren om det blir fult.

VISNING PÅ EN 3:A

Jakten fortsätter. Denna gång ska vi kolla på en 3:a på nörrböle som har 2.70 meter till tak. GILLA!

ERIK HASSLE

Killen kan sjunga! Jag har fallit pladask för hans röst.

ICA MOT COCA COLA

Eftersom att Coca Cola vill höja sina priser för varje år som går (vet inte hur mycket dom vill höja) så har ICA bestämt att dom ska sluta köpa in från Coca Cola. ICA försöker att sätta press på Coca Cola så att priserna inte ska höjas. Jag tycker att det är väldigt intressant, spännande att se vad som händer! Två väldigt stora företag med olika viljor. Nog för att Coca Cola är enormt mycket större, men jag tror ändå inte att dom vill förlora ICA som kund. Jag skulle tro att denna lilla "strejk" kommer att gynna Pepsi ett tag fram över.

NYTTIGT VS. ONYTTIGT

PÅ VILKET BORD HADE DU VARIT OCH NALLAT?
Ananas, melon och mango

Chips, godis och kakor

BEIGE

Jag är ganska insnöad på sommar just nu. Ljusa färger som är snygga till brun hud. Kavajer och cardigans som passar bra till ett par jeansshorts. Det är allt jag kollar efter. Lite underligt med tanke på att det snöade senast igår. Ännu konstigare är det att det bara är en månad kvar till maj. I maj är det väl så gott som sommar?

HYLLORNA ÄR PÅ PLATS

När vi var på IKEA för exakt en vecka sen idag så köpte vi två stycken vita hyllor. Nu är dom på plats! Vi fick söka efter skruvar som skulle passa och hittade som tur var 8 stycken som gick att jobba med. Nu hoppas jag att hyllorna håller sig på plats och inte ramlar ner och mosar tvn som just nu visar 40 year old virgin.

LÖRDAG 2:A APRIL

Trött men inte så vårst grinig. Jag är på jobbet nu och har precis "lunchat". Vet inte om man kan kalla det lunch när jag åt en filtallrik och tre hårdbrödmackor... Klassiker. Kór inte max ut mat? Det borde dom börja med. När jag slutar ska jag handla massa bullar och kex eftersom jag bjudit över några brudar till imorgon på födelsedagsfika. Jag vet dock inte om det är 1 eller 10 som dyker upp. Och så måste det städas också! Fun.

SHE WORKS HARD

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag blir koko. Jag steg upp åtta imorse för att äta hotellfrukost, sedan har jag jobbat 16.30-22.00 och sen 23.30-02.40. Vi får ju inte glömma att jag ska upp och jobba 11-19 imorgon också!
I need some sleep

GOOD QUESTION

Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?

Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?

Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

Varför är inte ordet förkortning kortare?

Varför står det på hundmatburken 'ny bättre smak', vem har testat detta?

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?

Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?

Har arbetarna på Lipton kafferast?

Varför har byggnader som ska vara öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?

MY BIRTHDAY

Woknroll-lunch med mamma på förmiddagen
Pool och bastu på eftermiddagen. Jag råkade till och med somna i bastun för att det var så avkopplande
Vi avslutade kvällen med två biljardmatcher, en vinst var, lite CSI och en H&M-beställning. Guld.

Tack till alla som grattade mig och gjorde min 21-års dag!

RSS 2.0