FREDAG

 

TORSDAG

I torsdags hyrde vi getbergsskolans gympasal och spelade innebandy,basket,barkemo och badminton. Varför gör man inte det oftare? Sjukt roligt är det. Jag blev lite besviken över att jag inte fick köra killerball eller spökboll, men vatusan, det var roligt ändå. 

STOCKHOLM

Jag var i Stockholm förra helgen och såg Alex Schulmans show 'älska mig!'. Vi hann även med restaurangbesök, träffade vänner och hängde med Alexanders systers familj. Här kommer lite bilder.

FREDAG

Hur många personer ryms på en balkong? Det kan man fråga sig då man kollar på den här bilden. 
Alla reste sina smartphones i luften när laget tågade in på scen
I sina guldhjälmar hälsade de glatt på publiken
Och publiken hälsade tillbaka i form av några sånger och mycket hoppande

TORSDAG

SM-GULD!

MÅNDAG

Jobbade 10-15 idag. Efter att jag slutat stannade jag kvar en liten stund på jobbet och snackade med Danne om att hyra en gympasal och dra ihop lite folk och spela spökboll eller något annat kul man gjorde då man gick skola. Efter det gick jag och hämtade ut ett paket som jag beställt, och sedan bjöd jag in mig själv till Staflund. Närmare klockan 18 hade Alexander slutat jobba och vi åkte hem och gjorde mat. Vi var även duktiga och gick ut och skottade nere vid jacuzzin. Det är sjukt jobbigt att skotta, dock så gick det ganska bra eftersom snön är så mjuk nu efter att solen legat på. Nu sitter vi och ser på Morgan och Ola-Connys show på 5an. Fråga mig inte varför, Alexander tycker typ att det är kul. Jag tänkte slå igång ett bad efter programmet och sedan lägga mig. 

BARCELONA

Jag älskar att det nu för tiden går att flyga från Skellefteå till Barcelona, London och Köpenhamn. London och Köpenhamn är nytt sedan 28 mars. Jag satt och kollade priser på ryanairs hemsida nyss. I maj kunde man flyga till Barcelona måndag till fredag för drygt 1500 per person. Fredag till måndag kostade ungefär 2000:- per person. Man blir ju sugen. Jag var där för första gången i september förra året. Vi reste dit med jobbet, vilket var sjukt kul. Jag blev lite kär i staden. Någon gång ska jag tillbaka. 

ONSDAG

Idag blev dagen då jag såg klart 9:ans säsong av one tree hill (snabb, jag vet) och dagen då jag och Alexander fick hem vår juicepress och invigde den. Det blev en blodapelsin-ananas-ingefära-stjälkselleri- äppeljuice. 

MÅNDAG

Nu åker jag iväg och åker bob med några från jobbet. Jag har ångest över att jag börjar 07.45 imorgon. Kommer vara så trött...

ZARA

Det här plus lite till är det jag önskar mig från zara. Tröjan längst ner till höger beställde jag i februari men skickade tillbaka den för att jag kände att den var för genomskinlig. Men den är så fin så jag tänkte att jag kanske provar en gång till. 

H&M

Jag gick lös på lite reagrejer på H&M. Det var ganska mycket impulsköp, så vi får se hur mycket som stannar. Är inne i en riktig shoppingperiod just nu. Direkt efter att jag hade varit inne på H&Ms hemsida gick jag in mig på Zaras hemsida och hittade massa gejer där. Har dock inte klickat hem det än för jag tänkte att någon måtta får det väl vara? Eller typ inte.

LÖRDAG

Jag och Alexander tog bilen till stan en snabbis för att göra några ärenden. Sedan körde vi till en backe i stämningsgården där Alexanders syster och hennes mans familj var. De åkte pulka, fikade och solade. Solen värmde mycket och jag njöt verkligen av att vara ledig en sådan fin dag. På kvällen mötte jag upp Zandra, Emelie och Fia på wok n roll där vi köpte mat och åkte ut till boviken. Agnes bad Fia att skicka en pin, vi förstod ingenting. Men till sist hittade hon till oss iallafall. Vi satt och snackade och åt godis fram till klockan ett på natten. Härlig kväll:-)

FREDAG

Godaste pommesen från krysset och ett eller två avsnitt suits, jag är mer än nöjd.

 


ASOS

Fick ett presentkort på ASOS när jag fyllde år. Så jag beställde hem ett gäng kläder. Bland annat en ny jacka. Jag valde den svarta istället för den blåa, men jag ångrar mig nästan lite. Den blåa var också väldigt fin. Fast svart passar till allt. Så det var kanske inte så tokigt iallafall. Fast blått är roligare... Äsch! 

JENNA MARBLES

Ni har säkert sett henne förr. Hennes youtubeklipp får flera miljoner sidovisningar. Det här klippet hade över 14 miljoner visningar till exempel. Sjukt! 

BILDER MED BÄCKMANS


SÖNDAG

Fortfarande min födelsedag. Alexander hade lagt fram presenter och gjort fint i vardagsrummet. Jag bestämde mig ganska snabbt för att i år flytta min födelsedag till 1 april istället. Så inget presentöppnande eller annat födelsedagsaktigt. Jag ville bara sova bort mitt onda huvud. Men det kändes bra att veta att fast än man fyllt 23 år så är man fortfarande ung och dum. Iallafall dum. Efter klockan 19 så använde jag all min ork till att åka till mamma. Jag fick i mig lite smörgåstårta. Ju längre vi var där desto bättre mådde jag.

LÖRDAG

På lördagen jobbade jag också. Men blev glad då Erik N ville ta mina sista timmar. Då fick jag tid till att äta och göra mig i ordning utan att behöva stressa. Denise hade styrt ihop en förfest i sin lägenhet och fyllt den med massa brudar, och två killar. Det blev verandan senare på kvällen. Kön in var lång, alla hemvändare skulle väl ut antar jag. När jag märkte att klockan passerat tolv och att det officiellt var min födelsedag så tvingade jag Josbrant att ta en födelsedagsshot med mig i baren. En hallonlakris, jättegod. Dagen efter mådde jag skit. 

FREDAG

 
På fredagen var vi ett litet gäng på jobbet som fick kämpa hårdare än vi brukar. Eftersom det var röd dag så var vi färre i personalen men leveranserna kom som vanligt. Jag var i frukten och timmarna bara flög förbi. Jag fixa med blommorna som kom, lastade av fruktleveransen som kommit, fyllde ute i butiken och beställde till söndagen, vipps så var det dags att stämpla ut. Vi hann snabbt förbi Alexanders föräldrar en sväng efter att jag slutat. Bosse hade grillpremiär ute på altanen. Resten av kvällen spendeade vi hos min mor. 
 

TORSDAG FORTS.

Vi parkerade hos Alexanders föräldrar innan hockeyn och gick in och sa hej en snabbis. Sofia, Jon, barnen, Pål och Lina var också på plats. Sedan mötte vi upp Anton, Elin och Elins pappa utanför folkparken och tillsammans gick vi in till arenan. Jag gillar när det känns att det är slutspel. I pauserna möttes vi upp ett gäng tjejer och drack ett glas vin. Jag trodde det var givet att vi skulle vinna eftersom vi ledde, men så i slutet blev det lika och i förlägningen så förlorade vi. Så kan det gå. Efter matchen blev det raka vägen hem eftersom det stod jobb på schemat dagen efter. 
 
 
 
 

RSS 2.0